Silly Venture 2k13
- Sebaloz/Lepsi.De
Ok, podaję bardziej przybliżony harmonogram imprezy, jednak z pełną świadomością że może się "rozjechać" z przyczyn obiektywnych smile
/|\ HARMONOGRAM SV2k13 /|\
PIĄTEK
godz. 17:00 - 19:00 wizyta mediów (m.in. stacji POMORSKA TV)
godz. 20:00 - oficjalne otwarcie, przywitanie gości, prezentacje materiałów video - pozdrowienia od znanych ludzi ze świata Atari
godz. 20:30 - poczęstunek dla uczestników
godz. 21:00 - pierwsza część koncertu Ultrasyda
godz. 22:00 - devil's show (18+)
godz. 00:00 - prezentacja dem z Atari 2600 oraz XL/XE
SOBOTA
godz. 10:30 - pobudka z Red Bull'em
godz. 12:00 - 14:00 wizyta mediów i relacje z imprezy:
- TVP 1 (Teleexpress)
- TVP Info (Panorama)
- POMORSKA TV
- PÓŁNOCNA TV
- RADIO ESKA
godz. 14:30 - crazy compo (surprise!)
godz. 15:30 - game compo na konsoli Atari Jaguar (gra do ustalenia!)
godz. 17:00 - pierwsza część compo (gfx, msx + game)
godz. 20:30 - pierwszy wyjazd limuzyną HUMMER H2 na drugą część koncertu Ultrasyda, która odbędzie się w gdańskim klubie Kwadratowa:
http://kwadratowa.pl/
https://www.facebook.com/events/4493869 ... ser_joined
Podczas przejazdu tradycyjnie szampan i klipy z demek na Atari na ekranach LCD smile Na miejscu wszystkie osoby posiadające identyfikator SV2k13 wchodzą oczywiście za free ! Planowany powrót ok. godz. 23:00.
godz. 00:00 - prezentacja dem z Atari ST/STe oraz Falcon
NIEDZIELA
godz. 11:00 - crazy compo (surprise!)
godz. 12:00 - konkurs muzyczny prowadzi TDC oraz organizator SV
godz. 14:30 - ogłoszenie wyników z soboty (gfx, msx + game)
godz. 16:30 - ogłoszenie wyników z głosowania online na prace z SV2k12
godz. 17:30 - crazy compo (NOVEMBERFEST!)
godz. 18:30 - druga część compo (intro, demo + wild)
PONIEDZIAŁEK
godz. 09:00 - ogłoszenie wyników compo, rozdanie nagród
/|\ HARMONOGRAM SV2k13 /|\
PIĄTEK
godz. 17:00 - 19:00 wizyta mediów (m.in. stacji POMORSKA TV)
godz. 20:00 - oficjalne otwarcie, przywitanie gości, prezentacje materiałów video - pozdrowienia od znanych ludzi ze świata Atari
godz. 20:30 - poczęstunek dla uczestników
godz. 21:00 - pierwsza część koncertu Ultrasyda
godz. 22:00 - devil's show (18+)
godz. 00:00 - prezentacja dem z Atari 2600 oraz XL/XE
SOBOTA
godz. 10:30 - pobudka z Red Bull'em
godz. 12:00 - 14:00 wizyta mediów i relacje z imprezy:
- TVP 1 (Teleexpress)
- TVP Info (Panorama)
- POMORSKA TV
- PÓŁNOCNA TV
- RADIO ESKA
godz. 14:30 - crazy compo (surprise!)
godz. 15:30 - game compo na konsoli Atari Jaguar (gra do ustalenia!)
godz. 17:00 - pierwsza część compo (gfx, msx + game)
godz. 20:30 - pierwszy wyjazd limuzyną HUMMER H2 na drugą część koncertu Ultrasyda, która odbędzie się w gdańskim klubie Kwadratowa:
http://kwadratowa.pl/
https://www.facebook.com/events/4493869 ... ser_joined
Podczas przejazdu tradycyjnie szampan i klipy z demek na Atari na ekranach LCD smile Na miejscu wszystkie osoby posiadające identyfikator SV2k13 wchodzą oczywiście za free ! Planowany powrót ok. godz. 23:00.
godz. 00:00 - prezentacja dem z Atari ST/STe oraz Falcon
NIEDZIELA
godz. 11:00 - crazy compo (surprise!)
godz. 12:00 - konkurs muzyczny prowadzi TDC oraz organizator SV
godz. 14:30 - ogłoszenie wyników z soboty (gfx, msx + game)
godz. 16:30 - ogłoszenie wyników z głosowania online na prace z SV2k12
godz. 17:30 - crazy compo (NOVEMBERFEST!)
godz. 18:30 - druga część compo (intro, demo + wild)
PONIEDZIAŁEK
godz. 09:00 - ogłoszenie wyników compo, rozdanie nagród
Dużo blingu i mało sceny, jak zawsze.
Stary Piernik.
Infiniti i Volvo zamiast Hummera, kurant zamiast szampana, a media won
Arise - keeping your eyes wide open since 1991.
- Sebaloz/Lepsi.De
Pierwsi goscie melduja sie w piatek o swicie albo nawet w czwartek wieczorem, ale kto byl na MekkaSymposium / Breakpoint / Revision ten wie jak wyglada 4-dniowe party
Scena Atari gustuje wlasnie w drogich terenowkach Mitsubishi L200 czy Volvo XC. Poza tym do ekranow LCD podlaczaja swoje Atari i mozna uzywac w czasie podrozy. U nas jak sida puscisz to jest super autko, ale o ogladaniu demek mozna zapomniec.
Pije sie tam raczej slabo, wiec zaprosilem kilku Amigowcow zeby pomogli podwyzszyc poziom picia
Scena Atari gustuje wlasnie w drogich terenowkach Mitsubishi L200 czy Volvo XC. Poza tym do ekranow LCD podlaczaja swoje Atari i mozna uzywac w czasie podrozy. U nas jak sida puscisz to jest super autko, ale o ogladaniu demek mozna zapomniec.
Pije sie tam raczej slabo, wiec zaprosilem kilku Amigowcow zeby pomogli podwyzszyc poziom picia
Chyba zartujesz. Z pierwszym oraz drugim. Nie chce generalizowac ale niestety niektorzy amigowcy zanizaja poziom i nic, od lat, sie nie zmienia. We wrzesniu na Wapniaku znow sie popisali. Dobrze, ze Grey trzyma reke na pulsie i w razie czego beda sie bawic na zewnatrzSebaloz/Lepsi.De pisze:Pije sie tam raczej slabo, wiec zaprosilem kilku Amigowcow zeby pomogli podwyzszyc poziom picia
-
- Sebaloz/Lepsi.De
Hehe, rywalizacja miedzy scenami. Nie watpie ze scene Atari stac na wiecej. Chociaz jestem komodorowcem to jednak uwazam Amigowcow za najlepszych w piciu. Oczywiscie zaden ze mnie autorytet i moge sie mylic. Ja za moich Amigowcow poreczylem i mam nadzieje ze nie bedzie powodu zeby ich wyrzucac, zreszta cala moja trojka bedzie wystawiac jakies produkcje debiutujac tym samym na Atari. Ja zamierzam skoncentrowac sie tylko i wylacznie na piciu. Oczywiscie z umiarem. Pamietamy, ze jestesmy goscmi i powinnismy uszanowac atarowskie zasady i podziekowac za goscine udzielona nam przez Atarowcow.mazi pisze:Chyba zartujesz. Z pierwszym oraz drugim. Nie chce generalizowac ale niestety niektorzy amigowcy zanizaja poziom i nic, od lat, sie nie zmienia. We wrzesniu na Wapniaku znow sie popisali. Dobrze, ze Grey trzyma reke na pulsie i w razie czego beda sie bawic na zewnatrz
Wyjezdzamy z Katowic w piatek 9.30.
W Czestochowie tego jeszcze nie miales. Az boje sie zapytac czy demka leca z emulatora czy z pliku video? Bo to chyba nie jest z prawdziwego sprzetu jak u Atarowcow?wackee pisze:Seba, ależ pie***isz to uszy więdną... Masz, specjalnie dla Ciebie. Only Volvo makes it possible.
Oczywiście że to z płyty DVD, ale nie przesadzaj - pytanie było o możliwość oglądania demek - to jest, na standardowym wyposażeniu. Zestaw z LCD można zamontować bez problemu, tylko mnie osobiście potrzebne jak dziura w bucie.Az boje sie zapytac czy demka leca z emulatora czy z pliku video? Bo to chyba nie jest z prawdziwego sprzetu jak u Atarowcow?
- Sebaloz/Lepsi.De
Zastanawiam sie jakie jest w tej chwili najszybsze autko na polskiej scenie? Na Riverwash 2010 ktos przyjechal BMW Z4, najmocniejsza wersja to 4,8 do setki. Ten Infiniti M37S podobno 5,7 do setki, a na necie pisze 6,2. Volvo S60 to 6,1 do setki w najlepszym razie. Pewnie duzo zalezy od kierowcy. Przydaloby sie jakies kompo na setke np na lotnisku w Bartoszycach
Moze kompo wyscig prawdziwymi gokartami?
http://www.gokarty-torun.pl/
http://www.gokarty-torun.pl/
Podpowiedź - organizator compo od lewej, z trofeum w rękach - zwycięzca, obok mistrz drugiego planu nagrodzony godłem 'Etyczny Biznes 2010'.elban pisze:na ktoryms pierniku bylo compo na samochodziki (+ moj lekki 'motorek') - nie pamietam kto mnie pokonal w 'finale', ale to bylo cos.
Stary Piernik 5, kwiecień 2010 - ruletka edyszyn
- Sebaloz/Lepsi.De