Taka byla decyzja adminow. Widocznie ktos bawil sie w downvotowanie innych produkcji, a konsekwencja byla usuniecie wszystkich jego zapiskow w tym glosow na Grave story (niewazne jakie to byly glosy).nes pisze:Ale Grave Story nie miało jakiejś wyśrubowanej oceny - już prędzej powinni usunąć tych, którzy dali "1", bo trzeba na prawdę nie mieć nic wspólnego ze sceną C64 żeby dać "1" "2" albo "3" za takie demo.. A usunięte są wszystkie głosy (poza moim który właśnie oddałem - 10 bo to moje ulubione demo ). Bez sensu.
Polskie dema w pierwszej setce na CSDb
- Sebaloz/Lepsi.De
W każdym razie - 4 polskie dema w pierwszej setce to coś mało, było ich raczej więcej.
Btw. skąd o tym wiesz ? Chyba nie zasugerowałeś tego adminom ?
W każdym razie - 4 polskie dema w pierwszej setce to coś mało, było ich raczej więcej.
Btw. skąd o tym wiesz ? Chyba nie zasugerowałeś tego adminom ?
"A ile zrobisz pompek ?" (c) 2o11 eLban
http://apt.hopto.org/nes/impact/
PS. W sumie zaryzykował bym stwierdzenie, że Dream Travel bez grafiki zasługuję najwyżej na ocenę 4/10, a to że ma więcej jest tylko i wyłącznie zasługą grafików. Grafika jest naprawdę fajna.
"A ile zrobisz pompek ?" (c) 2o11 eLban
Sebastianie, Wojciech Jaruzelski wprowadził Stan Wojenny, Ludzie głosowali na Solidarność i dawali dychę. Jak okazało się, że w tylko świnie siedzą w S. a komuna wcale nie jest taka zła w porównaniu do wyzysku kapitalizmu, downwotowali i Solidarność już dostała jedynkę.
Podobnie jest z Apparatus, ludzie zmieniają poglądy jak okazuje się że autorzy mieli inne intencje niż zakładane przez odbiorców.
Demo powstało po to aby "wygrać" z Digital World na CSDB i pokazać jak to ekipa Ramosa przegrywa z łowcą ślimaków.
DEBILIZM hahahahahaa
PS. Napisz Sebaloz do moderatora CSDB że Apparatus jest za nisko w chartsach. Może faktycznie zrobi porządek z tym debilizmem i usunie dema które nie mają wiecej niż 100 głosów.
Podobnie jest z Apparatus, ludzie zmieniają poglądy jak okazuje się że autorzy mieli inne intencje niż zakładane przez odbiorców.
Demo powstało po to aby "wygrać" z Digital World na CSDB i pokazać jak to ekipa Ramosa przegrywa z łowcą ślimaków.
DEBILIZM hahahahahaa
PS. Napisz Sebaloz do moderatora CSDB że Apparatus jest za nisko w chartsach. Może faktycznie zrobi porządek z tym debilizmem i usunie dema które nie mają wiecej niż 100 głosów.
- Sebaloz/Lepsi.De
Pilem z jakims adminem jak bylem na party w Szwecji. A Dream Travel moze byc nawet lepsze niz Apparatus jak poprawia pare rzeczy, design, szybkosc i doloza kilka efektow, tu nie ma juz deadline, mozna i rok posiedziec, dlatego mowilem ekipie Ramosa zeby dali sobie spokoj z wersjami 100% i robili wspolnie demko na 20 lat Samarnes pisze:Btw. skąd o tym wiesz ? Chyba nie zasugerowałeś tego adminom ?
To chyba oczywiste, Sebaloz teraz sobie jaj nie robi. On naprawdę wierzy w chartsy na CSDB. Z tego co zauważyłem to Carrion w końcu chyba załapał umowność tego votingu.. a Sebaloz pisze o jakimś zamykaniu kont kasowaniu dorobku itp.zielok pisze:Kisiel ale o co chodzi?
Szkoda że nie ma przycisku lubie to, ciekawe co by sebastian zrobił.
Wiesz co Kisiel ja Sebaloz'a nie potrafię zrozumieć więc nigdy nie jest dla mnie oczywiste kiedy on na poważnie a kiedy nie
ps. jednak sadzę, że chyba nie bierze na poważnie vot z csdb.
ps. jednak sadzę, że chyba nie bierze na poważnie vot z csdb.
Ostatnio zmieniony 08 lis 2011, 19:46 przez zielok, łącznie zmieniany 1 raz.
- Sebaloz/Lepsi.De
Nieee, panowie, bardzo proszę... W demku liczy się design, kod, muza i grafa (dokładnie w tej kolejności). W końcu to zwarta całość którą ma się przyjemnie oglądać. W przeciwnym razie wychodzą demka takie jak Edge Of Disgrace, które efektami wymiata ale jak dla mnie lekko wieje nudą.elban pisze:przyjdzie czas kiedy zrozumiesz - o wiele roznych dem mozna by sie dopominac, ale listosci, nie o Opium.
A designowanie to chyba najbardziej mrówcza robota jaką można sobie wyobrazić.
Funkuj ich od tyłuuuu!
Nieee no a gdzie jest design w Opium? Zgranie z muzyką i nic więcej. Porównaj to do Dream Travel. Poza tym Opium jest demem wyjątkowo brzydkim (grafiki Valsarego poprawiają stan ale go nie ratują i chodzi mi zarówno o grafiki jak i wygląd efektów). Co do kodu to może w 1997 roku to było coś. Na dzień dzisiejszy to kod jest co najwyżej przeciętnyArchibald pisze:Nieee, panowie, bardzo proszę... W demku liczy się design, kod, muza i grafa (dokładnie w tej kolejności). W końcu to zwarta całość którą ma się przyjemnie oglądać. W przeciwnym razie wychodzą demka takie jak Edge Of Disgrace, które efektami wymiata ale jak dla mnie lekko wieje nudą.
A designowanie to chyba najbardziej mrówcza robota jaką można sobie wyobrazić.