Xperience party w Wałbrzychu
- Sebaloz/Lepsi.De
A po co regulamin na 5 miesiecy przed party? Zrob co masz zrobic a na miejscu na party place sprawdzisz sobie czy praca jest zgodna z regulaminem. Jesli bedzie za duza czy cos to mozesz wystawic na nastepnym party np Stary Piernik.kenji pisze:To gdzieś są już jakieś regulaminy compotów??? Na razie widziałem tylko jakiś wpis bodaj Rafa, który ukazał się na FB.
Ten walbrzyski osrodek kultury picia to swietna lokalizacja, bo mozna wnosic i spozywac wlasny alkohol (najtansze zubry z Biedronki jak i markowe litrowe Danielsy). Na Silesii w Bedzinie i na WeCan jest zakaz spozywania wlasnego alkoholu, na Sillyventure nie mozna bylo pic poza glowna sala.
W brew pozorom nie jest tak zle z ta kultura, sa dwa oddzialy wok'u, akurat ten jest w tej troche bardziej zaniedbanej dzielnicy - Biały Kamień.comankh pisze:patrzac na lokacje od razu wiadomo jak z kulturą w mieście.
baloniki ftw.
Heh, dobrze ze pare lat temu zrobili tam gruntowny remont glownej ulicy, bo w pewnym momencie nie bylo juz mozliwosci omijania dziur, jedynie wybor przez ktore dziury przejechac. Dla tych co nie widzieli http://www.youtube.com/watch?v=QZsr9-4AZbk
- Sebaloz/Lepsi.De
A to przeciez montowal CompodFroyd pisze:http://www.youtube.com/watch?v=QZsr9-4AZbk
Warto obejrzeć wszystkie części. Pozdrowienia dla pana Mariusza Zawady. Smutna historia.Froyd pisze:http://www.youtube.com/watch?v=QZsr9-4AZbk
- Sebaloz/Lepsi.De
-
- Sebaloz/Lepsi.De
Splatter - skoro już taki mały off-top się zrobił, to ostatnio trafiłem na przewodnik po Wielkopolsce z roku 1989. No i jak to w przewodniku są tam opisy miast i -starym zwyczajem - przy każdym z nich wypisane większe zakłady przemysłowe. Po lekturze opisu kilku znanych mi miejscowości nie wiedziałem czy śmiać się czy płakać. Albo już tego nie ma, albo zmiana właściciela na - przeważnie - obcojęzycznego.
. : dream : .
Boom!
Boom!
Nie spotkasz go bo Zawada dostał konkretny wpierdol w Anglii i teraz ledwo co chodzi, nie mówiąc już o piciu.Sebaloz/Lepsi.De pisze:Nie widze tam niczego wesolego. Jesli spotkam go na miescie to zaprosze go na party place zeby sie napil ze scena.splatterpunk pisze:Tak, jest wesoło czasem, ale to jest śmiech przez łzy.
- Sebaloz/Lepsi.De
Ten zul na wyspach zalozyl firme budowlana i co miesiac przysylal mamie pieniadze.kotrobot pisze:Żule eksportowe.
http://www.tvp.pl/wroclaw/aktualnosci/l ... at/4323663
Ruszyła strona internetowa party:
www.xperience-party.pl
Znajdziecie na niej formularz rejestracyjny, gorąco zachęcamy do zrobienia z niego użytku
A także kilka przydatnych informacji takich jak nocleg, zasady oraz info o koszulkach.
Od tej pory wszelkie newsy będziemy postować również na stronie.
Wielkie greetsy lecą do Slayera i Ubika za odpowiednio stronę graficzną i techniczną strony.
P.S. Mam myślę miłą niespodziankę głównie dla Was - za przywózkę działającego sprzętu będzie duża zniżka na wejściówkę
Ruszyła strona internetowa party:
www.xperience-party.pl
Znajdziecie na niej formularz rejestracyjny, gorąco zachęcamy do zrobienia z niego użytku
A także kilka przydatnych informacji takich jak nocleg, zasady oraz info o koszulkach.
Od tej pory wszelkie newsy będziemy postować również na stronie.
Wielkie greetsy lecą do Slayera i Ubika za odpowiednio stronę graficzną i techniczną strony.
P.S. Mam myślę miłą niespodziankę głównie dla Was - za przywózkę działającego sprzętu będzie duża zniżka na wejściówkę
- Sebaloz/Lepsi.De
-
- Grupa: voodoo alliance
!!!!!!!!!!!!
ojjjj... kiedy to było... stodoła - Warszawa , Arise , Lepsi De... a teraz w mieście do którego zawitałem ok rok temu.. nie noooo maxx!! odwołuje wakacje w ciepłych krajach i na commodore party wpadam jutro dzwonie do częstochwy do WARLOCKA ! może się skusi pzdr i do zobaczenia KEITH_VOODOO/ALLIANCE....
keith
Panowie i Panie
W związku z docierającymi do nas licznymi skargami, że na parties Techno jest za cicho postanowiliśmy zorganizować dla Was trochę dobrej(i głośnej) muzyki na Xperience 2013.
W Sobotę absolutnie wybuchowy miks kawałków z c64/amiga/pc zaprezentuje wackee/arise.
W Piątek set zainspirowany miażdżącymi występami Gargaja na polskich parties zagra Nitro/Black Sun.
Ostatnimi czasy byliśmy troszkę cicho, spokojnie, tryby maszyny organizacyjnej Xperience dopiero zaczynają się naprawdę porządnie rozkręcać
W związku z docierającymi do nas licznymi skargami, że na parties Techno jest za cicho postanowiliśmy zorganizować dla Was trochę dobrej(i głośnej) muzyki na Xperience 2013.
W Sobotę absolutnie wybuchowy miks kawałków z c64/amiga/pc zaprezentuje wackee/arise.
W Piątek set zainspirowany miażdżącymi występami Gargaja na polskich parties zagra Nitro/Black Sun.
Ostatnimi czasy byliśmy troszkę cicho, spokojnie, tryby maszyny organizacyjnej Xperience dopiero zaczynają się naprawdę porządnie rozkręcać
Panowie i Panie
Powoli finalizujemy timetable, zostało nam jeszcze trochę dziur, więc jak ktoś zechciałby:
-Poprowadzić seminarium na dowolny temat
-Poprowadzić dowolną ciekawą atrakcję
to jesteśmy z góry ogromnie wdzięczni i prosimy o maila:
experiencedemoparty@gmail.com
Kolejna sprawa, planowaliśmy debatę na jakiś scenowy temat, ale niestety cierpimy na niemoc twórczą i owego tematu nie wymyśliliśmy. Ktoś ma jakieś propozycje czy też zwyczajnie chciałby aby coś takiego się odbyło - zapraszam do komentarzy.
Powoli finalizujemy timetable, zostało nam jeszcze trochę dziur, więc jak ktoś zechciałby:
-Poprowadzić seminarium na dowolny temat
-Poprowadzić dowolną ciekawą atrakcję
to jesteśmy z góry ogromnie wdzięczni i prosimy o maila:
experiencedemoparty@gmail.com
Kolejna sprawa, planowaliśmy debatę na jakiś scenowy temat, ale niestety cierpimy na niemoc twórczą i owego tematu nie wymyśliliśmy. Ktoś ma jakieś propozycje czy też zwyczajnie chciałby aby coś takiego się odbyło - zapraszam do komentarzy.