welcome aboardAceMan pisze:Hi ho,
była to moja 3-cia impreza spod znaku Commodore (wcześniej Silesia 6 i 7), ale pierwsza o charakterze meetingu. I powiem krótko: było wy-śmie-nicie Wpisuję StaryPiernik na listę imprez, których kolejnych edycji będę wypatrywał. I mam nadzieję pojawić się na następnej w końcu z jakimś zakiem na SIDa Tylko oby pogoda była trochę bardziej łaskawa
Stary Piernik 10
- kordiaukis
- Grupa: aRise
-
Po raz pierwszy w życiu widziałem żywego dzika w jego środowisku
naturalnym czyli na Campingu Tramp. Niewiem tak naprawdę ile
osób było świadomych jego obecności w niedzielę wczesnym rankiem.
Poza MCH i Jericho nikt nie zgłaszał A widok był... surrealistyczny.
Dzięki za towarzystwo, imprezę i Randy'emu za transport do Warszawy.
Fotki wrzucę w późniejszym terminie.
naturalnym czyli na Campingu Tramp. Niewiem tak naprawdę ile
osób było świadomych jego obecności w niedzielę wczesnym rankiem.
Poza MCH i Jericho nikt nie zgłaszał A widok był... surrealistyczny.
Dzięki za towarzystwo, imprezę i Randy'emu za transport do Warszawy.
Fotki wrzucę w późniejszym terminie.
- Sebaloz/Lepsi.De
fragment zdjęć póki mi się chce:
https://drive.google.com/folderview?id= ... sp=sharing
te kompromitujące na razie zachowam
https://drive.google.com/folderview?id= ... sp=sharing
te kompromitujące na razie zachowam
-
- Sebaloz/Lepsi.De
1. wielkie dzięki za poczekanie z kompami na mnie.
2. sorki, ze zapomnialem Jengi. Lezy na biurku w fabryce od tygodnia. nastepnym razem bedzie.
3. zapomnialem tez mojej super czapki i musialem kupic w ostatniej chwili beret. co lepsze, kto go zapierdolil i od piatku w nocy nie widzialem go. hehe.
co do zimna - przeciez na osrodku sa ogrzewane domki i hotel. jak komus zimno moze sam zadzwonic i zrobic sobie rezerwacje.
mysle, ze akcje grill powtorzymy.
zakupy, etc - zawsze to mozna zrobic lepiej. najlepiej, jak ktos ma pomysl i checi - samemu. zebrac kase, skoczyc do sklepu i przywiezc dla wszystkich wyzerke i wodke czy co tam sobie skladkowicze zazycza.
ostatnia uwaga - serdecznie prosimy o pomoc przy sprzataniu pozostalosci ogniska w niedzielny poranek. fajnie sie je i pije, gorzej sie sprzata po wszystkich. po prostu - posprzataj po sobie, niewazne czy zrobisz to rano czy idac spac.
2. sorki, ze zapomnialem Jengi. Lezy na biurku w fabryce od tygodnia. nastepnym razem bedzie.
3. zapomnialem tez mojej super czapki i musialem kupic w ostatniej chwili beret. co lepsze, kto go zapierdolil i od piatku w nocy nie widzialem go. hehe.
co do zimna - przeciez na osrodku sa ogrzewane domki i hotel. jak komus zimno moze sam zadzwonic i zrobic sobie rezerwacje.
mysle, ze akcje grill powtorzymy.
zakupy, etc - zawsze to mozna zrobic lepiej. najlepiej, jak ktos ma pomysl i checi - samemu. zebrac kase, skoczyc do sklepu i przywiezc dla wszystkich wyzerke i wodke czy co tam sobie skladkowicze zazycza.
ostatnia uwaga - serdecznie prosimy o pomoc przy sprzataniu pozostalosci ogniska w niedzielny poranek. fajnie sie je i pije, gorzej sie sprzata po wszystkich. po prostu - posprzataj po sobie, niewazne czy zrobisz to rano czy idac spac.
was twenty, is five, my friend...
WILD/MIXED compo:
------------------------------------------------------------------------
1. "Lubię Wacka" (video) Elyta 108 pts
2. "Outlaw" (game) Vial/??? 98 pts
3. "Awesome Elysium" (cover) Reekol/React 79 pts
4. "Najlepsi z najlepszych" (video) Cobra/Dream 78 pts
Nie byłem na pierniku, ale chcialbym obejrzec >>> 1. "Lubię Wacka" (video) Elyta 108 pts <<<
jestem zacofany... ktoś pomoze???
------------------------------------------------------------------------
1. "Lubię Wacka" (video) Elyta 108 pts
2. "Outlaw" (game) Vial/??? 98 pts
3. "Awesome Elysium" (cover) Reekol/React 79 pts
4. "Najlepsi z najlepszych" (video) Cobra/Dream 78 pts
Nie byłem na pierniku, ale chcialbym obejrzec >>> 1. "Lubię Wacka" (video) Elyta 108 pts <<<
jestem zacofany... ktoś pomoze???
KO-MO-DOR ! SIX-TY-FOUR !
YEAAAAAHHH !!!
YEAAAAAHHH !!!
Elban. Nikt ci go nie "zapierdolił"elban pisze: 3. zapomnialem tez mojej super czapki i musialem kupic w ostatniej chwili beret. co lepsze, kto go zapierdolil i od piatku w nocy nie widzialem go. hehe.
Dzięki niemu Twój duch wracał z nami. Ma go Jericho. Nie wiedział co z nim zrobić, więc zabrał go ze sobą
8 bit rulez:)
- Sebaloz/Lepsi.De
Do ekipy srebrnej beemki: "Zdążyliśmy!"
Stary Piernik bardzo udany! piździało jak chuj ale w ognisku było ciepło, o czym przekonywał Prezes (chyba?) Splattera
Kiełbasa jak zawsze nie-dobra ale piwo ok. Bimber Kenjiego piekielnie mocny ale złapalem oddech.
Elban, jak przyszliście mnie obudzić zabrałem Wam czapki. Grabbie oddałem, Tobie nie. Sorry ale byłem zaspany.
Serdeczne podziękowania dla ekipy aRiSe za organizację imprezy oraz dla uczestników za świetny klimat! Rozmowy z Drygolem i Johnym bezcenne! Szkoda, że nie mogliście zostać na compo.
Randy - dzięki za podwózkę oraz The Prodigy acapella z V-12 przy ognisku!
Dziewczyny, dzięki! - Wy wiecie za co;)
See you all na następnym Pierniku na jesieni!
Stary Piernik bardzo udany! piździało jak chuj ale w ognisku było ciepło, o czym przekonywał Prezes (chyba?) Splattera
Kiełbasa jak zawsze nie-dobra ale piwo ok. Bimber Kenjiego piekielnie mocny ale złapalem oddech.
Elban, jak przyszliście mnie obudzić zabrałem Wam czapki. Grabbie oddałem, Tobie nie. Sorry ale byłem zaspany.
Serdeczne podziękowania dla ekipy aRiSe za organizację imprezy oraz dla uczestników za świetny klimat! Rozmowy z Drygolem i Johnym bezcenne! Szkoda, że nie mogliście zostać na compo.
Randy - dzięki za podwózkę oraz The Prodigy acapella z V-12 przy ognisku!
Dziewczyny, dzięki! - Wy wiecie za co;)
See you all na następnym Pierniku na jesieni!
Bee boozed together in Comaland!!!
-