w sumie fajny pomysl tani bilet do londynu, odbieramy was i smigamy na dwa auta bedzie zabawniej
Ten post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym,ani każdym innym następującym po tym terminie.Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez podania przyczyny.
Ten post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym,ani każdym innym następującym po tym terminie.Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez podania przyczyny.
jestem potwierdzony boldem na stronce party, wkurzajace sa te rezerwacje lozek, zawsze bylo tak ze kladles sie na pierwszym wolnym mowiac sorry jesli trafiles do ubikacji, ale mysle ze w tym roku tez tak bedzie, przynajmniej nie kradna spiworów
Dwie dziewczyny podskakują wykrzykując: “Będę brał Cię w aucie!” Wchodzę do pracy, koleżanki chichoczą, jedna drugiej przekazuje słuchawki od mp3 podśpiewując ochoczo: “Będziesz brał mnie? Gdzie?! Naprawdę?! ehe, yy,”
jedziemy w skladzie: Lolita, Moog, Sebaloz, DJ Gruby - prawdopodbnie pozne popoludnie/wieczor w czwartek, ktos bedzie jeszcze samochodem jechac - i zechce sie dolaczyc?