Stary Piernik 10
oka. dzis zamierzam Panu powiedziec, ze chcemy zrec karkowke, kielbase i boczek z grilla i pewnie cos jeszcze (ziemniak, ogorek). za te 30 pln kazdy bedzie mial 3-4 procje zarcia na glowe plus zamowie grilla do pierwszej (ze zrzutki).
zarcie bedzie wydawane partiami.
jutro skladam zamowienie w barze, wiec prosze o ostatnie deklaracje, wiec prosze o deklaracje tutaj w watku.
zarcie bedzie wydawane partiami.
jutro skladam zamowienie w barze, wiec prosze o ostatnie deklaracje, wiec prosze o deklaracje tutaj w watku.
was twenty, is five, my friend...
-
Odnośnie pomówień:
Wypraszam sobie
A co do meritum wypowiedzi kolegi japijetylkowlasnyalkohol:
Zauważyłem w zeszły weekend nowe alufelgi w limuzynie bimbra.
Elban także sprzedaje swoją furę(na fb się reklamuję), pewnie dał już zaliczkę na jakiegoś 7-9 letniego golfa kombi.
Także z garmażerką bym uważał - może być mocno odświeżana.
Wypraszam sobie
A co do meritum wypowiedzi kolegi japijetylkowlasnyalkohol:
Zauważyłem w zeszły weekend nowe alufelgi w limuzynie bimbra.
Elban także sprzedaje swoją furę(na fb się reklamuję), pewnie dał już zaliczkę na jakiegoś 7-9 letniego golfa kombi.
Także z garmażerką bym uważał - może być mocno odświeżana.
Ważne ogłoszenie parafialne!
Miejsc w domkach wystarczy dla wszystkich chętnych. ALE jeśli ktoś przyjedzie znienacka - niech przyjedzie ze śpiworem bo może nie dostać pościeli. Dostałem dziś z Trampa prośbę abyśmy policzyli się do czwartku i dali im znać ile będzie osób, żeby mogli odpowiednio wcześnie zapewnić nam królewskie warunki (ośrodek dopiero budzi się ze snu zimowego).
Tak więc osoby które chcą się zjawić na pierniku, a nie zapowiadały się w tym wątku albo na prv, proszę o kontakt ze mną najpóźniej do czwartkowego południa lub zabranie ze sobą śpiwora.
Miejsc w domkach wystarczy dla wszystkich chętnych. ALE jeśli ktoś przyjedzie znienacka - niech przyjedzie ze śpiworem bo może nie dostać pościeli. Dostałem dziś z Trampa prośbę abyśmy policzyli się do czwartku i dali im znać ile będzie osób, żeby mogli odpowiednio wcześnie zapewnić nam królewskie warunki (ośrodek dopiero budzi się ze snu zimowego).
Tak więc osoby które chcą się zjawić na pierniku, a nie zapowiadały się w tym wątku albo na prv, proszę o kontakt ze mną najpóźniej do czwartkowego południa lub zabranie ze sobą śpiwora.
U mnie 50/50 - śpiwór to nie problem ale nie mogę się zdeklarować czy przyjadę na pewnobimber pisze:Ważne ogłoszenie parafialne!
jeśli ktoś przyjedzie znienacka ... prośbę abyśmy policzyli się do czwartku i dali im znać ile będzie osób
(releasów nie mam, chyba, że jakiś sprzęt na miejscu dorwę)
grill lista
1.bmr
2.wacek
3.kenji
4/5.browar+1
6.kordee
7.arek
8.luke
9.rodney
10.splatter
11.roody
12.prezes
13.randy
14.sebaloz
15.cobra
16.elban
17.blight
18.mch
19.agis
20.cancerek
zamawiam grilla do drugiej czyli oprocz sebalozowego sponsoringu wycinamy 60 pln.
na leb zamawiam:
karkowke 8,50
kielbasa 6,50
szaszlyk 8,50
dwa ziemniaki z grilla 5
liste zamykam dzis o 16.
1.bmr
2.wacek
3.kenji
4/5.browar+1
6.kordee
7.arek
8.luke
9.rodney
10.splatter
11.roody
12.prezes
13.randy
14.sebaloz
15.cobra
16.elban
17.blight
18.mch
19.agis
20.cancerek
zamawiam grilla do drugiej czyli oprocz sebalozowego sponsoringu wycinamy 60 pln.
na leb zamawiam:
karkowke 8,50
kielbasa 6,50
szaszlyk 8,50
dwa ziemniaki z grilla 5
liste zamykam dzis o 16.
was twenty, is five, my friend...
-