Co do zamieszonych tam tekstów:
No w końcu ktoś zauważyłRaf pisze:suchy:
@Raf, a co na to Nitro?!
ja nie wiem, czy ktos ze stalych bywalcow c64scene zauwazyl co sie stalo
Jak to po co, zeby miec największe forum o c64 w polsce Tak, c64scene.pl dziala niezaleznie (cokolwiek to znaczy )Dexter pisze:Tak z ciekawości, dlaczego c64scene zostało scalone z c64power? Jak widzę to scene działa dalej sobie niezależnie, czy się mylę?
1. Raf, zrobiłeś źle, nie pytając innych o zdanie, a indexowanie czy cache'owanie Google to co innego, niz przewalanie postów i userów z innego forum do swojej bazy i export, jakby były pisane na c64power. Inna sprawa, jakby c64power miało subforum c64scene.pl i tam wrzucało treści, bardziej wówczas jako wayback - wiadomo wowczas o zródle - a nie podpinanie obcych forów jako własne. Tak czy siak wowczas, scenowa uczciwosc podpowiada, ze trzeba sie chociaz zapytac o zdanie.V-12/Tropyx pisze:Raf:
ja nie wiem, czy ktos ze stalych bywalcow c64scene zauwazyl co sie stalo
Teraz już tak
Luźne przemyślenia z perspektywy czasu:
- Raf, zrobiłeś źle, nie pytając innych o zdanie (ale Google przecież robi to samo, indexując nasze posty)
- Raf, zrobiłeś źle, bo Power nie potrzebuje stuffu z zewnątrz, by się dobrze promować
- Raf, zrobiłeś dobrze, bo pokazałeś, że jest to możliwe bez hackowania forum.
2. Raf, zrobiłeś źle, bo Power nie potrzebuje stuffu z zewnątrz, by się dobrze promować. Wypromowałeś się dodatkowo na lamera.
3. Raf, zrobiłeś źle, bo pokazałeś, że jest to możliwe bez hackowania forum - dlaczego zrobiłeś żle? Odpowiedź w pkt 1 i 2.