+ za wszystko oprocz:
- naglosnienie, brakowalo mi mojego ulubionego funkowego srodka widma, troche zbyt glosny SUB w stosunku do reszty paczek. Ale to tylko moje prywatne zdanie.
raczysz zartowac - przestoje to byly do 11.00, potem bar juz byl otwarty.Randy pisze:zdarzały się w trakcie trwania przestoje, kiedy ludziska za bardzo nie wiedziały co robić, a można było wypełnić ten czas, np. jakimś SID dancingiem ;P
a nie psuja ci sie zeby od mycia taka pasta?kisiel pisze:Zielona noc chłopaków z wa-wy: ZAJEBISTY POMYSŁ, myśle że następnym razem będzie trzeba zacząć smarować wasze torby i ciuchy kałem.)
Szkoda tylko, że na to nocne idiot kompo chlopaki nie wybrali sobie tylko takich ziomali, którzy również dobrze się by w tym byciu obsmarowanym bawili.KILLER pisze:Zielona noc okazała się całkiem fajna. Wystarczyło spać w samochodzie...prezes pisze:a nie psuja ci sie zeby od mycia taka pasta?kisiel pisze:Zielona noc chłopaków z wa-wy: ZAJEBISTY POMYSŁ, myśle że następnym razem będzie trzeba zacząć smarować wasze torby i ciuchy kałem.)
To byla taka zielona noc glownie dla gosci z zagranicy ktorzy pierwszy raz byli na polskim party i pewnie ostatni. Elban chodzil po party z pasta i smarowal np Maestro, ale ten gosciu jest imprezowy i szybko wbil sie w klimat, natomiast Zer0-x wydawal sie byc wkurzony jak zorientowal sie ze Elban zabral mu buty, ale tak jest jak przyjezdzaja goscie w klimacie forevera. Zreszta najlepiej niech sie kazdy pochwali co komu robil, chlopcy sa chetni do trollowania tylko nie ma pelnych creditsow do tegorandall pisze:o co cho z zieloną nocą?