Silesia Party 3
prezes pisze:No to pierwsze fochy za płoty.booker pisze:Sam przemysle sprawe, czy przyjezdzac ponownie jezeli ekipa pastowa ma sie znow pojawic. Taka zabawa moze kogos bawic, ale napewno nie wszystkich.
Najlepsze jest to ze jako jedyny obrazil sie gosc ktory nie byl wysmarowany.

Pierwszego focha, jak chcesz, Prezes to ja Ci zrobie na nastepnej Silesji, ale wówczas lepiej idz spac nago i wbijaj sie w worek od kartofli, bo swoich normalnych szmat raczej nie dopierzesz

Ja poszedłem spać później niż Wy, więc gdybym focha strzelał, dowiedział byś się o tym rano.

No i zgadza się, nie chodzi o mnie. A mnie nie chodzi o tych, co się wkurzyli. Mi to po prostu śmierdzi. O akcji Warlock nie chce mi się wspominać. EOT.
Rozmawiałem przed party z Janem Harriesem i ustaliliśmy w żartach, że jeżeli wygra, to prosi mnie abym pobrał jego wygraną, jako iż jesteśmy razem w grupie. Co też uczyniłem. Harries nie chce by koperta była otwierana i tak mu też ją wyślę razem z koszulką którą dorzucił Volcano. Na dowoda poproszę go aby zrobił fotkę, kiedy dostanie paczkęRaf pisze:Moogu, Rambones dostal, Booker wzial dla niego koperte i zobowiazal sie dostarczyc mu nagrode w dogodnym "formacie" - czy to skan, czy to kopertka do reki na jakiims party etc itd

Dzieki

Takibardzodługipodpissetuszczelecobyśmiałchwilkęoddechuaizadumymożeewentualniewkurtegozestraciłeśpółminutyżycianaczytanietekstuoniczym.
booker to ta koperta co mi dales "zebym ci potrzymal" co ja zostawilem na stacji pomiedzy katowicami a lotniskiem?
Ten post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym,ani każdym innym następującym po tym terminie.Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez podania przyczyny.
Jesteś pewien, że to "coś mi potrzymał" to była koperta ?leming pisze:booker to ta koperta co mi dales "zebym ci potrzymal" co ja zostawilem na stacji pomiedzy katowicami a lotniskiem?

Takibardzodługipodpissetuszczelecobyśmiałchwilkęoddechuaizadumymożeewentualniewkurtegozestraciłeśpółminutyżycianaczytanietekstuoniczym.
Wiedzialem za tak odpowiesz. To byl wacek.booker pisze:Jesteś pewien, że to "coś mi potrzymał" to była koperta ?
Ten post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym,ani każdym innym następującym po tym terminie.Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez podania przyczyny.
Booker - zielona noc musiala sie podobac rowniez innym bo jak sie obudzilem to mialem rozbite jajka (ktos zajebal Sebalozowi nagrode!) wokol glowy, w spiworze, na koszulce, etc. Mialem tez nie raz pomalowane buty markerami i mase innych numerow / wkretow. Mam nadzieje, ze czujesz sie usatysfakcjonowany sprawiedliwoscia dziejowa
A butow nikomu nie zabieralismy - robilismy tylko 'swapping' w odleglosci kilku metrow. Kolega Fin akurat wymienil sie butami z Black Lightem. Jak sie ktos poczul urazony pasta w uchu, zabudowaniem miejscowki do spania czy przeniesieniem butow (wiecej grzechow nie pamietam) to stawiam browara na przeprosiny czy nawet moge dac sie objechac w polu karnym i to z dziura
Killer - a kto spal w samochodzie mial bujanie wozkiem na lepszy sen

A butow nikomu nie zabieralismy - robilismy tylko 'swapping' w odleglosci kilku metrow. Kolega Fin akurat wymienil sie butami z Black Lightem. Jak sie ktos poczul urazony pasta w uchu, zabudowaniem miejscowki do spania czy przeniesieniem butow (wiecej grzechow nie pamietam) to stawiam browara na przeprosiny czy nawet moge dac sie objechac w polu karnym i to z dziura

Killer - a kto spal w samochodzie mial bujanie wozkiem na lepszy sen

was twenty, is five, my friend...
nie lansior tylko dbam o dobro grupywackee pisze: Ale kiepski lansior, ja pierniczę...

tutaj dla Janka od Harisów koledzy koszulki załatwiają to ja załatwiam dla Dżołego.
poza tym jak byś Wackee poznał, przemiłego i sympatycznego acz dziwnego (na party przychodzi w garniturach) kolege JOE'a też byś chciał mu zaimponować załatwiając koszulkę

wacław:
ależ to nie obraza
to komplement, niektóre kobiety nawet wolą ziewieściałych
ale skoro tak stawiasz (STAWIASZ
) sprawę let it be.... jade na BP10 może tam się na lutujemy 
a btw: potrzebuje muzyki do następnej kolekcji. znasz jakiegoś dobrego muzyka na c64?
pozdro
crest - teraz crest nie elysium
ależ to nie obraza
to komplement, niektóre kobiety nawet wolą ziewieściałych

ale skoro tak stawiasz (STAWIASZ

a btw: potrzebuje muzyki do następnej kolekcji. znasz jakiegoś dobrego muzyka na c64?
pozdro
crest - teraz crest nie elysium
kilku dobrych znam. podobnie jak znam różne dobre samochody. jak się określisz czy interesuje cię suv czy kompakt, to może będę w stanie ci kogoś zasugerowaćcarrion pisze:a btw: potrzebuje muzyki do następnej kolekcji. znasz jakiegoś dobrego muzyka na c64?

możesz wyciągnąć człowieka z gaylysium, ale gaylysium z człowieka - nigdycarrion pisze:crest - teraz crest nie elysium

Arise - keeping your eyes wide open since 1991.