Ciotki, Ujce bebechy na bok. Czyli rozmowy o bebechach C64.
Działała dobrze ino te zawiechy. Aha, no ok ale my odpalaliśmy softa z kartridza AR6 i jakiegoś tam Turbo Snapshot. No, w sumie nie wpadło mi do głowy, że stacja może tak paskudzić. Ciekawe. nom.kisiel pisze:"A w ogóle masz chyba coś z prądem w kompie, bo się 1541U zawiesza na nim. Nie mogliśmy przekopiować dyskietek Warlocka bez zawieszania się softu co chwile." to nie prąd to stacja zjebana na poprzedniej silesi przez volcano. Ona mi się wypierdla na wszystkiem... ale działa Co wzbudzało ostatnio salwy uśmiechów ramosa. Jak wróciłem z party myślałem że zdechła do końca. Mam nadzieje że zdążę poprzerabiać soft zanim mi padnie całkiem.
ps. wolne to, z dyskietki na stacje w ultimejcie RRnet+warpcopy to miód. Ktoś chce kupić Ultimejta bez sieciówki?
Takibardzodługipodpissetuszczelecobyśmiałchwilkęoddechuaizadumymożeewentualniewkurtegozestraciłeśpółminutyżycianaczytanietekstuoniczym.
Hehe widzę Booker, że przekonałeś się do Warpcopy oczywiście że wymiata Odkąd używam Warpcopy to zapomniałem, co to jest kabelek XM1541 i zwiechy Star Commandera
http://www.riversedge.pl/ - Zapraszam na nową odsłonę mojej strony z artykułami i galerią! Scena C64, wywiady, relacje z koncertów etc.
No do tego wystarczy sama karta nawez bez eth. Jeno wolne.V-12 pisze:Hehe widzę Booker, że przekonałeś się do Warpcopy oczywiście że wymiata Odkąd używam Warpcopy to zapomniałem, co to jest kabelek XM1541 i zwiechy Star Commandera
Takibardzodługipodpissetuszczelecobyśmiałchwilkęoddechuaizadumymożeewentualniewkurtegozestraciłeśpółminutyżycianaczytanietekstuoniczym.