Votka do Attitude #10
Votka do Attitude #10
Ogłaszałem to już w kilku serwisach, więc wrzucę i tutaj... Bardzo proszę wszystkich, którym na sercu dobro naszej sceny, o wypełnienie votki do Attitude. Dla Was to będzie minuta lub dwie, a dla mnie nieoceniona pomoc. Magazyn ukaże się w połowie lutego, deadline na wypełnienie votki mija z dniem 31 stycznia 2010 roku. :) Pozdrawiam i z góry dziękuję za wsparcie!
Link do votki: http://www.cactus.jawnet.pl/attitude/?action=voter
Link do votki: http://www.cactus.jawnet.pl/attitude/?action=voter
- Izaak Berenbaum
- Grupa: Tel Aviv
kto moze to moze : http://ca-fan.pl/index.php?option=com_k ... id=18#1232Izaak Berenbaum pisze:mozesz zmanipulowac chartsy.leming pisze:jo bym wypelnil ale co to do?
czy jestem pierwsza osoba ktora zastanawia dlaczego Ramos posredniczy w tym zbieraniu, czemu Gruby Cactus nie zbiera bezposrednio?
- Sebaloz/Lepsi.De
Ramos i Cactus to teraz jedna i ta sama osoba. Czy po ostatnim Foreverze widzial ktos Grubego? Mysle, ze Ramos przejal osobowosc Cactusa, razem z jego magazynem i projektem czołgi. Nawet pozbyl sie wąsa zeby upodobnic sie do originalu. Niedawno napisal do mnie Ramos z tekstem, ze Dj Gruby pyta czy się czy nie chciałbym udzielić wywiadu do Attitude 10, a ja przeciez odmowilem Cactusowi kilka dni wczesniej i nawet nie pamietalem juz jakiej wymowki uzylem
Jak widać część osób wykazuje chęć niesienia pomocy większą od przeciętnej. Przykładowo dostałem wypełnioną votkę od kilku osób, którym jej nie wysyłałem, a którą przekazał im osobiście Jazzcat.Raf pisze:czy jestem pierwsza osoba ktora zastanawia dlaczego Ramos posredniczy w tym zbieraniu, czemu Gruby Cactus nie zbiera bezposrednio?
Nie, to nie. Wywiad i tak się ukaże. Nie jesteś mi do tego wcale potrzebny. :PSebaloz/Lepsi.De pisze:a ja przeciez odmowilem Cactusowi kilka dni wczesniej i nawet nie pamietalem juz jakiej wymowki uzylem :)
Chyba nie do końca zrozumiałeś. Chodzi o adres zwrotny w tym poście. Czemu wotki są odsyłane do Ramosa, a potem dopiero do Ciebie?DJ Gruby/Oxyron pisze:Jak widać część osób wykazuje chęć niesienia pomocy większą od przeciętnej.
Ja wiem, paranojka, ale pytanie zostaje...
Dlatego ja osobiście wypełnię przez stronę.
Arise - keeping your eyes wide open since 1991.
Ale to chyba nie jest pytanie do mnie? Może niech Ramos się wypowie dlaczego, bo ja nie wiem, bo nie ja napisałem tego posta? Chciałem to sprostować, ale po kilku nieudanych próbach zalogowania na tamtejsze forum, zrezygnowałem...wackee pisze:Chyba nie do końca zrozumiałeś. Chodzi o adres zwrotny w tym poście. Czemu wotki są odsyłane do Ramosa, a potem dopiero do Ciebie? :)
- Sebaloz/Lepsi.De
hehe, normalnie papa mi sie smieje i musze se posta nabic... proponuje ludziom odsylac jazzcatowi, jazzcatowi sie powie ze ma sebalozowi podeslac a sebaloz ramosowi odesle. Ramos oczywiscie posle grubiemu. w ten o to sposob wotka wypelniona bedzie przez kolesia, spread by jazzcat, sebaloz & ramos. Nie rozumiem, w czym problem? Kazdy chce spreadowac co nie?
Ten post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym,ani każdym innym następującym po tym terminie.Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez podania przyczyny.
Chciałem pomóc DJ Grubemu nic poza tym, a wy szukacie jakieś afery. Kiedyś swaperzy zbierali voty i wysyłali je do lidera maga i nikt nie miał pretensji. Mnie jakoś nie interesuje czy Samar będzie w czołówce czy nie, bo dawno moja grupa nic ciekawego nie wydała nie licząc parę drobnych produkcji. Zresztą ma to gdzieś na którym miejscu jest jakaś moja grupa w której akurat jestem. a jestem w sumie w trzech.
- Ramos/Samar/HVSC Crew -