Cześć,
Poleca ktoś jakiś noter z polskimi znaczkami? Ogrom noterów mnie przerósł, ale z polskimi znalazłem tylko coś od Samaru (Big Noter).
I wiem... każdy szanujący się człowiek pisze własny noter... pewno dlatego jest ich teraz tak wiele do wyboru
Pozdrawiam
MCN
Cześć,
Poleca ktoś jakiś noter z polskimi znaczkami? Ogrom noterów mnie przerósł, ale z polskimi znalazłem tylko coś od Samaru (Big Noter).
Przekopałem się ostatnio przez miliony noterów. Po kilku stopniowej selekcji z wspomnianych milonów wybrałem kilkansście. Zrobiłem nawet obszerne zestawienie opcji / możliwości jakie dają. Tydzień nad tym przesiedziałem. Sprawdziłem wszystkie jakie udało mi się zdobyć. Ponad 300 sztuk. Nie było łatwo. Finaliści zostali poddani obszernym testom, pod kontem działania w komodzie, vice itd. Ale do rzeczy bo zanudzam. Jeden z nich obsługuje pl znaki (niestety nie wszystkie, wbija się je ch..wo, ale stabilnie Mowa o Pulse-noterze v.1.0
Co umożliwia:
text kolor: tak
font: 1x1
własny zak: tak
zmiana kolorów: tak
justowanie: nie
test notki: tak
odpala z basica (bez sysowania): tak
vice friendly: nie
notka load/save: nie
paker: tak
zapis: edytor+notka
dobra nie będę pisał więcej sam zobacz.
Wielkie dzięki!
PulseNoter to jest to czego szukałem
Może jedynie brakuje mu opcji zapisu notki bez edytora, ale to piko-drobiazg.
A może jakiś artykuł powstanie z tych Twoich testów? Szkoda by było tyle pary zmarnować
Wielkie dzięki!
PulseNoter to jest to czego szukałem
Może jedynie brakuje mu opcji zapisu notki bez edytora, ale to piko-drobiazg.
A może jakiś artykuł powstanie z tych Twoich testów? Szkoda by było tyle pary zmarnować
Normalnie bym się zgodził. Ale teraz mam wrażenie, że za dużo na łeb sobie nawaliłem robót. Muszę poukładać wszystko pod kątem ważności i pokończyć najważniejsze tematy. Może potem. Zresztą kogo to by interesowało. Na pewno są ciekawsze tematy. Włąśnie oddałem V-12 relacje z LP2020 która ukaże się w następnym jubileuszowym HotStyle. Zapraszam do lektury.
Pozdro
Steffan
B O O M !
we are the commodore terrorists
------------------------------------- [BOOM!PARTY]