wegi pisze:Microsoft fundation class to jest Visual C++ V6?
Wszystko fajnie akurat pod W7 nie chce mi zapisywać P1 sprawdze gdzie indziej - ponawiam prośbę o export do sprites (multi/hires) wybranego prostokąta...
Nie wiem czy do końca rozumiem. P1 Converter to Visual Studio 2005 jeśli już oraz MFC. Wiem stary ale VS 2010 nie nadaje się do niczego innego niż stanie na półce, może VS2011 będzie lepsze
P1 Oswalda to Visual Basic 6.0, nie wiem co macie z tym zapisem, u mnie z instalatora Isildur'a bez problemu mam zapis w P1 v0.6 - mogę zrobić małe śledztwo i ustalić co trzeba zrobić aby działał.
Dorobie eksport jak mi się w e-kołchozie trochę zwolni i kilka innych projektów dla przyjemności się zakończy...
Wg mnie problemy wynikają z instalacji VBRuntime oraz uprawnień ale dopiero śledzę problem. W załączniku masz koty, psy i inne cycki, na których testuje konwerter.
pokazuje obrazki i zapisuje - nie wiem czy obrazki źle nazwane czy co bo pokazuje na bernardyn multi detected format HIRES tyle z szybkiego rzutu okiem
a p1 w wersji 05 dopiero zapisuje mi do p1 bez problemów
wegi pisze:pokazuje obrazki i zapisuje - nie wiem czy obrazki źle nazwane czy co bo pokazuje na bernardyn multi detected format HIRES tyle z szybkiego rzutu okiem
To tylko nazwa, pliki są HiRres a nazwa multi bierze się stąd, że to HiRes wielokolorowy.