TRENER problem!!!
Hmm, ta gra musi być naprawdę miodna, skoro nawet oryginał chciałbyś zakupić.
Znalazłem wersję dyskową, może zadziała, tylko nie wiem, jak z złamanie zabezpieczenia, wywala, że wersja niezarejestrowana po wpisaniu dowolnego kodu literami A-M, ale cracker mógł po prostu wyłączyć reset komputera.
Have fun.
Znalazłem wersję dyskową, może zadziała, tylko nie wiem, jak z złamanie zabezpieczenia, wywala, że wersja niezarejestrowana po wpisaniu dowolnego kodu literami A-M, ale cracker mógł po prostu wyłączyć reset komputera.
Have fun.
- Załączniki
-
- TRENER_08132_01.zip
- (28.15 KiB) Pobrany 543 razy
Mój kolega zagrywał się kiedyś w trenera. Sam też miałem okazję popykac kilka razy. Coś w tej grze jest wciągającego.
I chyba też miałem podobny problem jak Ty, że po jakimś czasie wywalał się program.
Jednym słowem - w Trenerze jest blokada, że Legia nie może byc na ostatniej pozycji w tabeli
No po tym zdaniu pewnie polecą kamienie w moją stronę hehe, ale co tam
I chyba też miałem podobny problem jak Ty, że po jakimś czasie wywalał się program.
Jednym słowem - w Trenerze jest blokada, że Legia nie może byc na ostatniej pozycji w tabeli
No po tym zdaniu pewnie polecą kamienie w moją stronę hehe, ale co tam
zacznij od trenowania szczakowianki jaworzno i dopiero sie bedziesz bral za pierwsza lige.
a tak poprostu kibice machaja Ci bialymi chusteczkami.
kisiel - myslisz, ze tworcy gry zaplacili na przyklad Legii czy tam Widzewowi za wykorzystanie ich 'wizerunku' w grze?
swoja droga to musi byc naprawde wciagajaca gra - nie wiesz sie kiedy sie sama wypierdoli i zakonczy Ci zabawe
a tak poprostu kibice machaja Ci bialymi chusteczkami.
kisiel - myslisz, ze tworcy gry zaplacili na przyklad Legii czy tam Widzewowi za wykorzystanie ich 'wizerunku' w grze?
swoja droga to musi byc naprawde wciagajaca gra - nie wiesz sie kiedy sie sama wypierdoli i zakonczy Ci zabawe
was twenty, is five, my friend...