Silesia Party 3
Carrion - jezeli spales pod tymi schodami, ktore prowadzily na ta antresole, na ktorej na gorze byly stoliki (i wodka i w ogole) to zostales odnaleziony i zabunkrowany, tak zeby nikt inny Cie juz nie znalazl. Mozliwe, ze odbunkrowanie zapewnil Ci Twoj wspoltowarzysz spania.
Co do X to jest to jakis pomysl - zorganizowac najazd na kraj Tulipanow.
Co do angielskiego na jajeczkach - nie moglem przetulaczyc wszystkiego od razu bo przeciez wtedey nikt normalny nie wyszedl by na scene nie mowiac o laweczkach na glowe - a sorry - takiego flow po angielsku to nie mam.
Booker na compach produkowal sie elegancko po angielsku, karaoke sobie odpuscilem.
Tak czy owak mozna by wymyslec troche wiecej wiejskich zabaw dla rozbawienia tlumu.
Co do X to jest to jakis pomysl - zorganizowac najazd na kraj Tulipanow.
Co do angielskiego na jajeczkach - nie moglem przetulaczyc wszystkiego od razu bo przeciez wtedey nikt normalny nie wyszedl by na scene nie mowiac o laweczkach na glowe - a sorry - takiego flow po angielsku to nie mam.
Booker na compach produkowal sie elegancko po angielsku, karaoke sobie odpuscilem.
Tak czy owak mozna by wymyslec troche wiecej wiejskich zabaw dla rozbawienia tlumu.
was twenty, is five, my friend...
Może Crossbow inaczej prosi?carrion pisze:chodziło mi o takiego jednego zniewieściałego, choć lekko zarośniętego... kręcił się na party i projektor ustawiał.... Niejaki DeeKay o niego często pytawackee pisze:kilku dobrych znam.(hehe serio)
znajdę go sam jak będę potrzebował muzyki do następnej produkcji. Jeff z Crestu choć bardziej meski to tak chętnie muzyki nie robi

Była ciemna, burzliwa noc.
He wiemycarrion pisze:Sebaloz, Wacek
Jedziemy, jedziemy!!!!
2KA ładnie powiedziane/napisane - nawet ja (ten od stawiania kropek) zrozumiałem
moge nawet się poświęcić i pojechać samochodem. - zabieram +3 osoby...Wacław... jacyś chętni?
Booker:
spałem pod schodami i co mi Pan zrobi.
Faktycznie ktoś koło mnie spał (i pierdział) ale nie umiem (po samym zapachu) powiedzieć czy to był Krill czy jakiś rodak. Jak mnie nie zleźli ci od pasty to się tylko cieszę bo po tym co czytam to było to mało fajne. Mam traume po party w częstochowie (jakieś 10-12 temu) ci co chcą to wiedzą o co chodzi... :/

A z Elysium się śmieją, że geje nie?
Była ciemna, burzliwa noc.
- kordiaukis
- Grupa: aRise
EXCLUSIVE fotki z SILESIA III * http://tomir.sk/silesia3/ * HAVE PHUN
- Sebaloz/Lepsi.De
Dokladnie to nastepne Breakpoint jest na Wielkanoc 2010, data znana 2-6.4.2010, ale oficjalnie nie jest jeszcze ogloszona na stronie party. Natomiast X jest zawsze w drugiej polowie pazdziernika, wiec obstawiam date 22-24.10.2010. W przyszlym roku warto jeszcze wybrac sie na okragla rocznice bitwy pod Grunwaldem, choc wiadomo kto wygraprovee pisze:A ktoś bliżej zna daty X i BP? To pierwsze za rok na jesien, a drugie wiosną czy jak?

Zerox sie wk.wil jak po raz drugi przyleźliście go budzić. Veto nie mial nic przeciwko pascie, ale swastyki na aucie to była przesada.
Dajcie znać wczesniej jakbyście chcieli rozjebać następne party.
Zerox sie wk.wil jak po raz drugi przyleźliście go budzić. Veto nie mial nic przeciwko pascie, ale swastyki na aucie to była przesada.

Dajcie znać wczesniej jakbyście chcieli rozjebać następne party.
Takibardzodługipodpissetuszczelecobyśmiałchwilkęoddechuaizadumymożeewentualniewkurtegozestraciłeśpółminutyżycianaczytanietekstuoniczym.
- Sebaloz/Lepsi.De
Jakie to dziecinne, anonimowo obsmarowac komus samochod sfastykami. Trzeba bylo to zrobic w dzien przy Niemcach, byloby zabawniej. Oczywiscie praca byla wystawiona w nocy bez podpisu. Ciekawe czy autor bedzie mial jaja zeby sie przyznac do tego. Na Breakpoint za takie akcje dostaje sie hausverbot, taki ban na party i okolice party place razem z parkingiem, jesli mimo takiego zakazu pojawisz sie to zaraz wzywaja policje i grozi rok wiezienia za tzw. hausfriedensbruch.
23:34 -!- Irssi: Starting query in krakow with VetoSebaloz/Lepsi.De pisze:Jakie to dziecinne, anonimowo obsmarowac komus samochod sfastykami. Trzeba bylo to zrobic w dzien przy Niemcach, byloby zabawniej.
(...)
<booker> it's nothing funny in this, and it is offensive
<Veto> definitely. for me it is simply a gutless act.
(...)
I kurde, słusznie.Sebaloz pisze:Na Breakpoint za takie akcje dostaje sie hausverbot, taki ban na party i okolice party place razem z parkingiem, jesli mimo takiego zakazu pojawisz sie to zaraz wzywaja policje i grozi rok wiezienia za tzw. hausfriedensbruch.
Takibardzodługipodpissetuszczelecobyśmiałchwilkęoddechuaizadumymożeewentualniewkurtegozestraciłeśpółminutyżycianaczytanietekstuoniczym.
- Sebaloz/Lepsi.De
-
Przegięcie na maksa. Nie wiem co za pojeb to zrobił, ale jak myślał, że będzie śmieszne wymalować Niemcowi swastykę na samochodzie, to jest skończonym idiotą. Akurat oni są bardzo wrażliwi na tym punkcie, gorzej nie można ich obrazić.Zerox sie wk.wil jak po raz drugi przyleźliście go budzić. Veto nie mial nic przeciwko pascie, ale swastyki na aucie to była przesada.
Jak teraz pójdzie fama w świat, to na następnym Silesia będziemy siedzieć we własnym sosie. Gratuluję.
Myślę, że jeżeli dostaną oficjalne przeprosiny na następnej Silesji to będzie ok. Nie wiem, czy Zerox przyjedzie, ale Veto, Yago, Nada i Bugjam... raczej tak.provee pisze:Przegięcie na maksa. Nie wiem co za pojeb to zrobił, ale jak myślał, że będzie śmieszne wymalować Niemcowi swastykę na samochodzie, to jest skończonym idiotą. Akurat oni są bardzo wrażliwi na tym punkcie, gorzej nie można ich obrazić.Zerox sie wk.wil jak po raz drugi przyleźliście go budzić. Veto nie mial nic przeciwko pascie, ale swastyki na aucie to była przesada.
Jak teraz pójdzie fama w świat, to na następnym Silesia będziemy siedzieć we własnym sosie. Gratuluję.