Powiem krótko - zajebioza.
A teraz dłużej. Nie wyobrażam sobie nawet, że można by było to "wszystko" wykonać lepiej. Elban, masz talent do takich imprez chłopie (a propos, gdzieś można zobaczyć pełną galerię "podziękowań" dla Sebastiana ?)
Co do jakości medialnej, to mogę tylko od siebie dodać, że wystawiane przeze mnie demo nie było, aż tak "mocne w kodzie", no ale za to miało trochę "efekciarskich" kawałków więc obawiałem się o słaby obraz z projektora (pamiętam z poprzedniego roku). I to chyba dzięki temu sprzętowi, grafa (Isildur) i muza (Jammer) wyglądało to na prawdę olśniewająco, dając drugie miejsce!
No właśnie, pierwsze miejsce Zieloka nie ulega wątpliwości, ale drugi tak na prawdę powien być Wegi, bo to on walnął porządny kawał kodu, niestety poległ trochę na "wiodowiskowości". Demo Arise, to był właśnie ten bardziej "równorzędny" rywal, i tu cieszę się że tym razem się "udało"
No i nie wiem czy tylko ja miałem takie wrażenie, ale przed demo kompotami, ludzie już byli trochę wymęczeni (wkońcu trochę to trwało, a i godzina poźna). Nie wiem ile zajęło democompo, ale przecież to min pół godziny, mignęło niczym pięć minut (nawet nikt nie zasnął - no chyba że spał już przed) , a po zakończeniu wszyscy nabrali jakieś nowej energii, rzekłbym nawet że dało się nawet zauważyć lekkie podniecenie, u niektórych nawet błysk w oku, jakby znów byli o te kilka lat młodsi i znów z pomysłami do zrobienia czegoś "wielkiego".
I właśnie za tą chwilę dziękuję najbardziej !
ps. ale może ja nie normalny jestem
Bo pecet to zwykły banan...