Dlaczego Carrion odszedł z Elysium ???
Dlaczego Carrion odszedł z Elysium ???
Właśnie! Ktoś wie, zna powody? Dla mnie jest to zaskoczenie. A nikt tego nie komentuje. Przynajmniej ja nic o tym nie wiem.
Plotki czas zacząć...
Plotki czas zacząć...
KO-MO-DOR ! SIX-TY-FOUR !
YEAAAAAHHH !!!
YEAAAAAHHH !!!
Wegi to chłop z jajcami, jakby przeszedł do ESM to dałby znać komuś w Samarze, a nic takiego się nie stało.tsl pisze:Po pierwsze, co mi przyszło do głowy (teoria względności)... Niedługo po tym, jak Brush przyjął do ESM Mr Wegi'ego - Carrion - nie dał rady... :O
Czy Carrion odszedł z ESM? Nic oficjalnie nie wiadomo na ten temat.
- Sebaloz/Lepsi.De
Być może jak zobaczył nowe demo ESM, gotowe ale bez grafiki, to stwierdził że jest tego zbyt duży ogrom do zrobienia i nie podoła.
Ale to tylko domysły!
Ale to tylko domysły!
"A ile zrobisz pompek ?" (c) 2o11 eLban
http://apt.hopto.org/nes/impact/
http://apt.hopto.org/nes/impact/
Isildur, nie twierdzę, że Wegi to chUop bez jajec. Nie widziałem / nie sprawdzałem! ;]isildur pisze:Wegi to chłop z jajcami, jakby przeszedł do ESM to dałby znać komuś w Samarze, a nic takiego się nie stało.
W każdym bądź razie memberstatus na CSDB chyba coś znaczy i daje do myślenia... http://csdb.dk/group/?id=197
I wierz mi, że to nie było zmienione w ciągu ostatnich paru dni... Kto za tymi aktualizacjami w memberstatusie na csdb stoi? Strzelam - Brush? ...a może Cresh? !!!
Jak dla mnie wszystko to jest OFICJALNIE. Isildurze - life is brutal!
YEAAAAAHHH !!!
YEAAAAAHHH !!!
-
Jakby się miała ta "afera" do odejścia z Elysium? [pytanie retoryczne]kotrobot pisze:A może to pokłosie afery zmurszałych nóżek?
Może Carrion chce trochę podziałać sam? (tylko domysł). Ma ku temu
predyspozycje dobre, sporo z rzeczy które w ostatnich latach zrobił
to samodzielne inicjatywy.
Zresztą, co będziemy snuć teorie, może Carrion sam się kiedyś wypowie.
a Ty kocierobocie ( qrcze, mogę się do Ciebie zwracać per "Cresh"?
czy jesteś tu na zawsze totalnie incognito? ), jesteś w Elysium, więc chyba wiesz?
W ogóle istnieje jeszcze ta grupa? czy tylko "na papierze"?
Nie pytam uszczypliwie, jestem ciekaw czy wyjdzie od dawna zapowiadane demo.
Locked Record
This information is locked and can only be changed by:
brush (Brush / Elysium) (brush@elysium.no-spam-please.pl)
^CSDb
Sprawdziłem, Wegi wstąpił do ESM jakoś 5-6 lutego zeszłego roku.
Z tego co wiem, ma teraz inne rzeczy na głowie, a nie kodowanie na c64.
Carrion odszedł z grupy bo chciał. Nie wiem, czy był jakiś jeden konkretny powód. Może znudziło mu się takie typowe
scenowanie pod grupowym labelem i zaczął ogarniać temat szerzej - Amiga, 16/116/+4, iOS.
Kibicujemy koledze. Będzie miał ochotę, to sam napisze.
Co do grupy, to coś tam się powoli robi, są pootwierane różne tamaty na githubie, nie ma ciśnienia, zasoby też ograniczone.
Za dużo nie mogę powiedzieć, bo sam się nie udzielam.
Pewnie w większym gronie zobaczymy się na Xie.
PS. Z nóżkami to żart oczywiście.
This information is locked and can only be changed by:
brush (Brush / Elysium) (brush@elysium.no-spam-please.pl)
^CSDb
Sprawdziłem, Wegi wstąpił do ESM jakoś 5-6 lutego zeszłego roku.
Z tego co wiem, ma teraz inne rzeczy na głowie, a nie kodowanie na c64.
Carrion odszedł z grupy bo chciał. Nie wiem, czy był jakiś jeden konkretny powód. Może znudziło mu się takie typowe
scenowanie pod grupowym labelem i zaczął ogarniać temat szerzej - Amiga, 16/116/+4, iOS.
Kibicujemy koledze. Będzie miał ochotę, to sam napisze.
Co do grupy, to coś tam się powoli robi, są pootwierane różne tamaty na githubie, nie ma ciśnienia, zasoby też ograniczone.
Za dużo nie mogę powiedzieć, bo sam się nie udzielam.
Pewnie w większym gronie zobaczymy się na Xie.
PS. Z nóżkami to żart oczywiście.
Olo forum atakuje. Żadnej litości nie czuje.
Postawić Starkę na stół (tylko szczecinską a nie krakowską podróbę) i może kotyroboty przemówią w Toruniusplatterpunk pisze: a Ty kocierobocie ( qrcze, mogę się do Ciebie zwracać per "Cresh"?
czy jesteś tu na zawsze totalnie incognito? ), jesteś w Elysium, więc chyba wiesz?
W ogóle istnieje jeszcze ta grupa? czy tylko "na papierze"?
Nie pytam uszczypliwie, jestem ciekaw czy wyjdzie od dawna zapowiadane demo.
Heh, mój wpis to była taka mała prowokacja Tak po prawdzie jedyną osobą, która potwierdziła w realu cokolwiek na temat Wegiego był Brush.tsl pisze:Isildur, nie twierdzę, że Wegi to chUop bez jajec. Nie widziałem / nie sprawdzałem! ;]isildur pisze:Wegi to chłop z jajcami, jakby przeszedł do ESM to dałby znać komuś w Samarze, a nic takiego się nie stało.
W każdym bądź razie memberstatus na CSDB chyba coś znaczy i daje do myślenia... http://csdb.dk/group/?id=197
I wierz mi, że to nie było zmienione w ciągu ostatnich paru dni... Kto za tymi aktualizacjami w memberstatusie na csdb stoi? Strzelam - Brush? ...a może Cresh? !!!
Jak dla mnie wszystko to jest OFICJALNIE. Isildurze - life is brutal!
Na csdb konto Wegiego jest zamknięte od niesławnej afery z buraczanym Groepazem. Wegi chciał, żeby było usunięte, ale ktoś tam się nie zgodził.
TSL co do Twojego "life is brutal", to wierz mi, że znam trochę Wegiego i wiem, że nie wypiął by się na kumpli ot tak, a puenty jak na razie nie ma, dopóki Wegi się nie wypowie na swój temat.
Heh, no chyba, że masz rację i life is naprawdę fucking brutal and full of shit
Isildur, dzięki za "małą prowokację" - to mnie nieco pobudziło! Btw nie wiedziałem nic o aferze Wegi z Groepaze'm. Nawet nie wiem (jesli już) kiedy to bylo. Pewnie dlatego, że nie czytam forum na csdb, bikoz maj enklisz is poor - naprawdę!isildur pisze: Heh, mój wpis to była taka mała prowokacja Tak po prawdzie jedyną osobą, która potwierdziła w realu cokolwiek na temat Wegiego był Brush.
Na csdb konto Wegiego jest zamknięte od niesławnej afery z buraczanym Groepazem. Wegi chciał, żeby było usunięte, ale ktoś tam się nie zgodził.
TSL co do Twojego "life is brutal", to wierz mi, że znam trochę Wegiego i wiem, że nie wypiął by się na kumpli ot tak, a puenty jak na razie nie ma, dopóki Wegi się nie wypowie na swój temat.
Wielce zadowolił mnie komentarz Cresha i Brusha... ale niedosyt pozostaje...
YEAAAAAHHH !!!
YEAAAAAHHH !!!
Było to na wiosnę 2013 r. Poszło poniekąd właśnie o ęłnglisz i słowo "deterministic" odnośnie Bongo Cruncher'a.tsl pisze:Isildur, dzięki za "małą prowokację" - to mnie nieco pobudziło! Btw nie wiedziałem nic o aferze Wegi z Groepaze'm. Nawet nie wiem (jesli już) kiedy to bylo. Pewnie dlatego, że nie czytam forum na csdb, bikoz maj enklisz is poor - naprawdę!isildur pisze: Heh, mój wpis to była taka mała prowokacja Tak po prawdzie jedyną osobą, która potwierdziła w realu cokolwiek na temat Wegiego był Brush.
Wielce zadowolił mnie komentarz Cresha i Brusha... ale niedosyt pozostaje...
Zaczęło się tutaj w komentach i chyba gdzieś na forum, ale nie pamiętam gdzie:
http://csdb.dk/release/?id=117165
Generalnie Groepaz przypierdzielał się do wszystkiego, a chyba najbardziej personalnie do Wegiego. Wyglądało to tak, jakby każdy słowianin był ciężkim przygłupem dla Groepaza.
W pewnym momencie pojawił się też Kisiel, słowo "faszysta", publiczność i jatka gotowa.
Wegi się wkurwił, trzasnął drzwiami i wyszedł
Kurka. Może i dobrze, że nie znam tego tematu "od podszewki"... bo pewnie niepotrzebnie bym się gotował. Póki co na ten temat nie mam nic do powiedzenia. Może i dobrze... :Oisildur pisze:Było to na wiosnę 2013 r. Poszło poniekąd właśnie o ęłnglisz i słowo "deterministic" odnośnie Bongo Cruncher'a.
Zaczęło się tutaj w komentach i chyba gdzieś na forum, ale nie pamiętam gdzie:
http://csdb.dk/release/?id=117165
Generalnie Groepaz przypierdzielał się do wszystkiego, a chyba najbardziej personalnie do Wegiego. Wyglądało to tak, jakby każdy słowianin był ciężkim przygłupem dla Groepaza.
W pewnym momencie pojawił się też Kisiel, słowo "faszysta", publiczność i jatka gotowa.
Wegi się wkurwił, trzasnął drzwiami i wyszedł
YEAAAAAHHH !!!
YEAAAAAHHH !!!