Forever 2011

Dział przeznaczony na pogaduszki o naszej wspaniałej scenie.
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
SUDi

Forever 2011

#1 Post autor: SUDi »

Dobra wiadomość, na messageboarde na stronce Forevera ( http://forever.zeroteam.sk/board.php ) pojawiła się informacja że party jednak odbędzie się w przyszłym roku, a szczegóły pojawią się zaniedługo. Także szykować gardła, bo jedzie się pić Zlate Bazanty :)

Awatar użytkownika
booker
Grupa: MultiSyte Labz

#2 Post autor: booker »

Najs :)

Ale tym razem zostaje na party place :D Chyba, że będzie gdzieś blisko na miasto ;)
Takibardzodługipodpissetuszczelecobyśmiałchwilkęoddechuaizadumymożeewentualniewkurtegozestraciłeśpółminutyżycianaczytanietekstuoniczym.

Awatar użytkownika
SUDi

#3 Post autor: SUDi »

a co Ci się nie podobało ostatnim razem? Przecież zobaczyć maksymalnie rozbudzonego Sebaloza (jak wyskoczył golas na podium w knajpie) po kilku godzinach jego znudzenia jest...bezcenne :)
A w następnej knajpie coś tańcował z barmankami na barze to też Ci było źle? :D

k.

#4 Post autor: k. »

Zobaczyć gołego Sebaloza.. bez cenne.. A ile te party wychodzi tak dla ludka z pomorza?

Awatar użytkownika
SUDi

#5 Post autor: SUDi »

znaczy się gwoli ścisłości - to nie Sebek tańczył na adama tylko jakiś typek który zepchnął laski kręcące dupą przy rurce i zdzierając z siebie ubranie kręcił zarośniętymi półdupkami.
Ale to ożywienie Sebcia, no normalnie...myślałem że tak się wpatrują tylko mohery w obrazek boskiej niepokalanej :D

k.

#6 Post autor: k. »

No dobra.. zobaczyć ożywionego Sebaloza.. bez cenne ;o)

Awatar użytkownika
SUDi

#7 Post autor: SUDi »

kisiel pisze:A ile te party wychodzi tak dla ludka z pomorza?
Wracając do Twego pytania :
wlot na party standartowo będzie stać 12 no max. 15 eurosów,
najtańszy przyzwoity nocleg w mieście to koszt rzędu 10-15 euro za osobo-dzień (mogę się zająć rezerwacją ale najpierw dowiedzmy się gdzie będzie partyplace)
piwko 0.5L w knajpie : 1 - 1,50 euro,
najtańszy przyzwoity obiad : 4 - 5 euro,
taxi w obrębie miasta w nocy : 3 - 5 euro za kurs (nie od osoby) także chyba niedrogo.
Benzyna 95 - 1,3 eura/l, diesel poniżej 1,20/l
od Żyliny do Trenczyna i spowrotem można hasać po autostradzie płatnej : winieta tygodniowa teraz 5 euro, ale mają zdrożeć dość ostro od 2011, może kosztować i 7 eurosów.
tyle aktualne ceny w SK.

EDIT : Winieta tygodniowa będzie kosztować dokładnie 7 eurosów od 1.1.2011, na krótszy czas nie ma.
http://dromedar.topky.sk/cl/11189/81471 ... namok-2011

Awatar użytkownika
Sebaloz/Lepsi.De

#8 Post autor: Sebaloz/Lepsi.De »

SUDi pisze:wyskoczył golas na podium w knajpie
W Jamesonie za dlugo trzeba bylo czekac na cos ciekawego. Proponuje odwiedzic Esmeralda Disco lub Adonis Night Club
http://www.adonis.cgd.sk/gallery.php?gal=01
SUDi pisze:5 euro, ale mają zdrożeć dość ostro od 2011, może kosztować i 7 eurosów.
Po ile stoja teraz Cyganki?
kisiel pisze:Zobaczyć gołego Sebaloza.. bez cenne..
Nie chce byc w twoich fantazjach. Gołego to mozesz zobaczyc swojego "komcia".

k.

#9 Post autor: k. »

Pomyśl jakbyś tak zatańczył przy rurce, myślę, że każdy by sobie chciał zdjęcie pyknąć z tak znanym grafikiem ;)

Awatar użytkownika
SUDi

#10 Post autor: SUDi »

Sebaloz/Lepsi.De pisze:
SUDi pisze:5 euro, ale mają zdrożeć dość ostro od 2011, może kosztować i 7 eurosów.
Po ile stoja teraz Cyganki?
Zazwyczaj stoją po dwie, czasem po trzy, niektóre mają jeszcze alfonsa czekającego w krzakach na swój sprawiedliwy 95% udział w zyskach :P

k.

#11 Post autor: k. »

Koledze raczej chodziło o cennik usług. Wiadomo zależy z czego wróżą, jak z ręki to taniej... Seba teraz się przerzuciłeś na przewidywanie przyszłości?

Awatar użytkownika
Sebaloz/Lepsi.De

#12 Post autor: Sebaloz/Lepsi.De »

kisiel pisze:myślę, że każdy by sobie chciał zdjęcie pyknąć z tak znanym grafikiem ;)
Jesli postawisz piwo to bedziesz mogl sobie zrobic zdjecie ze mna.
kisiel pisze:Koledze raczej chodziło o cennik usług. Wiadomo zależy z czego wróżą, jak z ręki to taniej... Seba
Koledze? Seba? W ogole sie nie znamy. Nie rozpoznalbym cie nawet na zdjeciu, ktore bys sobie ze mna zrobil.

Co do uslug to i tak bys "nie mógł". Nie trzeba znac przyszlosci zeby to przewidziec.

Cyganka bedzie nagroda w crazy compo. Ostatni raz taka nagroda byla 14 lat temu na Intel Outside 3.

k.

#13 Post autor: k. »

Userze Sebaloz uzgadniałeś taką nagrodę z organizatorami?

splatterpunk

#14 Post autor: splatterpunk »

Forever. Się zapowiadam i mam nadzieję, że będzie stała ekipa z Polszy, UK i może jakieś inne ludzie. Kisiel, warto.

Awatar użytkownika
SUDi

#15 Post autor: SUDi »

splatterpunk pisze:Forever. Się zapowiadam i mam nadzieję, że będzie stała ekipa z Polszy, UK i może jakieś inne ludzie. Kisiel, warto.
Splaaaater :) nawet nie wiesz jak się cieszę że przyjedziesz i że Ci się spodobał Foreverek, pewnie że warto, trzeba się tylko przekonać samemu!

Awatar użytkownika
Sebaloz/Lepsi.De

#16 Post autor: Sebaloz/Lepsi.De »

kisiel pisze:Userze Sebaloz uzgadniałeś taką nagrodę z organizatorami?
W regulaminie nie ma zakazu przeprowadzania zwariowanych konkursow z fantazyjnymi nagrodami. Na Forever jezdze od 10 lat i moge tam robic co chce, dlatego ze jestem tym kim jestem na scenie. Nie byles jeszcze na party, wiec jako zwykly user powinies uzyskac kazdorazowo zgode na:
- wejscie na party place
- rozlozenie sprzetu
- wypicie jednostki alkoholu
- zjedzenie posilku
- skorzystanie z toalety
- wyjscie na miasto
itp

Jesli bedziesz cos robic bez uzgodnienia z organizatorami to na drugi dzien mozesz miec kaca i mozesz go miec na izbie.

k.

#17 Post autor: k. »

Ostanio było dwudziestu uczestników konkursu na najlepszego grafika, cieszę się wraz z Tobą że jesteś tym pierwszym. Jesteś również tym pierwszym na forever.
Bez Ciebie drogi userze Sebaloz, żadne czartsy nie miałyby sensu, w końcu jak porównałby swoją pracę taki user Bimber, albo ktokolwiek mający średnio pojęcie o pixlowaniu... zauważyłeś ?
Dla mnie jako najlepszy grafik sceny C64 jesteś wyrocznią co kto potrafi i może.
splatterpunk pisze:Forever. Się zapowiadam i mam nadzieję, że będzie stała ekipa z Polszy, UK i może jakieś inne ludzie. Kisiel, warto.
Myśle że warto, też. Jak pozwoli majątek to zamierzam.

Awatar użytkownika
SUDi

#18 Post autor: SUDi »

Ej Panowie, coś zeszliście z tematu.
Pytam się - kto wstępnie deklaruje przyjazd na Forevera?
Jasne, wiem że 3-4 miechy przed party ciężko się określić, ale jednak...
Ekipa z UK mam nadzieję że nie zawiedzie :) A co polniszen partizanen?

W tym tygodniu trynkne do CreamD'iego spytać co nowego w sprawie party. Zresztą od czasu do czasu rozmawiamy na inne tematy więc spróbuje wybadać co piszczy w trawie

k.

#19 Post autor: k. »

no ja tak jak napisałem, kasa pozwoli to będę.

Awatar użytkownika
Sebaloz/Lepsi.De

#20 Post autor: Sebaloz/Lepsi.De »

SUDi pisze:Pytam się - kto wstępnie deklaruje przyjazd na Forevera?
Ja.
kisiel pisze:Dla mnie
Na scenie jestes nikim, twoje zdanie sie nie liczy. Jakbys mial jakies pojecie o scenie to bys wiedzial, ze status elity zdobylem zanim wypuscilem pierwsza grafike.
1. Elita na scenie ma zawsze racje.
2. Jesli myslisz ze nie ma racji, patrz pkt. 1.

Jesli chcesz byc dalej userem na tym forum to musisz okazywac szacunek elicie, inaczej skonczysz jak barman_ze_sceny czy olo.

ODPOWIEDZ