Nowe forum o C64
Nowe forum o C64
Powstało nowe forum o tematyce C64, więc jeśli ktoś chciałby udzielać się na nim to podaje link: http://c64.phorum.pl/
- Ramos/Samar/HVSC Crew -
- Sebaloz/Lepsi.De
- Sebaloz/Lepsi.De
http://forum.c64power.com/index.php?id=1872&fid=1
nowe forum bylo reklamowane na wykopie 3 tygodnie temu i nic z tego chyba nie wyjdzie, bo wiekszosc juz siedzi na dwoch forach a wegi nawet na trzech sie udziela
nowe forum bylo reklamowane na wykopie 3 tygodnie temu i nic z tego chyba nie wyjdzie, bo wiekszosc juz siedzi na dwoch forach a wegi nawet na trzech sie udziela
Nie mialem takiej, ale pokazala mi sie reklama srodkow na zmniejszenie dlugosci penisa. Czy komus jeszcze pokazala sie taka reklama jak Kisielowi?kisiel pisze:Seba myślisz o reklamie "Czy On/Ona Cię zdradza?!
Sprawdź to! Test ma ponad 90% skuteczności!" ???????
Właśnie ukończyłeś test! Aby otrzymać wyniki uzyskaj kody dostępu. Uwaga! Korzystając z promocji 0,19PLN1 za usługę zapłacisz tylko 0,19 zł!
Wyniki testu zawierają:
Dzień Twojej śmierci
Porównanie Twojego wyniku ze średnią Polski
Informacje, które pozwolą Ci polepszyć Twój styl życia.
Możliwość sprawdzenia daty śmierci innych ludzi
Kurwa, a naprawde chcialem sie dowiedziec kiedy umre....
Właśnie ukończyłeś test! Aby otrzymać wyniki uzyskaj kody dostępu. Uwaga! Korzystając z promocji 0,19PLN1 za usługę zapłacisz tylko 0,19 zł!
Wyniki testu zawierają:
Dzień Twojej śmierci
Porównanie Twojego wyniku ze średnią Polski
Informacje, które pozwolą Ci polepszyć Twój styl życia.
Możliwość sprawdzenia daty śmierci innych ludzi
Kurwa, a naprawde chcialem sie dowiedziec kiedy umre....
Ten post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym,ani każdym innym następującym po tym terminie.Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez podania przyczyny.
To nowe forum powstało myślę bardziej dla ludzi mających C64 a nie będących na scenie. Takich jest mnóstwo. Znam hardkorowców, którzy potrafią nawet transferować kablem pliki .t64 na magneta i wczytywać gierki potem na C64 Mnóstwo osób ma C64 ale tylko na nim gierzy i sceną się nie interesują. Więc myslę dla takich osób powstało to forum przede wszystkim.
http://www.riversedge.pl/ - Zapraszam na nową odsłonę mojej strony z artykułami i galerią! Scena C64, wywiady, relacje z koncertów etc.
- Izaak Berenbaum
- Grupa: Tel Aviv
V-12 troche chyba przesadziles z tym mnostwo osob zgodzilbym sie gdyby chodzilo o emulacje c64 ale fizycznym sprzetem bawi sie juz raczej malo osob. faktycznie stosunkowo sporo osob ma jeszcze c64 na strychach,w piwnicach,w szafach ale aktywnych czy nawet okazjonalnych uzytkownikow nie ma juz tak wielu,szczegolnie teraz gdy do dyspozycji jest wygodna i praktycznie niezawodna emulacja.
- Izaak Berenbaum
- Grupa: Tel Aviv
stary czy nowy sid ? jezeli stary to moze byc roznica,zreszta trzeba tez wziac poprawke na to ze rozne 6581 roznie graja. 8580 bedzie bez zadnej wyraznej roznicy miedzy sprzetem a emulatorem.
poza tym v-12 pisze o ludziach spoza sceny,tych raczej malo interesuje lcp i perfekcyjna emulacja sida,po prostu chca sobie pograc.
poza tym v-12 pisze o ludziach spoza sceny,tych raczej malo interesuje lcp i perfekcyjna emulacja sida,po prostu chca sobie pograc.
Hmm, nie wiem, czy dobrego słowa użyłem, ale wierz mi - bardzo dużo osób interesuje się komodą tylko do grania. Nawiązuję od czasu do czasu kontakty z takimi ludźmi na allegro. Z niektórymi mam kontakt do dziś. Ich scena nie interesuje, ani żadne tworzenie. Kupują komody tylko do grania. Ruch jest spory. Niektórzy z nich kupują sprzęty dla swoich dzieci i odpalają im gierki. To miłe, że w dobie PC i gierek we flashu jest jeszcze dużo osób, którym chce się nawet wczytywać gry z kaset. Jednakże obawiam się, że nawet i te osoby będą mało zainteresowane, by rejestrować się na forum. Dlatego stwierdzenie, że fizycznym sprzętem bawi się mało osób jest w mojej opinii lekko nieprawdziweIzaak Berenbaum pisze:V-12 troche chyba przesadziles z tym mnostwo osob zgodzilbym sie gdyby chodzilo o emulacje c64 ale fizycznym sprzetem bawi sie juz raczej malo osob. faktycznie stosunkowo sporo osob ma jeszcze c64 na strychach,w piwnicach,w szafach ale aktywnych czy nawet okazjonalnych uzytkownikow nie ma juz tak wielu,szczegolnie teraz gdy do dyspozycji jest wygodna i praktycznie niezawodna emulacja.
http://www.riversedge.pl/ - Zapraszam na nową odsłonę mojej strony z artykułami i galerią! Scena C64, wywiady, relacje z koncertów etc.