o kufa ;D plyta C64DX ... rarytas, szkoda ze tego wiecej nie natrzepali, takie brzydkie amigi wyszly a to prawie tak samo brzydkie i nie wyszlo bajer... ciekawe za ile zejdzie
Ten post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym,ani każdym innym następującym po tym terminie.Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez podania przyczyny.
myśle że jedna laska wystarczy do sklonowania c65, ostatnio mi się wydaje jakby się nudziła...
Problem tylko wykonać formę do wtryśnięcia obudowy i klawiszy.
kisiel pisze:myśle że jedna laska wystarczy do sklonowania c65, ostatnio mi się wydaje jakby się nudziła...
dolozyc sie moge, ale laski to ja tobie nie bede robil... To ze ci sie laska nudzi to idz z tym moze na jakies inne forum co? =]
Ten post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym,ani każdym innym następującym po tym terminie.Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez podania przyczyny.
kisiel pisze:myśle że jedna laska wystarczy do sklonowania c65, ostatnio mi się wydaje jakby się nudziła...
Problem tylko wykonać formę do wtryśnięcia obudowy i klawiszy.
Kisiel - z tą laską by było jak z C-One. Do tej pory nie działa. Do tego owa dama ma zwyczaj gubić projekty/źródła/itp - co np. przytrafiło się jej z C64DTV