Termin pewnie, tak jak mnie nie pasował bo wakacje ale jestem cały za imprezami łączącymi retro brać.
Co wy na to aby robić na przemian raz MD a za rok Lost? Wiem że jest jeszcze Silly Venture ale tam kworum zawsze będzie

Mozesz rozwinac o co Ci chodzi? Z tego co slyszalem MD ma byc co 2 lata, a Lost co roku. Czyli w 2020 roku bedzie Lost, a w 2021 bedzie MD i mam nadzieje Lost. Ty na Lost i tak nie pojedziesz bo bedzie w wakacje, ale jest sporo zainteresowanych przyjazdem na takie imprezy co roku wiec po co robic je na przemian?carrion pisze:Co wy na to aby robić na przemian raz MD a za rok Lost?
Ja chcę MD i Lost za rok! W najbliższy rok!Sebaloz/Lepsi.De pisze:Mozesz rozwinac o co Ci chodzi? Z tego co slyszalem MD ma byc co 2 lata, a Lost co roku. Czyli w 2020 roku bedzie Lost, a w 2021 bedzie MD i mam nadzieje Lost. Ty na Lost i tak nie pojedziesz bo bedzie w wakacje, ale jest sporo zainteresowanych przyjazdem na takie imprezy co roku wiec po co robic je na przemian?carrion pisze:Co wy na to aby robić na przemian raz MD a za rok Lost?
Nie wiem na ile to prawda, ale Stary Piernik spróchniał. I nawet b. minister Szyszko nie da rady tego odratować...Sebaloz/Lepsi.De pisze:No to mam propozycje niech ktos zrobi za rok Starego Piernika i zeby byl na przemian z MD
Ok. brzmi przekonująco. Pomyślałem tylko że może w rok po MD chciało by się większej liczbie commodorowców przyjechać, ale fakt - nie mam na to dowodów. z tego co słucham i czytam to impreza była zacna. wybrał bym się ale w okresie wakacyjnym (zwłaszcza lipiec) jest mi zawsze ciężko coś planować.Vasco pisze: carrion: Wbrew pozorom łatwiej jest zrobić imprezę co roku niż co dwa. Gdy ostatnio zrobiłem rok przerwy, to trwała ona 15 lat.
Słyszałem, że jak na X 2020 się nie uda to MD ma jedno demo już zakontraktowaneSebaloz/Lepsi.De pisze:Czyli w 2020 roku bedzie Lost, a w 2021 bedzie MD i mam nadzieje Lost.
tak? jakie? ciekawośćkmeg pisze: Słyszałem, że jak na X 2020 się nie uda to MD ma jedno demo już zakontraktowane
Dość słabe. Spodziewałem się czegoś lepszego...Vasco pisze:Zapis koncertu wacka/arise.
Dam sobie Wacek szansę dojrzeć do tej muzyki (być może w aucie).wackee pisze:Po co, jak słabe?