Miracles++
Re: Miracles++
carrion pisze:Dzisiaj wstąpiłem do Miracles.
Dziękuję za uwagę.
Hola, hola panowie. Przecież okienko transferowe zamknęło się wczoraj. Czyli nie pisać dziś bo CSDB-FIFA może się przyłapać. Z innych ciekawszych transferów last minute to Torres za 50mln funtów w Chelsea i Andy Caroll za 35mln do Liverpoolu.zielok pisze:A ja dodam, że za niedługo (może nawet dzisiaj) kolejny głośny transfer będzie.
Nie wiem za ile przeszedł Carrion, nigdzie nie znalazłem kwoty odstępnego, ale z pewnością nie było to za czapkę gruszek.
- Sebaloz/Lepsi.De
Dawno polska grupa nie pozyskala takiej znakomitosci. Przypomina mi sie rok 1999 roku gdy Gold Hand wstapil do Arise, Valsary do Elysium, a potem mielismy wysyp dobrych dem na polskiej scenie. Wspolpraca z Zielokiem i Miracles gwarantuje udzial w tworzeniu nowych dem na najwieksze konkursy.
Irwin, na Commodore mozna rownoczesnie podpisywac umowy z kilkoma zespolami tak jak jest w żużlu. Zreszta Carrion juz od poltorej roku wspolpracuje z Miracles na postawie umow o dzielo na poszczegolne projekty (przy wspolpracy z Lepsi), a teraz to bedzie po prostu robota na caly etat.
Irwin, na Commodore mozna rownoczesnie podpisywac umowy z kilkoma zespolami tak jak jest w żużlu. Zreszta Carrion juz od poltorej roku wspolpracuje z Miracles na postawie umow o dzielo na poszczegolne projekty (przy wspolpracy z Lepsi), a teraz to bedzie po prostu robota na caly etat.
za przysłowiowego lodairwin pisze: Nie wiem za ile przeszedł Carrion, nigdzie nie znalazłem kwoty odstępnego, ale z pewnością nie było to za czapkę gruszek.
a tak serio to będzie się teraz działo ....
c64portal.pl, retronavigator.com
Re: Miracles++
Oj, miałeś tego nie ujawniać:)carrion pisze: za przysłowiowego loda
Oj będzie....carrion pisze: a tak serio to będzie się teraz działo ....
Wyjasnienie tutaj http://noname.c64.org/csdb/forums/index ... icid=80069elban pisze:a Carrion znowu wstapil do Crestu czy to wczesniej byla podpucha?
- Sebaloz/Lepsi.De
pozwólcie że ja się wypowiem...
moje inactive polegało na tym że przez 3-4 miechy nie interesowało mnie co się dzieje na csdb/scenie, nie pisałem na forach, nie śledziłem nowych produkcji bo miałem generalnie mało czasu.
to że wypóściłem dwie grafiki (to jakbyście doczytali na forach) wynikało z tego że od dawna leżały na dysku i czekały na kolekcję graficzną, a ja je poprostu wydałem niezlaeżnie bo była okazja (np. statue na konkurs na PixelJoint.com)
teraz jak opanowałem kilka spraw rodzinnych i wywaliłem się z roboty - myślę że mam więcej czasu.
Do Miracles wstąpiłem bo uważam że jest potrzeba zrobienia nowej silnej grupy z Polski rodem.
moje inactive polegało na tym że przez 3-4 miechy nie interesowało mnie co się dzieje na csdb/scenie, nie pisałem na forach, nie śledziłem nowych produkcji bo miałem generalnie mało czasu.
to że wypóściłem dwie grafiki (to jakbyście doczytali na forach) wynikało z tego że od dawna leżały na dysku i czekały na kolekcję graficzną, a ja je poprostu wydałem niezlaeżnie bo była okazja (np. statue na konkurs na PixelJoint.com)
teraz jak opanowałem kilka spraw rodzinnych i wywaliłem się z roboty - myślę że mam więcej czasu.
Do Miracles wstąpiłem bo uważam że jest potrzeba zrobienia nowej silnej grupy z Polski rodem.
c64portal.pl, retronavigator.com