Stary Piernik #11 - edycja jesień!
Stary Piernik #11 - edycja jesień!
Zakładam ten wątek specjalnie, abyście pomogli mi przekonać Bimbra, że jest nam NIEZBĘDNA edycja jesienna Starego Piernika w tym roku!!!
Kilka osób ze mną włącznie wyraziła tę opinię na party - jeżeli również tak uważacie to PISZCIE TU. Wszelkie deklaracje odnośnie releasów również mile widziane.
ROZUMIEM ŻE NA SAMAR I ALBION W TYM TEMACIE MOŻEMY LICZYĆ?!?!
Szacunkowy termin koniec września/początek października (Kordee sprawdzaj kalendarz)!
Kilka osób ze mną włącznie wyraziła tę opinię na party - jeżeli również tak uważacie to PISZCIE TU. Wszelkie deklaracje odnośnie releasów również mile widziane.
ROZUMIEM ŻE NA SAMAR I ALBION W TYM TEMACIE MOŻEMY LICZYĆ?!?!
Szacunkowy termin koniec września/początek października (Kordee sprawdzaj kalendarz)!
Arise - keeping your eyes wide open since 1991.
- Sebaloz/Lepsi.De
zimowy bylby kozacki. oddzielil by mezczyzn od chlopcow. hehe.
co do jesiennego to nie wiem czy powinnismy sie przejmowac imprezami retro. to ta sama publika? ilu piernikowcow tam sie wybierze?
na pewno nie powinnismy wchodzic w parade riverwashowi skoro organizuja compa na c64.
co do jesiennego to nie wiem czy powinnismy sie przejmowac imprezami retro. to ta sama publika? ilu piernikowcow tam sie wybierze?
na pewno nie powinnismy wchodzic w parade riverwashowi skoro organizuja compa na c64.
was twenty, is five, my friend...
zimowy bylby kozacki. oddzielil by mezczyzn od chlopcow. hehe.
was twenty, is five, my friend...
- Sebaloz/Lepsi.De
- Sebaloz/Lepsi.De
Groepaz skasowal PH 2014 z csbd wiec liste gosci wcielo, ale z tego co pamietam to bylo sporo osob z c64. Natomiast Retrokompo co 2 lata ma scenowa czesc pod nazwa Load Error, ktora odbyla sie w 2013 i odbedzie sie w tym roku, dlatego podaje liczbe osob ktory jezdza na Load Error. Podobnie jak z PH, scena jezdzi na Pixel Hell a podaje sie liczbe osob ktora byla na Pixel Heaven.kenji pisze:A ile osób było na PH 2k14 ? i na RetroKomp 2k14 ? :)
A co masz na wymiane?kenji pisze:Seba! Dawaj obiecane fotki z Szalm El Szejk
Ja jeżdżę na RetroKompa a i Drygol i Johny z ekipy RK byli w weekend na Starym Pierniku. Nie chciałbym wybierać między jedną a drugą imprezą.
Co do PixelHeaven to mimo, że na niej byłem 2 razy nie stanowi ona dla mnie przeszkody i jeśli termin kolidowałby ze Starym Piernikiem to oczywiście zjawiam się w Toruniu!
Co do PixelHeaven to mimo, że na niej byłem 2 razy nie stanowi ona dla mnie przeszkody i jeśli termin kolidowałby ze Starym Piernikiem to oczywiście zjawiam się w Toruniu!
Bee boozed together in Comaland!!!
-