Sorry pojehemmtego mi się osoby.carrion pisze:@booker
podaj link - chętnie zobaczę.
Miało byc Cosowi/Plush
[/code]
Coś jak Ketek Command Center, ale jednak nie do końca:KB777 pisze:No... tez jestem ciekaw. Klawiatura wyglada tak, jakby byla przelozona z C64 (tylko dodano jeszcze numeryczna). Moze to taki "Infinitiv" z czasow C64skull pisze:Grubo
ten u góry od lewej to nawet nie znam, co to ?
PET to nie C64skull pisze:no to jest kolekcja pod nazwą "c64 we wszystkich wydaniach", i przyznam że sam dążyłem jeszcze jakiś czas temu do takiej (dla mnie jeszcze brakuje tam c128(d) bo też ma doskonałą implementację c64).
Tak dobrze na tym zdjęciu nie widać, ale może to być rzadki EDUCATOR 64,KB777 pisze:PET to nie C64
Możliwe Obudowa by pasowała, trochę inne napisy - ale może pakowali w to co popadnieskull pisze:Tak dobrze na tym zdjęciu nie widać, ale może to być rzadki EDUCATOR 64,KB777 pisze:PET to nie C64
czyli c64 w obudowie PET-a.
http://www.commodoreserver.com/Commodor ... ABC3E6A437
Możliwe Obudowa by pasowała, trochę inne napisy - ale może pakowali w to co popadnieskull pisze:Tak dobrze na tym zdjęciu nie widać, ale może to być rzadki EDUCATOR 64,KB777 pisze:PET to nie C64
czyli c64 w obudowie PET-a.
http://www.commodoreserver.com/Commodor ... ABC3E6A437
Apollo 1280. To z 68080 zapewnecarrion pisze:jak się pojawi następnym razem C Max albo GS to sprzedaję swoją kartę Apollo 1280/80 MHz (chyba najszybsza do amigi) żeby to kupić... anyone?
[edit]
btw: a może jest ktoś w naszym pięknym kraju kto ma pierwszy "komputer" 8 bitowy oparty na 6502? zrobiony jeszcze przez MOS czyli - KIM?
myślę że to może być cacko i chyba sprzedawali to w niecach...
ciężko kupić naprawdę dobry stuff.skull pisze:no to jest kolekcja pod nazwą "c64 we wszystkich wydaniach", i przyznam że sam dążyłem jeszcze jakiś czas temu do takiej (dla mnie jeszcze brakuje tam c128(d) bo też ma doskonałą implementację c64).
No z tych perełek brak mi tych najdroższych (i to znacząco) i chyba nie powiększe swojej kolekcji już: czyli tych dwóch na górze, dtv mam nawet 3, sx mam dwa (jeden w ntsc), max-a nie mam, goldedition też, no i c65.