Poszukuje mojego starego programu "ILLEGAL DIR" (nie fatum 41/42 use) z okolicy 1997 roku dałem go komuś na party i krążył po scenie - był w jakimś magu nawet opisany. Był zrobiony z takimi okienkami na chargenie - ku historii ktoś to ma może??
Przeprowadzki nie służą archiwizacji
Qrcze - nie ten dział - sorrrry
ILLEGAL DIR
Dla mnie ten tool to rewelka uzywalem go czesto do formatowania illegalow, zwlaszcza przy swapie sie przydawalo jak brakowalo miejsca na notki. Lepszy od innego toola w tej dziedzinie przy ktorym przesuwanie glowicy na nielegale bylo bardzo glosne. Twoj tool robi to bardzo cicho i jest super
http://www.riversedge.pl/ - Zapraszam na nową odsłonę mojej strony z artykułami i galerią! Scena C64, wywiady, relacje z koncertów etc.
Dzięki - miło po latach nie usłyszeć czegoś w stylu:
żył jako koder
pracował jako koder
odszedł jako koder
umarł jako koder
pozostał nam w pamięci jako: dupa nie koder
Dzięki - miło mi niezmiernie, moja próżność została mile połechtana hłe hłe, no fajnie wiedzieć, że komuś się to zdało i ma o mnie dobrą opinię... , że nie była to jakaś pusta nikomu niepotrzebna produkcja...
p.s. - muszę odtworzyć moje wektorki
żył jako koder
pracował jako koder
odszedł jako koder
umarł jako koder
pozostał nam w pamięci jako: dupa nie koder
Dzięki - miło mi niezmiernie, moja próżność została mile połechtana hłe hłe, no fajnie wiedzieć, że komuś się to zdało i ma o mnie dobrą opinię... , że nie była to jakaś pusta nikomu niepotrzebna produkcja...
p.s. - muszę odtworzyć moje wektorki