Silesia Party 4 [official thread]
Kisiel, ja rozumiem o co Ci chodzi, ale zgadzam się z pozostałymi.
Jak ktoś coś może załatwić taniej to niech się skontaktuje z organizatorami i się offline zweryfikuje czy rzeczywiście taniej. Myślę że chłopaki będą otwarci na wszelkie usprawnienia.
Ale z drugiej strony zostawmy im własność co do party, robią to dla nas ale po swojemu, to nie jest open source i niech tak zostanie. Myślę że to jest spora część motywacji do robienia takich rzeczy - że to oni pod takim wydarzeniem się podpisują
Jak ktoś coś może załatwić taniej to niech się skontaktuje z organizatorami i się offline zweryfikuje czy rzeczywiście taniej. Myślę że chłopaki będą otwarci na wszelkie usprawnienia.
Ale z drugiej strony zostawmy im własność co do party, robią to dla nas ale po swojemu, to nie jest open source i niech tak zostanie. Myślę że to jest spora część motywacji do robienia takich rzeczy - że to oni pod takim wydarzeniem się podpisują
Arise - keeping your eyes wide open since 1991.
- Sebaloz/Lepsi.De
Jako najwiekszy sponsor ostatniej Silesii moge wskazac droge jak zrobic te party lepszym, wystarczy wplacic dowolna kwote na konto w ramach sponsoringu. Moze Silesia 5 nie bedzie miala takiego budzetu jak X (prawie 20 tysiecy euro), ale nie zgadzam sie zeby wszystko robic i zalatwiac jak najtaniej. Musimy nazbierac tyle kasy zeby organizatorzy nie musi liczyc sie z kosztami, na party chcemy miec wszystko co najlepsze.kisiel pisze:A chociażby po to aby poznać drogę jak zrobić te party lepszym, może ktoś załatwi coś taniej.