Silesia Party 4 [official thread]
Silesia Party 4 [official thread]
Lokal jest zarezerwowany na 17-19 września 2010 r. Wstępne zasady takie, jak w zeszłym roku. Planowana cena wejściowki: 50 zł
Re: Silesia Party 4 [official thread]
Bardzo blisko X-a..... ;/Raf pisze:Lokal jest zarezerwowany na 17-19 września 2010 r. Wstępne zasady takie, jak w zeszłym roku. Planowana cena wejściowki: 50 zł
Zbyt blisko....
Takibardzodługipodpissetuszczelecobyśmiałchwilkęoddechuaizadumymożeewentualniewkurtegozestraciłeśpółminutyżycianaczytanietekstuoniczym.
Re: Silesia Party 4 [official thread]
Owszem, ale na dzien dzisiejszy i tak relatywnie pozno zarezerwowalem lokal (my fault), gdybym ustalil lipiec czy cierpien to znow by sie pojawily glosy ze za wczesnie od oficjlanego info albo w ze to srodku wakacji... Nizsza frekwencja w tym roku z powodu X'a jest oczywista swoja droga (niezaleznie od terminu SP4).booker pisze:Bardzo blisko X-a..... ;/
Inna opcja - zrobic Silesje po X-sie...
Poza tym, lipiec/sierpien nie jest wcale taki zly
Frekwencja moze i by dopisala, nawet ze wzgledu na X (moze gozej z produkcjami) ale jak jest odstep 2-tygodniowy no to kicha sie robi na starcie z kasa.
Poza tym, lipiec/sierpien nie jest wcale taki zly
Frekwencja moze i by dopisala, nawet ze wzgledu na X (moze gozej z produkcjami) ale jak jest odstep 2-tygodniowy no to kicha sie robi na starcie z kasa.
Ostatnio zmieniony 21 kwie 2010, 16:30 przez booker, łącznie zmieniany 2 razy.
Takibardzodługipodpissetuszczelecobyśmiałchwilkęoddechuaizadumymożeewentualniewkurtegozestraciłeśpółminutyżycianaczytanietekstuoniczym.
- Sebaloz/Lepsi.De
Chcieliscie Silesii to macie
Dla mnie najwazniejsze ze nie koliduje z SLC (od 24 lipca jak zwykle w Mielnie) i Woodstockiem (30 lipca - 1 sierpnia).
Wyobrazam sobie jak zarejestrowani na X beda zaraz przed party posylac maile do organizatorow: sorki nie udalo mi sie zebrac 80 euro na wejsciowke, wiec biore 13 euro i jade na Silesie
Dla mnie najwazniejsze ze nie koliduje z SLC (od 24 lipca jak zwykle w Mielnie) i Woodstockiem (30 lipca - 1 sierpnia).
Jest 5 miesiecy na zebranie kasy i przygotowanie produkcji na kompa. Jak ktos zaplanowal wizyte na X i na Silesii to juz od kilku miesiecy mozna bylo zbierac kase. Ja widze szanse dla Silesii, bo party ma juz swoja marke, a z powodu odwolania LCP przez pol roku nie bedzie zadnego komodorowskiego party o takiej randze. Ludzie beda wyposzczeni po wakacjach. Glodni party, stuffu i kompotow. To raczej Silesia jako tania alternatywa odbierze X-owi ludzi i produkcje.booker pisze:Frekwencja moze i by dopisala, nawet ze wzgledu na X (moze gozej z produkcjami) ale jak jest odstep 2-tygodniowy no to kicha sie robi na starcie z kasa.
Wyobrazam sobie jak zarejestrowani na X beda zaraz przed party posylac maile do organizatorow: sorki nie udalo mi sie zebrac 80 euro na wejsciowke, wiec biore 13 euro i jade na Silesie
Nic dziwnego, bo nie wymyslono jeszcze interlace-NUFLI. Ups..booker pisze:W ogole jakos malo co albo nic jest rysowane w 640x200. Ziiwne
skrolowane skriny sa na comp zazwyczaj odrzucane, a co do dem to fakt - ja nigdy nie narysowalem nic w tych rozmiarach.... jedyne cos co mialo wiecej niz 1 ekran to bylo w "Last work for asphyxia" we FLI na 640(320lores)x100.booker pisze: W ogole jakos malo co albo nic jest rysowane w 640x200. Ziiwne
niebawem to naprawię
c64portal.pl, retronavigator.com
- Sebaloz/Lepsi.De
Na Mekka Symposium 1999 przywiozlem grafike Valsarego skrollowane 2 ekrany ktora wygrala kompo, od tego czasu na MS i potem na Breakpoint wprowadzili zakaz skrolowania i animowania obrazkowcarrion pisze:skrolowane skriny sa na comp zazwyczaj odrzucane
Na innych party nie ma problemu, mozna skrolla wystawic i na Silesii i na X,
najwyzej za 2 lata wprowadza zakaz
Nie no jest taki hires lace 640x200 bez scrolowaniacarrion pisze:skrolowane skriny sa na comp zazwyczaj odrzucane, a co do dem to fakt - ja nigdy nie narysowalem nic w tych rozmiarach.... jedyne cos co mialo wiecej niz 1 ekran to bylo w "Last work for asphyxia" we FLI na 640(320lores)x100.booker pisze: W ogole jakos malo co albo nic jest rysowane w 640x200. Ziiwne
niebawem to naprawię
JasneSebaloz/Lepsi.De pisze:Ludzie beda wyposzczeni po wakacjach. Glodni party, stuffu i kompotow. To raczej Silesia jako tania alternatywa odbierze X-owi ludzi i produkcje.