Ksiega party

Dział przeznaczony na pogaduszki o naszej wspaniałej scenie.

Dlaczego nie napisałem nic do ksiegi party

nie rozumiem zalozen projektu
3
30%
zostalo wybrane zle narzedzie
0
Brak głosów
nie moj klimat
0
Brak głosów
nie jezdze na party
2
20%
nie umiem pisac, nie mam lekkiego piora, nie chce mi sie
5
50%

Liczba głosów: 10

Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
V-12
Grupa: Tropyx
Kontakt:

#21 Post autor: V-12 »

elban pisze:Murdock - to wiki. chcesz - podlinkuj, skopiuj, etc. Projekt wyglada na martwy, bo chyba nikomu poza autorami sie niespodobal.
Swego czasu edytowałem na księdze parties entry odnośnie satelajta 2k, dopisałem uczestników i podlinkowałem mój raport. Szkoda, że sam projekt lekko jest w zastoju. Może kiedyś, jak już nie będę miał nic na głowie, to podlinkuję, a tak to po prostu jak się komuś nudzi, to sam może to zrobić :).

A sam projekt jest bardzo ciekawy i fajnie by było poczytać w jednym miejscu np 10 różnych raportów z jednego party. Leniwi, do dzieła :D
http://www.riversedge.pl/ - Zapraszam na nową odsłonę mojej strony z artykułami i galerią! Scena C64, wywiady, relacje z koncertów etc.

splatterpunk

#22 Post autor: splatterpunk »

Piszę, bo kilka dni temu przeglądałem moje archiwum fotek (jeszcze zrobione analogiem) i natrafiłem na kilka zdjęć z North Party v3.
Mam zamiar poskanować i wrzucić na Księgę.

Poza tym jestem przekonany, że wielu z Was posiada fotki (negatywy)
z partiesów nawet nie zdając sobie z tego sprawy. Poszukajcie, poskanujcie i wrzucajcie.

Wiem, że mam gdzieś grupową fotkę z Visual Party w Tarnowie, tę też mam zamiar wrzucić, nigdy nie widziałem jej w sieci a przecież dostało ją wtedy z 200 osób...

Co jeszcze, w Księdze nie ma nic na temat Menhir Party z 1995 roku,
więc jak już odnajdę w sobie trochę pokładów pozytywnej energii to wrzucę też mały raport, lub chociaż ogólny opis i może fotkę szkoły na której budynku do dziś widnieje biały prostokąt który, zawsze kiedy tamtędy przejeżdżam, przypomina mi nasprayowany pod nim napis z tamtych dni..

ODPOWIEDZ