REQ: grafik od dema Quartet
- Sebaloz/Lepsi.De
seba:
nie chodzi mi o kebab tylko o takie drukowane co w Ruchu mozna bylo kupic.... nie pamietam nazwy a bylo calkiem sporo o scenie i o c64 wogule
mialo taką zieloną okładkę i na dyskietce dodawanej byly zazwyczaj dema quartetu albo sidy trackera... kurde nie umiem sobie przypomnieć nazwy a wychodziło to dość regularnie i można było kupić na giełdzie we Wrocku, Katowicach i penie w Wawie też.
a cruel soldiers to faktycznie moja pierwsza grupa 2 kolegów z Opola
zrobilem wtedy pierwsze w polsce fli logo a potem wstąpiliśmy do asphyxii
nie chodzi mi o kebab tylko o takie drukowane co w Ruchu mozna bylo kupic.... nie pamietam nazwy a bylo calkiem sporo o scenie i o c64 wogule
mialo taką zieloną okładkę i na dyskietce dodawanej byly zazwyczaj dema quartetu albo sidy trackera... kurde nie umiem sobie przypomnieć nazwy a wychodziło to dość regularnie i można było kupić na giełdzie we Wrocku, Katowicach i penie w Wawie też.
a cruel soldiers to faktycznie moja pierwsza grupa 2 kolegów z Opola
zrobilem wtedy pierwsze w polsce fli logo a potem wstąpiliśmy do asphyxii
- Sebaloz/Lepsi.De
OT
tak jak demko Electric Dreams/Tengu otiwera(lo) przeglady dem na Starych Piernikach i wczesniejszych meetingach (bywalcy wiedza - dla rozgrzania publiki ), tak Congo/Cruel Soldiers leci zawsze jako request z widowni gdzies pod koniec pokazu, gdy juz wszyscy sa dobrze pijanicarrion pisze:cruel soldiers
bimber:
pierdolisz? demka Cruel Soldiers jako special feature? nie wierze chyba ze mi udowodnicie. a tak serio. to demka asphyxii jako prawdziwy polski oldskul to bym se na big skrinie pooglądał (np na silesia party
moog:
nie chodzi o C&A.
come on ludzie ktoś musi pamietac jak to sie nayuwało.... to była gazetka formatu A4 i wyglądała jak odbijana na ksero tyle że była zielono czarno biała. na 100% wydawana byla w szzecinie. pierwszy numer kupilem na jakims nie scenowym zjezdzie komodorowców w tychach gdzieś około 91 roku... jak pojade do opola do rodziców we wrzesniu to moze odgrzebie coś w piwnicy i powiem wam jak to się nazywało....
pozdrowienia dla prawdziwych oldskulowców
pierdolisz? demka Cruel Soldiers jako special feature? nie wierze chyba ze mi udowodnicie. a tak serio. to demka asphyxii jako prawdziwy polski oldskul to bym se na big skrinie pooglądał (np na silesia party
moog:
nie chodzi o C&A.
come on ludzie ktoś musi pamietac jak to sie nayuwało.... to była gazetka formatu A4 i wyglądała jak odbijana na ksero tyle że była zielono czarno biała. na 100% wydawana byla w szzecinie. pierwszy numer kupilem na jakims nie scenowym zjezdzie komodorowców w tychach gdzieś około 91 roku... jak pojade do opola do rodziców we wrzesniu to moze odgrzebie coś w piwnicy i powiem wam jak to się nazywało....
pozdrowienia dla prawdziwych oldskulowców
'c64+4 & amiga'kisiel pisze:gazetka C64+4 była zawsze zielona i czarna. Gdzieś mam ją w piwnicy.
dodawali dyskietke lub kasete (chyba do wyboru) z demami i uzytkami
carrion: bedziesz mial pretekst zeby sie przejechac na stary piernik, bo starocie leca zawsze (np Quartet zeby nie byl taki totalny offtop).
ostatnio ktos zazyczyl sobie Infosystem 91/Deuter, ale bylem juz tak zrobiony ze nie dalem rady znalezc