Prince of persia szukam
Prince of persia szukam
Czy ktos wie czy na c64 jest do zdobycia wlasnie ta gra, bo widziałem port na easyflash ,a czy wersja na dyskietkę istnieje?
- Sebaloz/Lepsi.De
- Sebaloz/Lepsi.De
+1comankh pisze:hryste.
+1Sebaloz/Lepsi.De pisze: To nie jest katolickie forum. Nie jestes u siebie, uszanuj to i powstrzymaj sie z takimi krucjatami.
+1Sebaloz/Lepsi.De pisze:Jesli katolicy maja czas to moga sobie zrobic wersje na 3-4 dyskietki..
-1budgieda pisze: chyba Chryste.. jak już chcesz komentować to szanuj język polski przynajmniej..
W rzeczy samej nie możesz zgadywać co autor miał na myśli jeżeli nie określił tego jednoznacznie. Bardzo wykwintna i z wielkim polotem (respect !) odpowiedź komancza i nawet nie próbuję dociekać w co wierzy, czy w kogo, czy co w ogóle miało to oznaczać.
Jeżeli miałbym zgadywać to to oznaczałoby "do jasnej cholery... ty..." mówiąc delikatnie.
Co do tematu otrzymałeś odpowiedź na C64power. Odpowiedzi Cię nie zadowoliły i usiłujesz zmieniać rzeczywistość. Nie dopuszczasz opcji, że nie jest tak jak byś chciał czy sobie to wyobrażał.
A skoro chcesz zmieniać rzeczywistość, to receptę podał Ci Sebaloz w ostatnim jego poście. Więc teraz bierz się do dzieła.
Porco diocomankh pisze:trzeba też dodać że bohaterem gry jest znany powszechnie islamista.
Ten post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym,ani każdym innym następującym po tym terminie.Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez podania przyczyny.