To moj pierwszy post tutaj, wiec przedewszystkim witam wszystkich W zalaczniku 1x1 oraz 2x2 Charmaker - soft mojego autorstwa (poza muzyka) z baaardzo zamierzchlych czasow Odkopalem to ze starych dyskietek Moze komus sie na cos przyda - zapraszam do sciagania i komentowania.
No to bylo pierwsze o czym pomyslalem, bo mam jeszcze pare produkcji do zapodania. Zalozylem konto, niestety mail aktywacyjny nie przyszedl. Chyba zly moment wybralem - ostatnio wprowadzony zostal DNSSEC i cos ta poczta nie do konca dziala jak powinna. A mialo byc tak pieknie i bezpiecznie :/
Ok, to ja tez opowiem moja historie. O konto na csdb staralem sie od okolo 10 lat, kilka razy zapisywalem sie i nic. W koncu na ostatnim forever za namowa Bookera podjalem kolejna probe i natychmiast zostalem aktywowany.
To ja też opowiem jak tu u mnie było.
Dawno, dawno temu... założyłem sobie konto (2006 rok) - szczerze mówiąc to, gdyby nie ten wątek to nie wiedziałbym, że jest tam jakaś rejestracja - ja tam żadnych problemów nie pamiętam.
Kurde, nie pamietam dokladnie ale ja tam chyba za bardzo nic sensownego nie wpisalem (jakos tak odruchowo) :/ W zasadzie to chyba nie przeczytalem co tam chca i olalem to pole :p Jajebie.