Ten post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym,ani każdym innym następującym po tym terminie.Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez podania przyczyny.
Ten post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym,ani każdym innym następującym po tym terminie.Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez podania przyczyny.
@praiser wiele osob sie mialo pojawic ale dojechalo tylko dwóch: Randall i Psycho. Cala reszta wymiekla. No of coz ja bylem z bookerem i z dezertem ino technicznie to nie jechalismy z polski ;]
leming pisze:@praiser wiele osob sie mialo pojawic ale dojechalo tylko dwóch: Randall i Psycho. Cala reszta wymiekla. No of coz ja bylem z bookerem i z dezertem ino technicznie to nie jechalismy z polski ;]