Silesia Party 3

Dział przeznaczony na pogaduszki o naszej wspaniałej scenie.
Wiadomość
Autor
elban
Grupa: aRise

#261 Post autor: elban »

Carrion - jezeli spales pod tymi schodami, ktore prowadzily na ta antresole, na ktorej na gorze byly stoliki (i wodka i w ogole) to zostales odnaleziony i zabunkrowany, tak zeby nikt inny Cie juz nie znalazl. Mozliwe, ze odbunkrowanie zapewnil Ci Twoj wspoltowarzysz spania.

Co do X to jest to jakis pomysl - zorganizowac najazd na kraj Tulipanow.

Co do angielskiego na jajeczkach - nie moglem przetulaczyc wszystkiego od razu bo przeciez wtedey nikt normalny nie wyszedl by na scene nie mowiac o laweczkach na glowe - a sorry - takiego flow po angielsku to nie mam.

Booker na compach produkowal sie elegancko po angielsku, karaoke sobie odpuscilem.
Tak czy owak mozna by wymyslec troche wiecej wiejskich zabaw dla rozbawienia tlumu.
was twenty, is five, my friend...

Awatar użytkownika
pajda
Grupa: faith des16n
Kontakt:

#262 Post autor: pajda »

carrion pisze:
wackee pisze:kilku dobrych znam.
chodziło mi o takiego jednego zniewieściałego, choć lekko zarośniętego... kręcił się na party i projektor ustawiał.... Niejaki DeeKay o niego często pyta ;) (hehe serio)

znajdę go sam jak będę potrzebował muzyki do następnej produkcji. Jeff z Crestu choć bardziej meski to tak chętnie muzyki nie robi ;)
Może Crossbow inaczej prosi? ;)
Była ciemna, burzliwa noc.

Awatar użytkownika
pajda
Grupa: faith des16n
Kontakt:

#263 Post autor: pajda »

carrion pisze:Sebaloz, Wacek
Jedziemy, jedziemy!!!!
2KA ładnie powiedziane/napisane - nawet ja (ten od stawiania kropek) zrozumiałem ;)

moge nawet się poświęcić i pojechać samochodem. - zabieram +3 osoby... ;) Wacław... jacyś chętni?

Booker:
spałem pod schodami i co mi Pan zrobi.
Faktycznie ktoś koło mnie spał (i pierdział) ale nie umiem (po samym zapachu) powiedzieć czy to był Krill czy jakiś rodak. Jak mnie nie zleźli ci od pasty to się tylko cieszę bo po tym co czytam to było to mało fajne. Mam traume po party w częstochowie (jakieś 10-12 temu) ci co chcą to wiedzą o co chodzi... :/
He wiemy ;)
A z Elysium się śmieją, że geje nie?
Była ciemna, burzliwa noc.

Awatar użytkownika
wackee
Grupa: Arise
Kontakt:

#264 Post autor: wackee »

elban pisze:Co do X to jest to jakis pomysl - zorganizowac najazd na kraj Tulipanow.
no kuźwa. trasę i miejscówki obcykane mam, nie? ;)
Arise - keeping your eyes wide open since 1991.

Awatar użytkownika
kordiaukis
Grupa: aRise

#265 Post autor: kordiaukis »

no kuźwa. trasę i miejscówki obcykane mam, nie?
i prawie po drodze do mnie ;-)
na nastepnego BP i X raczej jade bo mam tak zwane dwa machniecia kota(robota) ogonem ;-)

Awatar użytkownika
SUDi

#266 Post autor: SUDi »

EXCLUSIVE fotki z SILESIA III * http://tomir.sk/silesia3/ * HAVE PHUN

provee

#267 Post autor: provee »

A ktoś bliżej zna daty X i BP? To pierwsze za rok na jesien, a drugie wiosną czy jak?

Awatar użytkownika
Sebaloz/Lepsi.De

#268 Post autor: Sebaloz/Lepsi.De »

provee pisze:A ktoś bliżej zna daty X i BP? To pierwsze za rok na jesien, a drugie wiosną czy jak?
Dokladnie to nastepne Breakpoint jest na Wielkanoc 2010, data znana 2-6.4.2010, ale oficjalnie nie jest jeszcze ogloszona na stronie party. Natomiast X jest zawsze w drugiej polowie pazdziernika, wiec obstawiam date 22-24.10.2010. W przyszlym roku warto jeszcze wybrac sie na okragla rocznice bitwy pod Grunwaldem, choc wiadomo kto wygra :)

Awatar użytkownika
booker
Grupa: MultiSyte Labz

#269 Post autor: booker »

Gadałem z Veto i Zer0xem.

Zerox sie wk.wil jak po raz drugi przyleźliście go budzić. Veto nie mial nic przeciwko pascie, ale swastyki na aucie to była przesada. :shock:

Dajcie znać wczesniej jakbyście chcieli rozjebać następne party.
Takibardzodługipodpissetuszczelecobyśmiałchwilkęoddechuaizadumymożeewentualniewkurtegozestraciłeśpółminutyżycianaczytanietekstuoniczym.

Awatar użytkownika
Sebaloz/Lepsi.De

#270 Post autor: Sebaloz/Lepsi.De »

Jakie to dziecinne, anonimowo obsmarowac komus samochod sfastykami. Trzeba bylo to zrobic w dzien przy Niemcach, byloby zabawniej. Oczywiscie praca byla wystawiona w nocy bez podpisu. Ciekawe czy autor bedzie mial jaja zeby sie przyznac do tego. Na Breakpoint za takie akcje dostaje sie hausverbot, taki ban na party i okolice party place razem z parkingiem, jesli mimo takiego zakazu pojawisz sie to zaraz wzywaja policje i grozi rok wiezienia za tzw. hausfriedensbruch.

Awatar użytkownika
booker

#271 Post autor: booker »

Sebaloz/Lepsi.De pisze:Jakie to dziecinne, anonimowo obsmarowac komus samochod sfastykami. Trzeba bylo to zrobic w dzien przy Niemcach, byloby zabawniej.
23:34 -!- Irssi: Starting query in krakow with Veto
(...)
<booker> it's nothing funny in this, and it is offensive
<Veto> definitely. for me it is simply a gutless act.
(...)
Sebaloz pisze:Na Breakpoint za takie akcje dostaje sie hausverbot, taki ban na party i okolice party place razem z parkingiem, jesli mimo takiego zakazu pojawisz sie to zaraz wzywaja policje i grozi rok wiezienia za tzw. hausfriedensbruch.
I kurde, słusznie.
Takibardzodługipodpissetuszczelecobyśmiałchwilkęoddechuaizadumymożeewentualniewkurtegozestraciłeśpółminutyżycianaczytanietekstuoniczym.

Awatar użytkownika
Sebaloz/Lepsi.De

#272 Post autor: Sebaloz/Lepsi.De »

Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
booker

#273 Post autor: booker »

8)

splatterpunk

#274 Post autor: splatterpunk »

No, jeśli to miało być 'cool' to zdecydowanie nie było.

Wiocha.

bimber
Grupa: arise

#275 Post autor: bimber »

obsmarowac komus samochod sfastykami
:? :oops:

provee

#276 Post autor: provee »

Zerox sie wk.wil jak po raz drugi przyleźliście go budzić. Veto nie mial nic przeciwko pascie, ale swastyki na aucie to była przesada.
Przegięcie na maksa. Nie wiem co za pojeb to zrobił, ale jak myślał, że będzie śmieszne wymalować Niemcowi swastykę na samochodzie, to jest skończonym idiotą. Akurat oni są bardzo wrażliwi na tym punkcie, gorzej nie można ich obrazić.
Jak teraz pójdzie fama w świat, to na następnym Silesia będziemy siedzieć we własnym sosie. Gratuluję.

Awatar użytkownika
KILLER
Grupa: Skylight Designs
Kontakt:

#277 Post autor: KILLER »

Sebaloz/Lepsi.De pisze:Obrazek

Obrazek
no to już wiem, kto wypisał mi na masce :"CHUJ" Dumnie prowadzę Mondiego z tą artystyczną wizją po dziś dzień.
Who You Are

kotrobot
Grupa: ŁYSI

#278 Post autor: kotrobot »

Wszyscy na ww. fotkach zostają karnie wypisani ze sceny.
I dostają Hausverbot od Sebaloza.
:cry:

Awatar użytkownika
booker

#279 Post autor: booker »

provee pisze:
Zerox sie wk.wil jak po raz drugi przyleźliście go budzić. Veto nie mial nic przeciwko pascie, ale swastyki na aucie to była przesada.
Przegięcie na maksa. Nie wiem co za pojeb to zrobił, ale jak myślał, że będzie śmieszne wymalować Niemcowi swastykę na samochodzie, to jest skończonym idiotą. Akurat oni są bardzo wrażliwi na tym punkcie, gorzej nie można ich obrazić.
Jak teraz pójdzie fama w świat, to na następnym Silesia będziemy siedzieć we własnym sosie. Gratuluję.
Myślę, że jeżeli dostaną oficjalne przeprosiny na następnej Silesji to będzie ok. Nie wiem, czy Zerox przyjedzie, ale Veto, Yago, Nada i Bugjam... raczej tak.

Awatar użytkownika
prezes

#280 Post autor: prezes »

booker pisze:Myślę, że jeżeli dostaną oficjalne przeprosiny na następnej Silesji to będzie ok. Nie wiem, czy Zerox przyjedzie, ale Veto, Yago, Nada i Bugjam... raczej tak.
A kto będzie przepraszał i w czyim imieniu? Jedwabne 2?

ODPOWIEDZ