...i obawiam się, że już się nie zmieni...wegi pisze:Czas mijał (...) ale seba się nie zmienił
W wielu miejscach, że tak powiem, trafiłeś w punkt.
Tyle, że niestety ta krytyka będzie zupełnie bezoowocna :/
Sebaloz jest niereformowalny.
Teraz zdałem sobie sprawę, że na ostatniej Silesi, Sebaloz siedział przy tym samym stoliku i nie wiem co zarejestrowałwegi pisze:Wiem jedno nagrywasz jak magnetofon, rejestrujesz i w wygodnym momencie to użyjesz. Dlatego robi mi się duszno gdy się zbliżasz bo wiem, że muszę pilnować każdego wypowiadanego słowa i czuję się niekomfortowo.
piątek wieczór - pytam kulturalnego recepcjonistę w krawacie czy Grzesiu nadal jest kierownikiem. odpowiedź "jak najbardziej, Pan Grzegorz wszystko tu trzyma twardą ręką, tylko dzięki niemu ośrodek trzyma wysoki poziom". myślę sobie - kurde blaszka, na ośrodku konkretne zmiany nie tylko wizualne.elban pisze:apropo zmian na campingu
Grzesiu i tak jeszcze wówczas co nieco kleił. Najwyraźniej jednak uczynił sobie z ośrodka sposób na życie. Ta jego kanciapa wyglądała trochę jak pokój hotelowy przerobiony na własną melinę - jakby tam był gościem od dłuższego czasu...bimber pisze: piątek wieczór - pytam kulturalnego recepcjonistę w krawacie czy Grzesiu nadal jest kierownikiem. odpowiedź "jak najbardziej, Pan Grzegorz wszystko tu trzyma twardą ręką, tylko dzięki niemu ośrodek trzyma wysoki poziom".
sobota po południu - idziemy do gabinetu kierownika załatwiać ognisko. otwiera Grzesiu w majtach i skarpetach, nawalony jak stodoła i mamrocze 'stopindziesiont'.
Załaduj jeszcze raz, na innym koncie ale daj video jako nielistowane i dawaj linka, leszczuSebaloz/Lepsi.De pisze:Dotyczy Twojego konta: c64seba
Co najmniej jeden z Twoich filmów został zgłoszony przez Społeczność YouTube jako nieodpowiedni. Zgłoszone filmy są sprawdzane przez zespół YouTube pod kątem zgodności z naszymi Wytycznymi dla społeczności. Po zapoznaniu się z poniższymi filmami stwierdziliśmy, że zawierają one treści naruszające nasze wytyczne. Filmy te zostały wyłączone:
Elyta - Wąąs Up
Aby uzyskać więcej informacji o wytycznych dla społeczności YouTube i metodach ich egzekwowania, odwiedź Centrum pomocy pod adresem http://www.google.com/support/youtube/b ... swer=92486.
Pozdrawiamy,
Zespół YouTube
Produkcja nie powinna chyba trafic na youtube, w tej chwili nie jest nigdzie dostepna, nawet na tajnych scenowych ftp-ach. Byla pokazana na party, wiec maja ja organizatorzy. Nie mam nic przeciwko rozpowszechnianiu tej produkcji, ale sam nie bede sie tym zajmowal.booker pisze:Załaduj jeszcze raz, na innym koncie ale daj video jako nielistowane i dawaj linka, leszczu