1-sze miejsce zajął Komancz zgarniając puchar, C-One i tablet.
2-gie miejsce Odyn /Vulture.
Raf zrobił całkiem fajnego i nostalgicznego WILDa o FSO.
Wildów było sporo a co kolejny to prawie taki sam - wspominki
z party i meetingów w różnych wariacjach i tak do znudzenia.
Tylko grupki pijacze się zmieniały i klaskający się zmieniali.
Kilka naprawdę fajnych dem/intr, nie widziałem wszystkiego
ale co najmniej jedna produkcja mnie wbiła w podłogę - chodzi
mi o intro 64K "Colosseum" by DMA.
Resource wystawiło demo ale się posypało po minucie i nie puścili go jeszcze raz bo jak powiedział Nitro mają zwaloną komodę. Raf chciał użyczyć drugiego komcia ale moje prośby do orgów spotkały się ze znajomym NIE TERAZ! , Not now! Party chujowe, organizatorzy chujowi!;)
chyba był juz poślizg ... oddawałem po dedlajnie wiec zlej woli bym nie przypisywal.
ktorestam demo (elude?) lecialo ponoc z avika bo sie build wysypal ;]
Resource wystawiło demo ale się posypało po minucie i nie puścili go jeszcze raz bo jak powiedział Nitro mają zwaloną komodę.
Głuchy telefon, nie pij tyle Puściłem Soiled Legacy przed hoffman, ofcoz to nie było demo na compo, komoda albo Ultimate[ale raczej komoda] była zwalona.
Witam. Gdzie jest stuff i results? wyglada na to, ze orgowie sie nie pala do uploadu, bo nigdzie nie idzie tego znalezc, na pouet necie jakies szczatki tylko. Pytanie do tych co byli na miejscu: jak wygladaly compoty na big screenie? Pytam, bo stream na we-can.pl ucinal niektore rzeczy od dolu
I do.
Prace by Comankh i ubik to skany, do czego zreszta autorzy przyznaja sie otwarcie zalaczajac swoje "stages". ubik mruga do nas okiem, a Comankh wyklada na tacy swoje inspiracje i opanowanie sztuki kopiowania/konwersji. Gdzie sie podzialo "no timbaland"? Jak dla mnie moralnym zwyciezca w oldschool gfx jest Odyn.
Zeby bylo jasne, zarzuty kierowane w strone organizatorow za nieprzestrzeganie wlasnych zasad compo, a nie autorow prac. Wszakze Ci ostatni sa z nami "uczciwi" i sami sie prosza o dyskwalifikacje.
praca ma dwoch autorow ktorzy nomen omen dobrze sie znaja. nie bede tlumaczyl braku czasu i czyszczenia fliclashy ani ulubionego narzedzia ktory fligraphem nie jest. bylo przyjechac, przedstawic cos 'true' a nie hejcic (na dodatek anonimowo) w 3cim poscie.
Ostatnio zmieniony 23 wrz 2013, 22:58 przez comankh, łącznie zmieniany 1 raz.