Moonshine Dragons C64 demoparty 2019
Re: Moonshine Dragons C64 demoparty 2019
Postaram się tego dokonać bez przystanków po drodze z Łodzi do Opola.
KO-MO-DOR ! SIX-TY-FOUR !
YEAAAAAHHH !!!
YEAAAAAHHH !!!
Króciutkie pytanko,ponieważ być może jakimś cudem (wielce mało prawdopodobne,ale w razie gdyby...)uda mi się "uciec z domu": czy ktoś z Bydgoszczy lub okolic się wybiera autem i miałby miejsce na jedną "lamę" w postaci mojej osoby?
@TSL
Po twoim wpisie zgaduję, że tytuł "małego bobra" (7 piw bez lania) już masz zaliczony i teraz trwają przygotowania na "dużego" (14)... Musisz mi zdradzić technikę, bo nawet w najlepszym okresie,tj.na studiach, najpóźniej przy piątym "rura mi wymiękała"
@TSL
Po twoim wpisie zgaduję, że tytuł "małego bobra" (7 piw bez lania) już masz zaliczony i teraz trwają przygotowania na "dużego" (14)... Musisz mi zdradzić technikę, bo nawet w najlepszym okresie,tj.na studiach, najpóźniej przy piątym "rura mi wymiękała"
Nie no, to był bardziej żart. Będę się oszczędzał po drodze, żeby Wacka nie drażnić.Antares pisze: @TSL
Ale wypić szklane piwa w czasie poniżej 6 sek. dam radę. Możemy na party zrobić zawody.
YEAAAAAHHH !!!
YEAAAAAHHH !!!
kurde
2 dni do party....
siedze i pixluje od ... kilku godzin
jeszcze prezentacja na sobotę do zrobienia, a tutaj się okazuje że VMWare + Photoshop jednocześnie na moim laptopie to jednak za dużo. niewiem jak to pokażę na party - trzymajcie kciuki.
BTW:
Dzięki wszystkim którzy chcieli mi pomóc z padniętym dyskiem SSD w moim PCcie, ale na szczęscie miałem kopie na Mac'u i na Dropboxie. dysk i tak jest do wywalenia.
Rozmawiałem dzisiaj z Yugorin'em... ekscytacja sięga granic możliwości.
Aha a na party jadę na pewno w piątek wcześnie rano. jak ktoś w wawy chce się zabrać około 5 rano to dawać znać. Bagażnik zajęty komputerami, ale siedzenie się znajdzie.
2 dni do party....
siedze i pixluje od ... kilku godzin
jeszcze prezentacja na sobotę do zrobienia, a tutaj się okazuje że VMWare + Photoshop jednocześnie na moim laptopie to jednak za dużo. niewiem jak to pokażę na party - trzymajcie kciuki.
BTW:
Dzięki wszystkim którzy chcieli mi pomóc z padniętym dyskiem SSD w moim PCcie, ale na szczęscie miałem kopie na Mac'u i na Dropboxie. dysk i tak jest do wywalenia.
Rozmawiałem dzisiaj z Yugorin'em... ekscytacja sięga granic możliwości.
Aha a na party jadę na pewno w piątek wcześnie rano. jak ktoś w wawy chce się zabrać około 5 rano to dawać znać. Bagażnik zajęty komputerami, ale siedzenie się znajdzie.
c64portal.pl, retronavigator.com
-
Robota mi się na weekend zwaliła ale i tak postaram się wpaść choć na chwilkę aby was poznać:-) mam jakieś 15KM do Opola także do zobaczenia w sobota:-)
Pozdrawiam i gratuluję przedsięwzięcia:-)
Pozdrawiam i gratuluję przedsięwzięcia:-)
Witajcie,
czy ktoś wybiera się może z lubelszczyzny na Moonshine Dragons ? Połączenie PKP jest debilne (10 minut przesiadki w Wawie), więc szukam alternatywy
Pozdrawiam
MarX
czy ktoś wybiera się może z lubelszczyzny na Moonshine Dragons ? Połączenie PKP jest debilne (10 minut przesiadki w Wawie), więc szukam alternatywy
Pozdrawiam
MarX
https://www.blablacar.pl/marx pisze:Witajcie,
Pozdrawiam
MarX
jeżdzę w ten sposób po Europie już 2 lata. Tanio, szybko, wygodnie, no i można poznać ciekawych ludzi, czasami baaardzo ciekawych
Obecnie już jest wiele ofert i ciągle przybywa bo portal staje się coraz popularniejszy.
Niestety jeszcze nie pokazuje multi-ofert tzn. z przesiadkami (mają wprowadzić niedługo).
Jeśli nie ma bezpośredniego 'połączenia' Lublin-Opole to poszukaj ręcznie z przesiadkami np. Lublin-Kraków czy Katowice i stamtąd do Opola. Zrobiłem szybki research i widzę że są takowe na jutro.
Dzięki SUDI za pomysł z BlaBlaCar, pomyślę o tym. Miałem tylko nadzieję, może ktoś z dzikiego wschodu wybiera się na party w sobotę .
Szybkie pytanko - czy koszulki z logo imprezy będą dostępne na party do kupienia "luzem", czy koniecznie trzeba wcześniej się na nie deklarować ?
Z tego co rozumiem to można je kupić na party, Yugorin dał preorder na stronie zeby wiedział ile ich zamowic mniej wiecej.marx pisze:Szybkie pytanko - czy koszulki z logo imprezy będą dostępne na party do kupienia "luzem", czy koniecznie trzeba wcześniej się na nie deklarować ?
Ok dzięki za info
Jak ktoś ze Śląska chciałby się zabrać samochodem - to jutro jadę ok 13:00 z Gliwic.
Widzimy się
Widzimy się
zep/esm
normalnie serducho rośnie... takiego ruszenia nie widziałem przed żadnym polskim party od ... w zasadzie nigdy.
do zobaczenia na party place!
do zobaczenia na party place!
c64portal.pl, retronavigator.com
Nie wchodzę w dupę nikomu (nie mam do tego talentu, tzn. nie chce mieć), ale już teraz (wierzcie mi - nie trolluję) żyję wyjazdem na MD. Myślę, że bardziej podekscytowany, niż 3 lata temu pierwszy raz na X'16. Nie mam pojęcia czemu. Mimo, że w planach mamy wyjazd późnym popołudniem/wieczorem, to i tak zawczasu wziąłem sobie wolne w pt.
Do zobaczyska na miejscu!!!
ps. znów obawiam się opcji 'niewiele pamiętania z party'. częstokroć byłem poszkodowany z tego powodu. {troll}
Do zobaczyska na miejscu!!!
ps. znów obawiam się opcji 'niewiele pamiętania z party'. częstokroć byłem poszkodowany z tego powodu. {troll}
YEAAAAAHHH !!!
YEAAAAAHHH !!!
Startujemy z Poznania około 13-14. Gdyby ktoś był zainteresowany się dosiąść to proszę dać znać. Jedziemy przez Leszno i Wrocław.
Dwa miejsca wolne Do zobaczenia na party!
. : dream : .
Boom!
Boom!
Kenji nie chwal się. Kto pierwszy przed nami, ten lepszy i stawia piwo na miejscu. Przykro, i miło mi!kenji pisze:Startujemy z Poznania około 13-14. Gdyby ktoś był zainteresowany się dosiąść to proszę dać znać. Jedziemy przez Leszno i Wrocław.
YEAAAAAHHH !!!
YEAAAAAHHH !!!
jeszcze tylko ta cholerna szychta xd
Oto jest dzień\2x C
Który dał na pan\2x G
weselmy się\2x G
i radujmy się nim\2x C
Który dał na pan\2x G
weselmy się\2x G
i radujmy się nim\2x C
- Sebaloz/Lepsi.De
Owcze nasz
dwa pytania praktyczne:
1. daleko do monopolowego?
2. czy miasto Opole zapewnia całodobowy dostęp do sklepów alkoholowych czy jest prohibicja od 22?
1. daleko do monopolowego?
2. czy miasto Opole zapewnia całodobowy dostęp do sklepów alkoholowych czy jest prohibicja od 22?
was twenty, is five, my friend...