Dzięki za odpowiedź co do nazwy.elban pisze:Fotanna party
Skoro ekipa jest podobna tylko wzmocniona Warlockiem i klimat mialby sie zgadzac to dlaczego nie mialo by sie nazywac Silesia?
Warlock - planujesz to party zrobic raz, robic je co roku, czy raz na dwa lata?
Na razie planuję na 2012, nie zastanawiałem się jeszcze nad cyklicznością, więc po prostu nie wiem. Edycja 2013 zależałaby głównie od 3 rzeczy: dostępu do miejscówki, czasu nie zajętego przez jakieś zawodowe czy inne sprawy, chęci. Jakbym miał chęć zrobić party to bym nie pozwolił zbytnio dominować przeciwnościom tylko bym zrobił. Niemniej o cykliczności pomyślę PO party, a tak szczerze mówiąc to już się ucieszyłem na party, które zapowiadałeś na 2013, więc rób spokojnie, tym bardziej, że ja "nie wiem czy będę organizował w 2013", a Ty już wiesz. Zgłosiłeś się pierwszy na 2013, więc jakby terminy miały nam się najść przy ew.cykliczności to logicznie rzecz biorąc masz pierwszeństwo. Tak to widzę i coś mi się teraz kojarzy, że od początku tak myślałem.
A czy rzeczywiście tylko jedno party w roku wystarczy? Hmm, w czasach kiedy jest potrzebny pretekst aby oderwać się od codziennych obowiązków i spotkać ze scene friends to niektórym może być mało tych "pretekstów" na rok. To moje osobiste zdanie oczywiście. Tak czy siak - nie widzę problemu czy będzie jedno czy dwa party - tak dobrze i tak dobrze.