Upgrade forum
Upgrade forum
Skrypt forum: phpBB2 już w momencie jego powstania był trochę przestarzały, w dzisiejszych czasach to już prawdziwy dinozaur, zgodnie z zapowiedzią zrobiłem aktualizację na phpBB 3.1.
Przede wszystkim dzięki temu forum staje się przyjazne komórkom/tabletom. Styl dopasowuje się do urządzeń, forum jest też dostępne na Tapatalk jak ktoś korzysta.
Kolejny problem forum - SPAM też myślę zniknie dzięki nowym narzędziom.
Od razu powiem, że nie ma opcji aby wrócić do starego stylu, z drugiej strony nie jest to rewolucja - domyślny styl phpBB3 wygląda tak
Mam nadzieję, że update się spodoba, wszelakie requesty co do funkcjonalności mile widziane
Przede wszystkim dzięki temu forum staje się przyjazne komórkom/tabletom. Styl dopasowuje się do urządzeń, forum jest też dostępne na Tapatalk jak ktoś korzysta.
Kolejny problem forum - SPAM też myślę zniknie dzięki nowym narzędziom.
Od razu powiem, że nie ma opcji aby wrócić do starego stylu, z drugiej strony nie jest to rewolucja - domyślny styl phpBB3 wygląda tak
Mam nadzieję, że update się spodoba, wszelakie requesty co do funkcjonalności mile widziane
- 0kti
- Grupa: Caution/Varcaus/3Lux/Street Children/Tubular Jobs
Re: Upgrade forum
Tapatalk działa.
Dzięki
Tapatalk - Galaxy S5
Dzięki
Tapatalk - Galaxy S5
ex.Puma/Caution/Varcaus/3Lux/Street Children/Tubular Jobs
Ultimate 64 Elite
Ultimate 64 Elite
ała, trzeba się będzie przyzwyczaić :> ver mobilna bdb
- player_suspect
- Grupa: Suspect
Jaaaa Tapatalk działa Nie mogło być lepszej wiadomości
======================
pLayer / Suspect
pLayer / Suspect
a privy działaja? wysłałem dwa do Wacka i cały czas widze, że nie sa przeczytane, a w miedzyczasie pisal cos do mnie...
- player_suspect
- Grupa: Suspect
Skull działa właśnie z niego odpisuje
Wysłane z mojego Nexus 7 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego Nexus 7 przy użyciu Tapatalka
======================
pLayer / Suspect
pLayer / Suspect
Sprawdziłem przed chwilą i privy działają na poziomie strony na 100% za to nie są wysyłane maile jak dawniej, jutro sprawdzę jak to dokładnie działa.
P.S. Userzy Tapatalka, czy jest opcja aby wyłączyć te podpisy typu wysłano przez tapalk? Niezbyt mi się podobają, czysta reklama.
P.S. Userzy Tapatalka, czy jest opcja aby wyłączyć te podpisy typu wysłano przez tapalk? Niezbyt mi się podobają, czysta reklama.
- 0kti
- Grupa: Caution/Varcaus/3Lux/Street Children/Tubular Jobs
[emoji6]
Galaxy S5 - Tapatalk
ex.Puma/Caution/Varcaus/3Lux/Street Children/Tubular Jobs
Ultimate 64 Elite
Ultimate 64 Elite
Gratulacje dla administratora (Nitro) bo stronka jest przejrzysta, czytelna oraz działa szybko.. Pewnie przydałoby się więcej od strony graficznej ale zapewne wtedy witryna dłużej by się wczytywała, więc super, że jest jak jest
a.k.a. Buddha/BotX/Roman W/Oskar Morawiecki
Nitry czy tylko mi się przytrafia ostatnio że mnie wylogowuje z forum?
średnio co 1, 2 dni jestem wylogowywany automatycznie bo podobno jest nowa wersja forum?
średnio co 1, 2 dni jestem wylogowywany automatycznie bo podobno jest nowa wersja forum?
c64portal.pl, retronavigator.com
Nope mi trzyma login od hmm miesiąca?, to musi być coś u ciebie. Spróbuj wyczyścić cookies.
Przestałem dostawać powiadomienia na emaila że mam wiadomość na c64scene. Wcześniej były.
2021.06.16 "U mnie w okolicy też nikt nie umarł - ale nie będę na tej podstawie twierdził, że Covid nie istnieje ani że nie jest żadnym zagrożeniem"
2023.09.09 U mnie też nikt nie umarł włącznie z ciotką chorą na białaczkę. Dwukrotnie zaszczepiona dostała covida w szpitalu - żyje. Ta plandemia to już jak Bóg - wszędzie jest i nikt go nie widział.
2023.09.09 U mnie też nikt nie umarł włącznie z ciotką chorą na białaczkę. Dwukrotnie zaszczepiona dostała covida w szpitalu - żyje. Ta plandemia to już jak Bóg - wszędzie jest i nikt go nie widział.
mój problem pozostaje. tzn praktycznie 2 -3 razy w tygodniu muszę się ponownie logować. mam wrażenie że to jest jakiś babol w kodzie forum + specyfika Safari na mac os... próbowałem czyścić cache, ciastka, itp ale nie to nie daje. od niedawna mam firefoxa (nowego) na win10 sprawdzę tam czy mam to samo.
...ale przyszło mi jeszcze jedno pytanie do głowy.
jako łącze w domu mam LTE któ®e z natury czasami zmienia adres IP. czy to może być powód?
...ale przyszło mi jeszcze jedno pytanie do głowy.
jako łącze w domu mam LTE któ®e z natury czasami zmienia adres IP. czy to może być powód?
c64portal.pl, retronavigator.com
wegi: problem myślałem, że fixnięty, ale jak widać nadal występuje. Coś pomyślę.
carrion: tutaj rozkładam ręce, zmienny ip to na pewno nie problem. Może kwestia czegoś anty śledzeniowego w Safari? Ale strona nie serwuje żadnych reklam, jedynie są podpięte Google Analytics.
carrion: tutaj rozkładam ręce, zmienny ip to na pewno nie problem. Może kwestia czegoś anty śledzeniowego w Safari? Ale strona nie serwuje żadnych reklam, jedynie są podpięte Google Analytics.
Dziękuję bardzo.
pzdr
pzdr
2021.06.16 "U mnie w okolicy też nikt nie umarł - ale nie będę na tej podstawie twierdził, że Covid nie istnieje ani że nie jest żadnym zagrożeniem"
To ja też coś dodam.
Napisałem prv i chwilę po tym dostałem powiadomienie na pocztę. Tylko że powiadomienie to, powinno wylądować skrzynce adresata...
Napisałem prv i chwilę po tym dostałem powiadomienie na pocztę. Tylko że powiadomienie to, powinno wylądować skrzynce adresata...
B O O M !
we are the commodore terrorists
-------------------------------------
TEDDY BEER C=64 PARTY [csdb]
we are the commodore terrorists
-------------------------------------
TEDDY BEER C=64 PARTY [csdb]
Przejrzę PW or co strona ślę albo i nie przez weekend.