Xenium 2k19
- Sebaloz/Lepsi.De
Re: Xenium 2k19
Jesli ktos ma czas to niech wpadnie juz dzis wieczorem do Konia lub w okolice Mariackiej gdzie pewnie do rana bedziemy siedziec tak jak rok temu 

Chciałbym, ale nie dam rady jednak być obecnym, ani teraz, ani w weekend na party...Sebaloz/Lepsi.De pisze:Jesli ktos ma czas to niech wpadnie juz dzis wieczorem do Konia lub w okolice Mariackiej gdzie pewnie do rana bedziemy siedziec tak jak rok temu

KO-MO-DOR ! SIX-TY-FOUR !
YEAAAAAHHH !!!
YEAAAAAHHH !!!

-
- Grupa: Aberration Creations
Śliska szyna, wiemy
.
Tak poważnie, szkoda że nie przyjedziesz.

Tak poważnie, szkoda że nie przyjedziesz.
Halo organizatorzy....!SuperNoise pisze:1. Prosimy prace nie podpisane.
2. Będziemy mieć C116 na miejscu, jednak jezeli mozesz, przywieź swojego c+4, wiesz ze nasz c116 może mieć całkiem inne kolory. Urok naszych komodorków.
Jak do tej pory dostałem już trzy odpowiedzi od Was (zadałem to pytanie emailem bo tu była najpierw cisza a potem bałagan ze spamem). Ta odpowiedź jest czwarta

Tyle że odpowiedzi jakie dostałem na pytanie #1 jest taka że, cytuję :
"Żadne compo w trakcie Xenium nie jest anonimizowane. Podpis pod pracą niczemu nie szkodzi. Bardziej zależy nam na fazach pracy"
Tak, że tego.... rozumiem - zamieszanie i wir prac przygotowawczych.
odnośnie #2 - dzięki za info ale dotarło za późno. robię pracę na c64.
Prace nad grafiką trwają. postaram się zdążyć. No i moja praca będzie podpisana.
c64portal.pl, retronavigator.com
-
- Grupa: Aberration Creations
Carrion, 27.08.2-19 miałeś odpowiedź z naszego email odnośnie możliwości compo-maszyny.
Co więcej, jeżeli przywieziesz swój sprzęt (c+4) mamy możliwość zgrania produkcji. Wiesz o tym, ponieważ już to robiliśmy w przeszłości i wszystko było OK.
Na c64scene nie zaglądamy tak często jak na skrzynkę email związaną z party.
Pozdrawiam,
SNoise
Co więcej, jeżeli przywieziesz swój sprzęt (c+4) mamy możliwość zgrania produkcji. Wiesz o tym, ponieważ już to robiliśmy w przeszłości i wszystko było OK.
Na c64scene nie zaglądamy tak często jak na skrzynkę email związaną z party.
Pozdrawiam,
SNoise
@SNoice
Spoko i Luz. Wszystko jest OK.
Na party nie dotrę a obrazek na C+4 był dużo trudniejszy niż planowałem...
Na szybko pykłem coś na C64. Podeślę na email.
Udanej imprezy!
Spoko i Luz. Wszystko jest OK.

Na party nie dotrę a obrazek na C+4 był dużo trudniejszy niż planowałem...
Na szybko pykłem coś na C64. Podeślę na email.
Udanej imprezy!
OK.
Grafika poszła na emaila.
Na wszelki wypadek dodałem Voyagera i Acemana na CC
Jeśli jest stream to jutro pewnie zerknę na compo.
Trzymajcie się i dobrej zabawy!
C
Grafika poszła na emaila.
Na wszelki wypadek dodałem Voyagera i Acemana na CC

Jeśli jest stream to jutro pewnie zerknę na compo.
Trzymajcie się i dobrej zabawy!
C
Wacek przytentegował taki DJ set, że jest niedziela rano, a nóżka dalej chodzi 

eh, kurwać. u mnei najgorzej. 60km na party wbite w kalenarz od pol roku, a dojechał mnie urlop polaka na remontach
:(:(

Nie wiem co gorsze: dobrze się bawić od piątku i wyjebywać w sobotę o 16 do domu na podwójna czterdziestkę czy machać pędzlem i w ogóle nie przyjeżdżaćcomankh pisze:eh, kurwać. u mnei najgorzej. 60km na party wbite w kalenarz od pol roku, a dojechał mnie urlop polaka na remontach:(:(

Była ciemna, burzliwa noc.
Wacek, wrzucisz kiedyś seta na SoundCloud?
Olo forum atakuje. Żadnej litości nie czuje.
Zdecydowanie lepiej bawić się od piątku. Gdybyś nie przyjechał, straciłbyś jedyną w życiu okazję pomylenia Cię z drugim scenowym Pajdą (Paydąpajda pisze:Nie wiem co gorsze: dobrze się bawić od piątku i wyjebywać w sobotę o 16 do domu na podwójna czterdziestkę czy machać pędzlem i w ogóle nie przyjeżdżaćcomankh pisze:eh, kurwać. u mnei najgorzej. 60km na party wbite w kalenarz od pol roku, a dojechał mnie urlop polaka na remontach:(:(

No to było zabawneargasek pisze:Zdecydowanie lepiej bawić się od piątku. Gdybyś nie przyjechał, straciłbyś jedyną w życiu okazję pomylenia Cię z drugim scenowym Pajdą (Paydąpajda pisze:Nie wiem co gorsze: dobrze się bawić od piątku i wyjebywać w sobotę o 16 do domu na podwójna czterdziestkę czy machać pędzlem i w ogóle nie przyjeżdżaćcomankh pisze:eh, kurwać. u mnei najgorzej. 60km na party wbite w kalenarz od pol roku, a dojechał mnie urlop polaka na remontach:(:(
)

Była ciemna, burzliwa noc.
Wyrypane ze streamu (świetny setkotrobot pisze:Wacek, wrzucisz kiedyś seta na SoundCloud?

https://www.dropbox.com/s/degd7lsutjuu4 ... 9.mp3?dl=0