czy
Polska : Niemcy ???
może lepiej napijmy się

Ok, moge spedzic ta godzine z dowolna osoba. Piesiu tez na razie nie odebral nagrody za drugie miejsce bo mowi ze nie ma konta na fejsie.carrion pisze:godziną sam-na-sam z Sebalozem.
Tak, bylem w tym sklepie wolnoclowym, maja niskie ceny ale niestety nie dla obywateli unii. Poza tym nie mozna tam kupic Jezusa i innych wynalazkow uwielbianych przez sceneDJ Gruby/Oxyron pisze:Wódkę można kupić już po przejściu przez kontrolę i skonsumować choćby nawet w samolocie.
Ja mam Carrion pytanie: skąd haczysz c128? Bo ja jak co upatrzę na Alledrogo to mi jakiś kolekcjoner wydrze...carrion pisze:koledzy z samochodami...
będzie interes do zrobienia... mam zamiar kupić C=128 i któryś z was będzie poproszony o przywiezienie go do PL. Płacę żołądkową gożką albo godziną sam-na-sam z Sebalozem.
pajda pisze:Byłbym zainteresowany. Byle by był z krzyżem...Sebaloz/Lepsi.De pisze:Poza tym nie mozna tam kupic Jezusa i innych wynalazkow uwielbianych przez scene
Jak kompletny, sprawny, ładny z zasilaczem to odkupięjericho pisze:ja za swojego C128 dałem 100 plnów i jak narazie go nawet nie widziałem;) kupowałem na alledrogo z Randomia i kumpel mi go odebrał ale jeszcze się z nim nie widziałem więc komody też nie.Kerjon taniej czy drożej kupujesz? Tak z czystej ciekawości. Bo ja kupiłem go chyba dla zajawki a nie wiem gdzie ja to postawię:)