@Randy
dziękuję kolego doatrłem z przesiadką ale dotarłem. po drodze zgubiłem ostatnią dychę a po party chorowałem do wczoraj;) przywieź mi myckę na Nockę z demosceną!
@nes
co z tym kurwa komodorkiem? kto go ma?
a i zachowujesz się jak z policji;)
Jericho, szacunek. Mogles miec kazda z tych 4 dziewczyn (rowniez tego goscia), ale nie myslales o sobie. Niektorzy wystawiali prace na kompo, a ty wystawiles dziewczyne Splatterpunkowi
Sebaloz/Lepsi.De pisze:Jericho, szacunek. Mogles miec kazda z tych 4 dziewczyn (rowniez tego goscia), ale nie myslales o sobie. Niektorzy wystawiali prace na kompo, a ty wystawiles dziewczyne Splatterpunkowi
nes pisze:W czasie compo nie mogłem zdzierżyć, a teraz oglądnąłem na YouTube - może ktoś na spalonym SIDzie puścił, ale z party to nie lepiej wspominam.
Ok, thx, daj znać jak odpalisz czy wszystko funga, i czy 'emulator mięsny' wrzucania żetonów działa , z tego co Pablo pokazywał tam jeszcze można jakimś combo wejść do ukrytego menu i poustawiać cheaty, menu było w robaczkach po japośnku
Odyn, Amigowcy zajebią Cię za tą ośmiobitową Amigę
Shit, faktycznie zabrakło mi przecinka, albo kropki w 'wywiadzie', i wyszło że twierdzę iż Amiga to też 8bit, mam przejebane u Jaya Minera i R.J. Micala...pierdole wywiady na fazie, jestem lamerem
cały czas się zastanawiam czy ten akira to nie jest ten gość którego poznałem na BP10.... był tam taki amigowiec (brodaty taki) z kobietą który coś mówił o grafice do dem amigowskich... ujawnij się człowiecze bo nie wiem z kim na party BP10 (i na riverwashu rok temu) gadałem...
uwaga brodaty amigowiec ze swoją kobietą (co na każde party jeżdżą razem a na BP zrobili wild demko na speca z takim sympatycznym niemcem ze wschodniech niemiec) poszukiwany!
co do releaseów to faktycznie to party obfitowało w świetne produkcje! cieszy mnie to.