Silesia party 5 aka Sile5ia
Ze Ty nawet nie pokazales tego poza kompotami (jak np. Chameleon byl pokazany) to nigdy nie zrozumiem.kisiel pisze:Dla tych którzy nie widzieli sprzętu na hardware compo http://www.megaupload.com/?d=ID9ANAHH
Takibardzodługipodpissetuszczelecobyśmiałchwilkęoddechuaizadumymożeewentualniewkurtegozestraciłeśpółminutyżycianaczytanietekstuoniczym.
Hi guys (Sorry for writing in English
). Thanks for another great Silesia party! I'm in the process of writing a party report for the next Vandalism News, so keep an eye out. 
Regards to everyone I met and chat with... you lot are really great people and would love to share a beer or two with you again!
Cheers! and thanks for the joypad!
Conrad/Samar

Regards to everyone I met and chat with... you lot are really great people and would love to share a beer or two with you again!
Cheers! and thanks for the joypad!

Conrad/Samar
Conrad - thx for cool tune (Dump Draxco) at the compo
We thought it is Shogoon's masterpiece. And we thought it is at least four speed tune.
http://noname.c64.org/csdb/release/?id=102342
Awesome.

http://noname.c64.org/csdb/release/?id=102342
Awesome.
Dzięki za zajebiste bibę.
Choć nie jestem mistrzem w częstotliwości i ilości odwiedzanych party popieram Randala w całej rozciągłości. Dobrze już było od Warszawy Wschodniej.....nie mówiąc już o poziomie demokompo.
Do zo - mam nadzieje - na pierniku.
Ps. Wacek - mam twojego (chyba) pendraka.... znalazłem go w wyrze ,które przejąłem po tobie hotelu.... jak masz ciśnienie to Ci go wyślę, a jak nie to będę miał dodatkowy powód żeby wpaść na piernika (albo Ty żeby wpaść do wawy)
Choć nie jestem mistrzem w częstotliwości i ilości odwiedzanych party popieram Randala w całej rozciągłości. Dobrze już było od Warszawy Wschodniej.....nie mówiąc już o poziomie demokompo.
Do zo - mam nadzieje - na pierniku.
Ps. Wacek - mam twojego (chyba) pendraka.... znalazłem go w wyrze ,które przejąłem po tobie hotelu.... jak masz ciśnienie to Ci go wyślę, a jak nie to będę miał dodatkowy powód żeby wpaść na piernika (albo Ty żeby wpaść do wawy)
Kij mi w oko:) Zmieniam zdanie. Wolę "Dream Travel" od "I Love The Cube". Dlaczego?
Więc tak obejrzałem sobie spokojnie w domku dema i takie malutkie bzdety w "Dream Travel" oraz dopracowane szczegóły (ale dlaczego logo Samar po prostu znika:() mnie ruszyły. Kurde sam w to nie wierzę ale najnormalniej w świecie lepiej mi się je oglądało od "I love the cube". Skull I love you! Ocena dla mnie to 8/10
Minusy:
- brak kopiących dupę efektów aczkolwiek te co są prezentują się oryginalnie a to się liczy (chociaż troszkę ich mało). Ale za to świetnie komponują się z demem.
- fractal w środku. To kurde miało być na końcu. Ja wiem, że to porządny kawałek kodu ale to tak wybija z wczucia się w demo, że jest to dla mnie minus.
- te "twistery" czy co to na początku. Sorry brzydkie są i wolne:)
- kilka razy nie które rzeczy po prostu znikają (np. logo Samar)
Aż nie wiem czy głosować na csdb bo nie chce wam noty obniżać. Musze to przemyśleć.
Co do "I love the cube" to fajne wektorówki i niestety prawie nic więcej
Dopracowanie szczegółów niestety słabsze niż u Skull'a. Naprawdę fajny motyw z tymi wektorami w wektorach ale to za mało. Wegi proszę o więcej urozmaiceń. Bardzo proszę! Kurde nie wiem jak to ocenić. Za to, że się chciało to 10/10. Ale obiektywnie patrząc to 7/10 lub 7.5/10. Kurde na bigscreenie dla mnie to demo było lepsze od Dream Travel. W domu na spokojnie już nie. Skull nie znasz się jeśli uważasz inaczej:)
Wegi pokoduj efekty (ale nie tylko wektory, ja wiem, że dla kodera to fajne wyzwanie ale tyle razy to widzieliśmy:)) Skull dołóż swoje efekty oraz poskładaj to i skopcie Miracles dupę następnym razem. Proszę Was!
Więc tak obejrzałem sobie spokojnie w domku dema i takie malutkie bzdety w "Dream Travel" oraz dopracowane szczegóły (ale dlaczego logo Samar po prostu znika:() mnie ruszyły. Kurde sam w to nie wierzę ale najnormalniej w świecie lepiej mi się je oglądało od "I love the cube". Skull I love you! Ocena dla mnie to 8/10
Minusy:
- brak kopiących dupę efektów aczkolwiek te co są prezentują się oryginalnie a to się liczy (chociaż troszkę ich mało). Ale za to świetnie komponują się z demem.
- fractal w środku. To kurde miało być na końcu. Ja wiem, że to porządny kawałek kodu ale to tak wybija z wczucia się w demo, że jest to dla mnie minus.
- te "twistery" czy co to na początku. Sorry brzydkie są i wolne:)
- kilka razy nie które rzeczy po prostu znikają (np. logo Samar)
Aż nie wiem czy głosować na csdb bo nie chce wam noty obniżać. Musze to przemyśleć.
Co do "I love the cube" to fajne wektorówki i niestety prawie nic więcej

Wegi pokoduj efekty (ale nie tylko wektory, ja wiem, że dla kodera to fajne wyzwanie ale tyle razy to widzieliśmy:)) Skull dołóż swoje efekty oraz poskładaj to i skopcie Miracles dupę następnym razem. Proszę Was!
Mega party! Duże brawa i szacun dla sprawców tego wydarzenia
Lokal sprawdził się wyśmienicie, choć przy większej liczbie osób, to już pewnie byśmy sobie na głowy wchodzili 
Randall, oczywiście, że zostawiłeś karimatę
Trza się będzie zgadać przy najbliższej okazji... może na "Nocy z Demosceną 2" 5 listopada w Wawie.
Jericho, mam nadzieję, że jakoś udało Ci się dotrzeć do Legionowa. Na odbiór czeka Twoja granatowa baseball'ówka NY

Randall, oczywiście, że zostawiłeś karimatę

Jericho, mam nadzieję, że jakoś udało Ci się dotrzeć do Legionowa. Na odbiór czeka Twoja granatowa baseball'ówka NY

w artcity jako showcase są grafiki z SP5
http://artcity.bitfellas.org/index.php
co do poziomu grafik (z demek i compo) z party to IMO:
- rok temu poziom jednak był lepszy
- 1 i 2 miejsce zasłużone choć klimat zaczyna się trochę nudzić (mam nadzieję że Joe po kolejnym z serii "Air" zrobi coś nowego w pomyśle), Clone fajnie że znowu pixluje, czekam na więcej i bardziej pomysłowych bo technicznie wymiata.
- miło zaskakuje Isildur - choć trochę mi to pod Pal'a / Offence podchodzi - zwłaszcza gfx w demach.
sporo dobrej grafiki na SP5 - co cieszy
http://artcity.bitfellas.org/index.php
co do poziomu grafik (z demek i compo) z party to IMO:
- rok temu poziom jednak był lepszy
- 1 i 2 miejsce zasłużone choć klimat zaczyna się trochę nudzić (mam nadzieję że Joe po kolejnym z serii "Air" zrobi coś nowego w pomyśle), Clone fajnie że znowu pixluje, czekam na więcej i bardziej pomysłowych bo technicznie wymiata.
- miło zaskakuje Isildur - choć trochę mi to pod Pal'a / Offence podchodzi - zwłaszcza gfx w demach.
sporo dobrej grafiki na SP5 - co cieszy

c64portal.pl, retronavigator.com
szczerze mówiąc to umieściłem go tam wbrew wszystkim, ale nadal uważam że jakbym go umieścił na końcu to bym strzelił "sobie w stopę" jak Wegi z tymi 7-mioma dotscrollami, cały entuzjazm by ostygł.zielok pisze:Minusy:
...
ciesz się że nie widziałeś co tam początkowo było, szybsze mogą być ale nic to nie zmienia. Może następnym razem.zielok pisze: - te "twistery" czy co to na początku. Sorry brzydkie są i wolne:)
Prawda! Fajnie że to tak szczegółowo obejrzałeś, miałem coś tam jeszcze zrobić, ale patrz Twój minus 2 - jeszcze przedłużać okolice tego fractala ?:)zielok pisze: - kilka razy nie które rzeczy po prostu znikają (np. logo Samar)
dzięki za 8 (ile dałeś na compo?)!
Raf - wszystkiego.
Bo pecet to zwykły banan...
dobra. moze wyboru tekstu party?
- ej, Sebaloz, myjesz glowe cifem?
autor nieznany. slyszalem na zywo, ale nie moge sobie przypomniec.
Dawajcie swoje typy.
A co do demek - to fajnie, ze wreszcie pokazaly sie jakies konkretne produkcje. Kompo cale bylo jak za starych, dobrych lat - nawet Wacek dal rade w muzycznym
- ej, Sebaloz, myjesz glowe cifem?
autor nieznany. slyszalem na zywo, ale nie moge sobie przypomniec.
Dawajcie swoje typy.
A co do demek - to fajnie, ze wreszcie pokazaly sie jakies konkretne produkcje. Kompo cale bylo jak za starych, dobrych lat - nawet Wacek dal rade w muzycznym

was twenty, is five, my friend...