Gubbdata 2021 - Już się zaczęło.
Re: Gubbdata 2021 - Już się zaczęło.
@kenji
z tym zapisywaniem gdy nie ma pierwszej warstwy to da się żyć.
mówię o takich prostych jak czasami kopiowanie np nie działa (gubi to co ma w schowku) + kilka innych w zasadzie drobnych
najważniejsza zasada zapisywać pliki często i robić kopie
fajnie jak by Mirage dodał nowe typy warstw bo to do grafiki + sprajtów na pewno by się przydało.
z tym zapisywaniem gdy nie ma pierwszej warstwy to da się żyć.
mówię o takich prostych jak czasami kopiowanie np nie działa (gubi to co ma w schowku) + kilka innych w zasadzie drobnych
najważniejsza zasada zapisywać pliki często i robić kopie
fajnie jak by Mirage dodał nowe typy warstw bo to do grafiki + sprajtów na pewno by się przydało.
c64portal.pl, retronavigator.com
Carrion buźka druchu
Namalujemy coś wspólnie taki czelendz ja zacznę w edytorze na C64 a Ty skończysz co ty na to ?
Carrion będzie git
Myślę na początek wspólne logo BONZAI I LEPSI DE
Piszę poważnie
Pojedziemy po staremu FLI OR MULTI FLI DESIGNER 1.1 DRAZ PAINT 1.3
Timemansa o ile dobrze napisałem 2 dni nad nim siedziałem owszem nie mój klimat ogarnąłem nie taki kombajn straszny jak o nim piszą.
Niema tematu porysujemy kiedyś na party o ile się spotkamy tak dla zabawy co złego to nie ja pozdrawiam CARRIONA.
Katon: mój drogi, ja wiem, że energia i wogóle ale apeluję o kulturę - nie strzelaj postami jak karabin maszynowy... Nie pisz jednego pod drugim tylko edytuj oryginalny, chyba, że się nie da.
W przyszłości wrzucę plugin który zrobi to automatycznie, ale to chyba specjalnie dla ciebie, reszta z automatu przestrzega tej zasady.
W przyszłości wrzucę plugin który zrobi to automatycznie, ale to chyba specjalnie dla ciebie, reszta z automatu przestrzega tej zasady.
Uwierz kulturę to mam potężną i szacunek. To co napisałeś jest zrozumiałe.