Silesia Party 6 - Czestochowa, 29.06 - 01.07.2012
- CJ Warlock
- Kontakt:
Więc party będzie to dla Ciebie w sam raz ulga i oaza na polu męczarni i roboty. Przyjedź, przyjedź, kto inny tak dobrze poprowadzi soccer compo i jedno crazy compo?elban pisze:u mnie tez to wyglada beznadziejnie. wysypalem sie z kasy przez majowy wyjazd, euro mnie wykancza i jeszcze mam poprowadzic w Poznaniu szkolenie w poniedzialek, ktorego normalnie bym nie zrobil bo bylo by mi szkoda czasu, ale masakrycznie potrzebuje kasy.
- CJ Warlock
- Kontakt:
W barze będzie na tyle tanio, że wnoszenie raczej nie będzie się opłacało. No chyba, że ktoś ma jakieś szczególne wymagania co do wysokoprocentowych to może takowe we własnym zakresie zorganizować.Sebaloz/Lepsi.De pisze:Czy na Silesia Piknik mozna wnosic wlasne hipsterskie alkohole np Zubra i Johny Walkera?
- CJ Warlock
- Kontakt:
Buuu, Cobry nie będzie... Jaka szkoda. A tak myślałem, że będzie można się zobaczyć i pogadać na party. Nie zobaczysz na żywo jak party wyjdzie. Może będzie ktoś z uczestników miał kamerę i nagra Ci filmik z party. A tak na serio to powodzenia ze zdrowieniem i zdrowia!Cobra pisze:ja niestety w tym roku odpadam:
w domu panuje półpasiec i muszę chronić młodego, bo nie miał jeszcze ospy. Byc może też go wirus zaatakuje, bo miewa stany podgorączkowe.
Wolałabym pobawić się z wami, ale siła wyższa to rodzina.
Pozdrawiam i udanej imprezki.
Kasia
-
- Sebaloz/Lepsi.De
jak nic sie nie spierdoli to bede w pientek w nocy.... paste do zebów juz kupilem...
Ten post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym,ani każdym innym następującym po tym terminie.Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez podania przyczyny.
- CJ Warlock
- Kontakt:
- CJ Warlock
- Kontakt:
- CJ Warlock
- Kontakt:
- Sebaloz/Lepsi.De
Bezplatny dojazd na party z elementami kebaba:
Z dworca Czestochowa Osobowa wychodzisz na ulice Wolnosci. Po przejsciu na druga strone ulicy jesz pierwszego kebaba w barze Yildirim. Po wyjsciu z kebaba skrecasz w prawo, na skrzyzowaniu skrecasz w prawo i idziesz 500 metrow Sobieskiego az do Skweru Sokołów skad jedzie bezplatny autobus do Tesco na drugiego kebaba na Drogowcow 9. Z kebabem wychodzisz na Aleje Wojska Polskiego, idziesz w prawo az do Warszawskiej na skłot.
Alternatywny dojazd: wysiadasz na stacji Czestochowa Rakow skad tez jest bezplatny autobus do Tesco na Drogowcow, minus: tylko jeden kebab na trasie.
Z dworca Czestochowa Osobowa wychodzisz na ulice Wolnosci. Po przejsciu na druga strone ulicy jesz pierwszego kebaba w barze Yildirim. Po wyjsciu z kebaba skrecasz w prawo, na skrzyzowaniu skrecasz w prawo i idziesz 500 metrow Sobieskiego az do Skweru Sokołów skad jedzie bezplatny autobus do Tesco na drugiego kebaba na Drogowcow 9. Z kebabem wychodzisz na Aleje Wojska Polskiego, idziesz w prawo az do Warszawskiej na skłot.
Alternatywny dojazd: wysiadasz na stacji Czestochowa Rakow skad tez jest bezplatny autobus do Tesco na Drogowcow, minus: tylko jeden kebab na trasie.
Spiesz sie, bo w piatek idziemy na miasto sprawdzic czy w jakims nocnym klubie nie tanczy Matka Madzi.SUDi pisze:postaram się zameldować w piątek wieczorem, jeśli nie wypali to w sobotę.
http://www.fakt.pl/Matka-Madzi-na-rurze ... 301,1.html
- Kontakt:
Słuszne spostrzeżenie. Darmowy Tescobus odjeżdża też z przystanku Stary Rynek, dokąd można dojść pieszo z dworca Częstochowa Osobowa w 4 minuty, a spod Tesco to już pieszo na squat.Sebaloz/Lepsi.De pisze:Bezplatny dojazd na party z elementami kebaba: