Pytania - PM
kung fu flash zapowiedź
kung fu flash zapowiedź
2021.06.16 "U mnie w okolicy też nikt nie umarł - ale nie będę na tej podstawie twierdził, że Covid nie istnieje ani że nie jest żadnym zagrożeniem"
2023.09.09 U mnie też nikt nie umarł włącznie z ciotką chorą na białaczkę. Dwukrotnie zaszczepiona dostała covida w szpitalu - żyje. Ta plandemia to już jak Bóg - wszędzie jest i nikt go nie widział.
2023.09.09 U mnie też nikt nie umarł włącznie z ciotką chorą na białaczkę. Dwukrotnie zaszczepiona dostała covida w szpitalu - żyje. Ta plandemia to już jak Bóg - wszędzie jest i nikt go nie widział.
Re: kung fu flash zapowiedź
Przepiękne są te pcb. W pełni profesjonalna robota, powinieneś tutoriale na Yt nagrywać
Znając ludzi zaraz byś miał masę subskrypcji.
Pomysł nad tym.
Znając ludzi zaraz byś miał masę subskrypcji.
Pomysł nad tym.
Daleko jeszcze .... ????
Re: kung fu flash zapowiedź
Starałem się jak umim, a że niewiele umim to nie moja wina
Generalnie nie podobała mi się jego obudowa i przyciski od góry, dlatego tyrpałem wszystko od nowa żeby spasować to do KM20.
Filmik jak 20h dukałem ten routing mógłby być zabawny...
Generalnie nie podobała mi się jego obudowa i przyciski od góry, dlatego tyrpałem wszystko od nowa żeby spasować to do KM20.
Filmik jak 20h dukałem ten routing mógłby być zabawny...
2021.06.16 "U mnie w okolicy też nikt nie umarł - ale nie będę na tej podstawie twierdził, że Covid nie istnieje ani że nie jest żadnym zagrożeniem"