Pozostaje mi chyba GOATse tracker . Tu jest manual więc nie będzie problemów.
Tylko w nim jest taki problem, że jak chce załadować instrumenty to wyskakuje "load music", dwie opcje są na tym samym klawiszu F10, pewnie się da jakoś przełączyć.
dasz rade miras nie poddawaj sie jak cos to na party ci chlopaki pokaza.
z tego co pamietam to chyba musisz wejsc najpierw w edycje instrumentów tj.F7 a dopiero potem F10 zeby wgrac.
Ten post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym,ani każdym innym następującym po tym terminie.Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez podania przyczyny.
kiedy edytujesz instrument lub tablice, F10/F11 to load/save instrument, kiedy edytujesz pattern albo orderlist - load/save song. a wogle to nie ładuj instrumentów, zrób własne
Odradzam. Jeden z najgorszych edytorów jakie powstały. Rastertime około $3f, zgrana i spakowana muza ma ok 80-120 bloków. Efekty marne, player beznadziejny.
Potwierdzam, Cybertracker nie był najlepszym edytorem. Każdy z obecnych tu muzyków (włącznie ze mną) ma jakiś swój ulubiony edytor. A jedyną alternatywą na pewno nie jest Goat... bez przesady.