Zasłona dymnaSebaloz/Lepsi.De pisze:Ja nikogo nie dopisalem do listy uczestnikow, wrecz przeciwnie, to mnie ktos dopisal podajac grupe Golden Loch mimo ze nie pije tego taniego i podłego trunku od 3 lat.
Silesia 9 - 2K18 TYCHY
Re: Silesia 9 - 2K18 TYCHY
- Sebaloz/Lepsi.De
Kazdy jest w kregu podejrzen, nawet Ty! Ciekawe ze wpisali XTD, ktory od kilkunastu lat nie wyjechal na party poza Gdansk i pol roku temu znowu odszedl ze sceny.jammer pisze:Zasłona dymnaSebaloz/Lepsi.De pisze:Ja nikogo nie dopisalem do listy uczestnikow, wrecz przeciwnie, to mnie ktos dopisal podajac grupe Golden Loch mimo ze nie pije tego taniego i podłego trunku od 3 lat.
Choćby skały srały, to ja jadę. Mogę zabrać nawet 3 osoby na trasie z Torunia do Tychów, jeżeli ktoś chętny.
Wegiego weź!grabba pisze:Choćby skały srały, to ja jadę. Mogę zabrać nawet 3 osoby na trasie z Torunia do Tychów, jeżeli ktoś chętny.
Ja niestety najprawdopodobniej muszę anulować przyjazd. Wyszło, że tydzień po Silesi mamy wewnętrzną albionową imprezkę...
Przez tydzień nie wytrzeźwiejesz?
eee, ja nie pije ale serio wyszło, że byłoby się na Silesi dosłownie tylko kilka godzin.grabba pisze:Przez tydzień nie wytrzeźwiejesz?
- Sebaloz/Lepsi.De
Scarlet tez tam bedzie?kmeg pisze:Wyszło, że tydzień po Silesi mamy wewnętrzną albionową imprezkę...
Grabba; jak weźmiesz Wegi'ego to ja bym się zabrał z Wami. Wacek chyba ostatnio entuzjazmu do mnie nie ma, a wiem, że jedzie. Może bym się zabrał z Toruniami? Chyba, że gardzisz...isildur pisze:Wegiego weź!grabba pisze:Choćby skały srały, to ja jadę. Mogę zabrać nawet 3 osoby na trasie z Torunia do Tychów, jeżeli ktoś chętny.
KO-MO-DOR ! SIX-TY-FOUR !
YEAAAAAHHH !!!
YEAAAAAHHH !!!
Będzie.Sebaloz/Lepsi.De pisze:Scarlet tez tam bedzie?kmeg pisze:Wyszło, że tydzień po Silesi mamy wewnętrzną albionową imprezkę...
Rewelacja z szacunkiem, chciałbym poznać Scarlet'a za muze, którą odwalał za moich dobrych czasów lat 90 pierwszej połowy. Tyle pamiętam i na ten temat mogę dyskutować! Kmega chyba poznałem na Pierniku, ale prawie nic nie pamiętam. >>> Life Is Brutal <<<kmeg pisze: Będzie.
Jestem ZA! ;]
KO-MO-DOR ! SIX-TY-FOUR !
YEAAAAAHHH !!!
YEAAAAAHHH !!!
Klaudiusz, moim zdaniem poznałes Scarleta na.pierniku. ☺
Kmeg, nie żebym namawiał, ale przecież Wy zawsze macie wewnętrzną imprezę na każdym party. ☺
Kmeg, nie żebym namawiał, ale przecież Wy zawsze macie wewnętrzną imprezę na każdym party. ☺
was twenty, is five, my friend...
Na bank.elban pisze:Klaudiusz, moim zdaniem poznałes Scarleta na.pierniku. ☺
Nie przesadzaj, rozkręcamy każdą imprezę globalnieelban pisze: Kmeg, nie żebym namawiał, ale przecież Wy zawsze macie wewnętrzną imprezę na każdym party. ☺
Stilgar i Jetan mają wpaść na kompo.
- Sebaloz/Lepsi.De
jak wam idzie przygotowywanie prac na kompo?
Fatalnie. Prace wstrzymane... mnie nie będzie.Sebaloz/Lepsi.De pisze:jak wam idzie przygotowywanie prac na kompo?
Moja tak choć nie na compo
Ja już jestem na PP. Pusto jakoś. Jestem pierwszy i jedyny.
-
a teraz? jak tam?
Właśnie rozmawiałem z Odynem. Jest kilkanaście osób. Na miejscu będę jutro. Do zobaczenia.
- Sebaloz/Lepsi.De
Noise odstapil mi swoja darmowa wejsciowke, ale mimo bezrobocia zaproponowalem ze zaplace chociaz te 50 zl zeby wspomoc party. Podobno maja pisac o tym na c64power. z baru leca sidy, ale na ekranie leca pilkarze zamiast dem. Bez problemu wbijaja sie lokalsi, ktorzy nie placa jako klienci pubu. Piwo 7 zl, listewka 7 shotow soplicy 42 zl. Zaraz idziemy pic do piwnicy Noisa w ktorej jest studio muzyczne a jeszcze nie bylem wiec ciekawe co tam jest. Na party wieje chujem, ale zaplacilem bo jutro ma przyjechac kilka osob