Słowo się rzekło. Nie ma rady trzeba napisać ten tekst. Żeby nie było tak łatwo zatrudnię Was do pomocy! Przez równy tydzień, sprawdzimy ile osób uda się wywołać do tablicy. Wystarczy, że odpiszesz cokolwiek w tym poście np. "jestem". Jak komuś będzie się chciało, może napisać z jaką częstotliwością odwiedza c64scene.pl.
Art sam się nie napisze. To jak? Pomożecie?
dziękuje i pozdrawiam.
Steffan
ps. uśmiecham się też @Nitro, być może udostępni jakiś statystyki do artykułu.
B O O M !
we are the commodore terrorists
------------------------------------- [TEDDY BEER C=64 PARTY]
rs2322 [ten z banem od Raf'a] z forum c64power
Projekty elektroniki, pamięci sram, eprom, eeprom, flash, programowanie free.
kontakt: rs2322[at]interia.pl
Jestem czasem raz dziennie, czasem kilka razy, czasem wcale, czasem kilkanaście
2021.06.16 "U mnie w okolicy też nikt nie umarł - ale nie będę na tej podstawie twierdził, że Covid nie istnieje ani że nie jest żadnym zagrożeniem"
2023.09.09 U mnie też nikt nie umarł włącznie z ciotką chorą na białaczkę. Dwukrotnie zaszczepiona dostała covida w szpitalu - żyje. Ta plandemia to już jak Bóg - wszędzie jest i nikt go nie widział.
2021.06.16 "U mnie w okolicy też nikt nie umarł - ale nie będę na tej podstawie twierdził, że Covid nie istnieje ani że nie jest żadnym zagrożeniem"
2023.09.09 U mnie też nikt nie umarł włącznie z ciotką chorą na białaczkę. Dwukrotnie zaszczepiona dostała covida w szpitalu - żyje. Ta plandemia to już jak Bóg - wszędzie jest i nikt go nie widział.
o fajny pomysł Nitro. To może i ja jakoś zbiorę statu z portalu i jakoś to porównamy ilu nas jest...
jak by Jeszce to jakoś zestawić ze statystykami jakie co roku robi (ktoś - nie pamiętam kto) na CSDB to już wogule by było mega.
Steffan?