dyskietki od Kariny
- Sebaloz/Lepsi.De
dyskietki od Kariny
moze ktos kojarzy co to za Karina sprzedaje?
http://allegro.pl/dyskietki-dd-commodor ... 70506.html
Jeśli chcesz wiedzieć
dlaczego 18-letni WACKEE zajmował się hobbystycznie "pacyfikacją zakonnic",
kto ukrywał się pod ksywką SHINE,
z kim swappował CORSAIR
...
to odpowiedzi znajdziesz właśnie na tych dyskach.
http://allegro.pl/dyskietki-dd-commodor ... 70506.html
Jeśli chcesz wiedzieć
dlaczego 18-letni WACKEE zajmował się hobbystycznie "pacyfikacją zakonnic",
kto ukrywał się pod ksywką SHINE,
z kim swappował CORSAIR
...
to odpowiedzi znajdziesz właśnie na tych dyskach.
ktoś, kto jest na bieżąco - z tego co pamiętam Wacek w notkach nie podpisywał się jako Wackee
- Sebaloz/Lepsi.De
mam jej fejsika ale nikogo mi nie przypomina, nie kojarze
https://www.facebook.com/sandrakarina.adamczyk
moze siostra Murdocka?
https://www.facebook.com/sandrakarina.adamczyk
moze siostra Murdocka?
Czesc Magda - w notce od Cobry na screenshocie.
Jedna Magda na scenie to Kayleigh (siostra Nephelima - Diverse), ale oni byli z Pszczyny, a Karina niby jest z okolic Stargardu Szczecinskiego. Wyglada mlodo, moze Karina to corka Nephelima albo Kayleigh?
Druga Magda byla z Bartoszyc, dziewczyna Fanty. Magda miala siostre, ale nie wiem jak miala na imie.
Trzecia opcja to ktos w stylu Andromedy albo Mermaid.
Jedna Magda na scenie to Kayleigh (siostra Nephelima - Diverse), ale oni byli z Pszczyny, a Karina niby jest z okolic Stargardu Szczecinskiego. Wyglada mlodo, moze Karina to corka Nephelima albo Kayleigh?
Druga Magda byla z Bartoszyc, dziewczyna Fanty. Magda miala siostre, ale nie wiem jak miala na imie.
Trzecia opcja to ktos w stylu Andromedy albo Mermaid.
To jest notka którą pisałem do Shine/grupyniepamiętam. Jest duże prawdopodobieństwo, że Shine miała na imię Magda, ale żeby to potwierdzić musiałbym zlokalizować mojego adres booka (analogowego).
Z tego by wynikało, że są to jej dyski.
To jest notka którą pisałem do Shine/grupyniepamiętam. Jest duże prawdopodobieństwo, że Shine miała na imię Magda, ale żeby to potwierdzić musiałbym zlokalizować mojego adres booka (analogowego).
Z tego by wynikało, że są to jej dyski.
Arise - keeping your eyes wide open since 1991.
-
-
Magda to w realu Magda czyli Shine. Mój kontakt z czasów swapu.splatterpunk pisze:Nie byłbym tego taki pewien. Magda w realu może być Kariną czy tam inną Sandrą w wirtualu. Poza tym skoro sprzedaje dyskietki i potrafi je obsłużyć to tym bardziej myślę, że jest to jej własność.
Karina to tylko konto na allegro, za pośrednictwem którego sprzedaje te dyskietki ktoś kto doskonale umie je obsłużyć i ja już wiem kto to jest Kluczem do rozwikłania zagadki jest miejscowość.
Karina w ogóle nie musi nawet wiedzieć jak się komodę włącza.
-
-
-
-
- Sebaloz/Lepsi.De
Licytuj, jak wygrasz to sie dowieszsplatterpunk pisze:A wyżej widać ocenzurowany fragment jakiegoś tekstu, ciekawe co tam było?
Ona przecież nie ma obowiązku odpowiadać na żadne Twoje pytania, jeżeli nie ma na to ochotywackee pisze:b) na moje maile z tymi pytaniami dziewczę które to sprzedaje nie raczy odpisywać
Jesli masz kopie to wrzuc notke na csdb, Cobra tez niech poszuka i wrzuci. Po ujawnieniu notek nikomu juz nie bedzie zalezec zeby wykupic te notki od handlarza. Albo sam wydaj stowke i zabezpiecz notki zeby nie poszly w swiat.wackee pisze:Fragment mojej notki
Niestety nie każdy miał dobry zwyczaj zabezpieczania stuffu i kasowania notek przed puszczaniem dysków w świat, więc cholera wie ile tego mojego krąży po PolsceAlbo sam wydaj stowke i zabezpiecz notki zeby nie poszly w swiat.