No właśnie. Wielkie dzięki dla organizatorów!!!carrion pisze:Raf, Vulcano: Zajebioza! Dzięki!
Silesia Party 4 [official thread]
Volcano, Raf - SZAKUNEC!
Pozdro dla wszystkich z którymi piłem i tych którzy pić nie chcieli hi Psychik, Klax! fajnie że się wiara zebrała i jak się pije pokazała! Randall "poproszę setkę wódki" mistrz!:d jeszcze raz dzięki za zajebistą imprezę i mam nadzieję do zobaczenia! SILESI4 ROOLZ!
Pozdro dla wszystkich z którymi piłem i tych którzy pić nie chcieli hi Psychik, Klax! fajnie że się wiara zebrała i jak się pije pokazała! Randall "poproszę setkę wódki" mistrz!:d jeszcze raz dzięki za zajebistą imprezę i mam nadzieję do zobaczenia! SILESI4 ROOLZ!
Bee boozed together in Comaland!!!
Melduje się z domu, udało się wrócić w jednym kawałku Podziękuję publicznie klax'owi za odwiezienie mnie na dworzec.
Jak wszyscy chyba wiemy party było hujowe, organizatorzy byli hujowi, wybaczcie - tradycji musi stać się zadość
Okej, na serio to party uważam za bardzo udane, ludzie, organizacja i kompoty zdecydowanie dawały radę!
Swoim zwyczajem przedstawię plusy i minusy party wg .mnie:
+Masa ludzi
+Pierwszoklasowe partyplace
+3D demoshow
+PC demoshow
+SwinSid prezentacja
+Odyn rave
+Poziom&atmosfera kompotów
+Jezus w dowolnych ilościach
+Miła organizacja nie robiąca problemów z deadline'm
+After party dla tych co byli
+Lampa plazmowa i kaganek oświaty
+Dobre nagłośnienie, choć niestety przede do oprawy audio mam zastrzeżenia...
-Przede wszystkim napierdalanki w Piątek/Sobotę o późnych godzinach nocnych, proponuje organizatorom przeprowadzić prostą kalkulację, od 1 w porywach do 6'ciu osób do tańczenia versus 20 osób śpiących, którym owe ryki mogą skutecznie zakłócić kolejny dzień plus x osób chcących porozmawiać. Zrozumiałbym jeszcze gdyby głośność była sensowna, ale była ona na poziomie głośności podczas kompotów. O ewentualnych trudnościach w komunikacji w grupie nie wspomnę...
-Przypadki puszczania dem bez ich własnej muzyki pod inną muzykę, może jestem dziwny, ale wg.mnie to mała zbrodnia, w przyszłym roku mogę dostarczyć coś przeznaczonego do tego celu - prog do vizualizacji.
-Przerwa hmm, godzinna z napierdalankami po sid compo, wg. mnie zdecydowanie za długa, po sid compo miałem również dość sidowej muzyki, wolałbym usłyszeć inne klimaty w głośnikach...
-Myślę, że organizatorzy powinni pomyśleć racjonalnie i obrazki o ile nie i dema/intra puścić z emulca, bo projektor robi siekę z obrazu komodorowskiego...
Czołowym argumentem przeciw emulatorom jest słaby obraz, ale przy projektorze z party było zdecydowanie na odwrót, na wynikach obrazki leciały już z emulca i różnica wg.mnie była kolosalna.
Jak wszyscy chyba wiemy party było hujowe, organizatorzy byli hujowi, wybaczcie - tradycji musi stać się zadość
Okej, na serio to party uważam za bardzo udane, ludzie, organizacja i kompoty zdecydowanie dawały radę!
Swoim zwyczajem przedstawię plusy i minusy party wg .mnie:
+Masa ludzi
+Pierwszoklasowe partyplace
+3D demoshow
+PC demoshow
+SwinSid prezentacja
+Odyn rave
+Poziom&atmosfera kompotów
+Jezus w dowolnych ilościach
+Miła organizacja nie robiąca problemów z deadline'm
+After party dla tych co byli
+Lampa plazmowa i kaganek oświaty
+Dobre nagłośnienie, choć niestety przede do oprawy audio mam zastrzeżenia...
-Przede wszystkim napierdalanki w Piątek/Sobotę o późnych godzinach nocnych, proponuje organizatorom przeprowadzić prostą kalkulację, od 1 w porywach do 6'ciu osób do tańczenia versus 20 osób śpiących, którym owe ryki mogą skutecznie zakłócić kolejny dzień plus x osób chcących porozmawiać. Zrozumiałbym jeszcze gdyby głośność była sensowna, ale była ona na poziomie głośności podczas kompotów. O ewentualnych trudnościach w komunikacji w grupie nie wspomnę...
-Przypadki puszczania dem bez ich własnej muzyki pod inną muzykę, może jestem dziwny, ale wg.mnie to mała zbrodnia, w przyszłym roku mogę dostarczyć coś przeznaczonego do tego celu - prog do vizualizacji.
-Przerwa hmm, godzinna z napierdalankami po sid compo, wg. mnie zdecydowanie za długa, po sid compo miałem również dość sidowej muzyki, wolałbym usłyszeć inne klimaty w głośnikach...
-Myślę, że organizatorzy powinni pomyśleć racjonalnie i obrazki o ile nie i dema/intra puścić z emulca, bo projektor robi siekę z obrazu komodorowskiego...
Czołowym argumentem przeciw emulatorom jest słaby obraz, ale przy projektorze z party było zdecydowanie na odwrót, na wynikach obrazki leciały już z emulca i różnica wg.mnie była kolosalna.
Ostatnio zmieniony 19 wrz 2010, 22:09 przez Nitro, łącznie zmieniany 2 razy.
Gratki dla organizatorów za kolejny odjechany weekend. Wrzuciłem garść fotek. Pozdro dla wszystkich partyzantów!
http://picasaweb.google.pl/Tomasz.Szymc ... directlink
http://picasaweb.google.pl/Tomasz.Szymc ... directlink
Party było zajebioza, greetsy i thanxy lecą do wszystkich partzantów będących na SP 4, bawiłem się z Wami rewelka - do zobaczenia na następnym party, na następnej Silesii, bo SHOW MUST GO ON!
Mały filmik z party :
http://www.youtube.com/watch?v=_Ff9vWcxdMc
a fotki wkrótce...
Mały filmik z party :
http://www.youtube.com/watch?v=_Ff9vWcxdMc
a fotki wkrótce...
- Sebaloz/Lepsi.De
Dziękuje za organizację party:)
Super pomysł z demkami 3D, piątek mogłoby być więcej atrakcji. Proponuje na no.5 że zrobię prezentacje C64+ z wszystkimi bajerami. Jest czas na przygotowania Poziom prac mógłby być lepszy (no.3 chyba bije wszystkie edycje), garkuchnia na party (rewelacyjny pomysł warlocka) mogłaby się przyjąć jako standardzik....@warlock możemy pokucharzyć na party?
Wyobraźcie sobie sobota rano i jajecznica
Super pomysł z demkami 3D, piątek mogłoby być więcej atrakcji. Proponuje na no.5 że zrobię prezentacje C64+ z wszystkimi bajerami. Jest czas na przygotowania Poziom prac mógłby być lepszy (no.3 chyba bije wszystkie edycje), garkuchnia na party (rewelacyjny pomysł warlocka) mogłaby się przyjąć jako standardzik....@warlock możemy pokucharzyć na party?
Wyobraźcie sobie sobota rano i jajecznica
Nitro - czy to muzyka puszczana przez Warlocka czy komitet chrapiacych Blightem na czele - normalnie spac sie nie dalo. Party to party - jest glosno, nie ma prysznica i moze lezec zyg przed wejsciem. W Twoim wieku nie wypada marudzic na takie sprawy, hehe.
ps. ile osob wbilo votki do systemu? Sprawdzilo sie to?
ps. ile osob wbilo votki do systemu? Sprawdzilo sie to?
was twenty, is five, my friend...
Super impreza Było za2biście. Cieszę się, że przyjechałem i organizatorom należą się gromkie brawa Fajnie Nitro, że zdążyłeś jednak Party świetne i ubawiłem się jak nigdy po raz pierwszy od dawna
hi party ppl.
Dziekuje w imieniu Volcano oraz swoim za komentarze. Bedziemy sie oczywiscie do opinii ustosunkowywac
oto lista uczestniczacych w kompotowach:
nie proscie dzis o wiecej bo niedawno dopiero zawitalem na chate i podpialem w ogole sprzet mimo ze padam na ryj by Wam przekazac te informacje stuff bedzie niebawem.
ps. nie wiem czy bedzie sile5ia, ale chetnie przyjade na party zorganizwane przez Nitro, mloda krew sie w koncu liczy...
Dziekuje w imieniu Volcano oraz swoim za komentarze. Bedziemy sie oczywiscie do opinii ustosunkowywac
oto lista uczestniczacych w kompotowach:
a w zalaczniku wyniki wraz z punktami. reszte informacji podamy pozniej.demo
no way - tropyc
4k wolf - elyta
4k
4k - zielok
chuck norris- v-12
black hole -data
i2 - stilgar
512beeporgy - nitro
gfx
(d) - joodas
man - zielok
puszka - elyta
scream2 - kenji
still alive - raf
slime - lolita
children of entropy - uka
holy pilgrims - piesiu
theunknown - cobra
waiting - carrion
xxx - oryg: quest - questor
blacktampon - leming
dithering suxx - sebaloz
river night - bimber
ganja vision - ?
sample
gdzie jest krzyz - v12
sid
darling grease - conrad
electromechanica.prg - rambones
the hulk - dj gruby
lullaby - randall
lampa i sofa - surgeon
indie - olek
heniek - vegeta
stillfloateeng - jammer
4th level - klax
not the last one - voyager
frozen nipples - leming
the beat bizzare - randy
eros n psycho - ?
2sid
mothafucker - surgeon
respublika_kazantip_2sid - randall
Stereo_Pendejo - Booker
nie proscie dzis o wiecej bo niedawno dopiero zawitalem na chate i podpialem w ogole sprzet mimo ze padam na ryj by Wam przekazac te informacje stuff bedzie niebawem.
ps. nie wiem czy bedzie sile5ia, ale chetnie przyjade na party zorganizwane przez Nitro, mloda krew sie w koncu liczy...
- Załączniki
-
- silesia 4 results.rar
- wyniki
- (20.72 KiB) Pobrany 868 razy
Ostatnio zmieniony 19 wrz 2010, 22:47 przez Raf, łącznie zmieniany 4 razy.
Pragne takze bardzo podziekowac Noise'owi, Odynowi i Warlockowi - bez nich to party mialo by inny (znacznie gorszy) wymiar. No i oczywiscie Volcano za udana wspoprace
media:
http://www.dziennikzachodni.pl/zaglebie ... ,id,t.html
http://www.mmsilesia.pl/11738/2010/9/17 ... anged=true
no i "przedruk" w lokalnym portalu:
http://www.czeladz.org.pl/wiadomosci,0, ... hiwum.html
wyniki krezji kompos:
*y
anka
azzorek
bastek
black light
booker
carrion
cobra
comanche
conrad
data
dj gruby
elban
fei
grabba
grabba2
jammer
jericho
joodas
katienka
kisiel
klax
kmeg
komek
kuba
leming
lesio
lolita
lotus
marx
moog
nemo
nes
nightrider
nitro
odyn
pablo
pajda
pasthor
paulina
psychik
questor
raf
ramos
randall
randy
rasputin
sage
sand
sebaloz
skull
splatterpunk
stilgar
sudi
supernoise
swinkels
v-12
volcano
voyager
warlock
zephyr
zielok
total 62 IDs + rozne niezarejestrowane stwory ktore wpadly na kilka min (np Mr Mat) + intruzi... daje co najmniej 70 osob.
glosowalo 29 osob, rano nikt nawet nie pytal o glosowanie, wiec decyzja o rozdawaniu nagrod posrodku nocy byla wlasciwa, niewlasciwe bylo jednak nieogłoszenie tegoz faktu z wiekszym akcentem pzez organizatroow
media:
http://www.dziennikzachodni.pl/zaglebie ... ,id,t.html
http://www.mmsilesia.pl/11738/2010/9/17 ... anged=true
no i "przedruk" w lokalnym portalu:
http://www.czeladz.org.pl/wiadomosci,0, ... hiwum.html
wyniki krezji kompos:
attendants:półtora litra mineral compo aka obciąganie minerała:
w pierwszym starciu okazało się, że w ciągu 3 minut Data i Klax wypili taka sama ilość wody w dogrywce (zerowanie butli) szybszy okazał się Klax.
1) klax
2) data
3) v-12
obiaganie poloneza:
1) klax 11s
2) Volcano ,raf,nightrider 13s
5) kisiel 19s
6) nitro 21s
7) splatterpunk 24s
8 ) data 40s
*y
anka
azzorek
bastek
black light
booker
carrion
cobra
comanche
conrad
data
dj gruby
elban
fei
grabba
grabba2
jammer
jericho
joodas
katienka
kisiel
klax
kmeg
komek
kuba
leming
lesio
lolita
lotus
marx
moog
nemo
nes
nightrider
nitro
odyn
pablo
pajda
pasthor
paulina
psychik
questor
raf
ramos
randall
randy
rasputin
sage
sand
sebaloz
skull
splatterpunk
stilgar
sudi
supernoise
swinkels
v-12
volcano
voyager
warlock
zephyr
zielok
total 62 IDs + rozne niezarejestrowane stwory ktore wpadly na kilka min (np Mr Mat) + intruzi... daje co najmniej 70 osob.
glosowalo 29 osob, rano nikt nawet nie pytal o glosowanie, wiec decyzja o rozdawaniu nagrod posrodku nocy byla wlasciwa, niewlasciwe bylo jednak nieogłoszenie tegoz faktu z wiekszym akcentem pzez organizatroow
29 osób to prawie połowa więc całkiem dobrze Dobranoc wszystkim
Veni, Vidi, Vici
dla tych co sie martwili - juz dojechalem i siedze w domciu, pozdro i szacun dla organizatorow, bylo wydziabiscie . szacunki dla tych co sie pojawili a tampon tym ktorzy nie przyjechali....
Ten post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym,ani każdym innym następującym po tym terminie.Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez podania przyczyny.
foti
Była ciemna, burzliwa noc.
@Pajda, http://adayinthelife.whad.pl/media/silesia4-41.jpg - po mej prawicy Randy
I w ogóle wiecie, dziękówa za pochejówę, party i krzyż. Zło!
I w ogóle wiecie, dziękówa za pochejówę, party i krzyż. Zło!
Takibardzodługipodpissetuszczelecobyśmiałchwilkęoddechuaizadumymożeewentualniewkurtegozestraciłeśpółminutyżycianaczytanietekstuoniczym.